***طب سنتی یعنی احیای سلامت***
♥♥♥♥سلامتی را با ما تجربه کنین.♥♥♥♥
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


♥♥♥♥این جانب موسی ظروفی با داشتن مدرک رسمی طب سنتی از انجمن طب کل نگر ایران و موسسه حجامت ایران مفتخرم که یه هم نوعان خودم کمک و با راهنمایی خود به آنها سلامتی ببخشم و هدف من از این وبلاگ آشنایی هر چه بیشتر مردم با انواع طب ها و کاربرد های آن،مزاج شناسی،نسخه پیچی و درمان بسیاری از بیماری های ناعلاج خود با طب سنتی می باشد. ♥♥♥♥

مدیر وبلاگ :موسی ظروفی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
بیشتر کدام یک از موارد زیر می تواند در درمان بیماری شما موثر باشد؟











تابستان به خصوص، برای خانواده‌هایی که فرزندان مدرسه رو دارند، فصل مسافرت و خستگی در کردن یک‌سال تحصیلی واستراحتی برای تجدید قوا و آماده شدن برای سال تحصیلی دیگر است و اما چگونه می‌توان در طول سفر که غذای روح فراهم می‌شود، با رعایت چند نکته ساده تغذیه‌ای سلامت جسم را تامین کنیم و سفری دلپذیر را تجربه نماییم.

§از آب شروع می‌کنیم که مایه حیات است، به‌این شرط که سالم باشد. در طول سفر حتما از آب معدنی استفاده کنید ویا اینکه قبل از حرکت و در منزل آب سالم را در چند بطری تمیز بریزید و در فریزر بگذازید تا یخ بزند. به‌این‌ترتیب در طول سفر، باذوب شدن تدریجی یخ این بطری‌ها، آب آشامیدنی خنک، سالم و گوارا در دسترس شما و سایر افراد خانواده قرار دارد. برای تهیه چای هم می‌توانید یک فلاسک آب‌جوش همراه ببرید و در طول راه از چای تمیز و مطمئن برای رفع حستگی و تمدد اعصاب استفاده کنید.

§برای شستن ظروف و لیوان‌های مورد استفاده در طول سفر هم از آبی که ازمنزل با خود آورده‌اید استفاده کنید. آب‌هایی که در طول مسیر به صورت نهر وچشمه جاری شده‌اند، اگر چه زیبا وبا صفا هستند، اغلب آلودگی میکروبی دارند ویا به انواع تخم انگل‌ها آلوده شده‌اند. ممکن است حتی، به دلیل سرازیر شدن فاضلاب‌های صنعتی، انوای آلودگی‌های شیمیایی را داشته باشند و سلامت بدن را به طور جدی به خطر بیندازند.

§ چه غذایی در طول سفر بخوریم؟

مطمئن‌ترین راه ‌این است که غذای ساده‌ای در منزل تهیه کنید و در یک ظرف خنک با خودبردارید. غذایی که برای بین راه تهیه می‌کنید، نباید آبکی باشد.غذاهای آبکی مانند انواع خورش‌ها، سریع‌تر فاسد می‌شوند چون میکروب‌ها و باکتری‌ها در فضای مایع، محیط مناسب‌تری برای رشد وتکتیر دارند. غذاهای خشک مانند انواع کوکو‌ها (کوکوی سبزی، سیب زمینی )،، کتلت، شامی‌، انواع دلمه‌ها، انواع پلوها (عدس پلو، لوبیا پلو) همراه با گوجه فرنگی، کاهو وخیار تازه و لیمو‌ترش که خوب شسته شده‌اند، غذاهای مناسبی برای سفر هستند.

غذایی را که برای سفر آماده می‌کنید، در طول راه کاملا خنک نگهدارید.

غذاهایی مانند سالاد الویه، کالباس و سوسیس که سریع‌تر فاسد می‌شوند، برای سفر مناسب نیستند.

§ اگر مایل هستید صبحانه را در طول راه میل کنید، می‌توانید از منزل، پنیر، گوجه فرنگی، خیار و یا تخم مرغ آب‌پز وسفت و کمی ‌مربا یا عسل به همراه یک فلاسک آب‌جوش برای چای با خودتان بردارید وبا نان محلی داغ و تازه نوش جان کنید. پنیر، سرشیر، خامه محلی اغلب از شیر پاستوریزه نشده تهیه می‌شود و مصرف آنها خطر ابتلا به بیماری تب مالت را به همراه دارد و یا ممکن است به دلیل کهنگی، خطر مسمومیت و اسهال و استفراغ را به دنبال داشته باشد. بهتر است از شیر محلی هم به دلیل پاستوریزه نشدن استفاده نشود.

§اگر مایل هستید در رستوران‌های بین راه غذا بخورید، به چند نکته توجه کنید:

به جای سالاد که احتمال آلودگی آن زیاد است، ماست بخورید. انواع آلودگی‌های انگلی و میکروبی با مصرف سبزی‌ها و سالاد آلوده به بدن منتقل می‌شود. یک راه ساده و مطمئن آن است که از منزل با خود گوجه فرنگی و خیار و لیمو‌ترش شسته شده همراه داشته باشید و در رستوران در کنار غذایی که سفارش می‌دهید، از گوجه فرنگی وخیار خرد شده خودتان استفاده کنید.

§به طور کلی مصرف سس مایونز و سایر سس‌های چرب از نظر تغذیه‌ای توصیه نمی‌شود. به‌خصوص در طول سفر از مصرف سس مایونز ویا سس‌های خامه‌ای خودداری کنید، می‌توانید با مخلوط ماست، آبلیمو، کمی ‌نمک و فلفل و در صورت امکان کمی ‌روغن زیتون یک سس سالم برای سالاد تهیه کنید.

§غذاهایی را در رستوران سفارش دهید که سس، ادویه و چاشنی زیاد نداشته باشند. گاهی ممکن است دررستوران‌ها به غذاهای کهنه و مانده مقدار زیادی سس و چاشنی اضافه کنند که تغیر رنگ و طعم نامطبوع ناشی از فساد غذا مشخص نشود.

§اگر کباب برگ ویا جوجه کباب سفارش می‌دهید، تاکید کنید که کاملا پخته شود تادرصورت وجود آلودگی اولیه، در اثر حرارت کافی از بین برود. کباب کوبیده وهمبرگر ویا هرغذای دیگری که دررستوران با گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود، اغلب حاوی مقدارزیادی چربی است و به همین دلیل، احتمال فسادپذیری آن زیاد است. ضمن اینکه، این نوع غذاها اغلب آنقدر حرارت نمی‌بینند که به اصطلاح مغز پخت شوند. بنابراین احتمال آلودگی میکروبی و انگلی با خوردن این غذاها که خوب پخته نشده‌اند، زیاد است.

§در رستوران، حتما همراه با غذایی که میل می‌کنید، از ماست (کم چرب وپاستوریزه )، لیمو‌ترش و یا آبلیمو استفاده کنید. با مصرف اینها، دستگاه گوارش اسیدی می‌شود و در نتیجه، ازرشد وتکثیر میکروب‌ها در دستگاه گوارش و در نتیجه مسمومیت غذایی جلوگیری می‌شود.

§به جای نوشابه‌های گازدار،همراه باغذا دوغ کم نمک وبدون گاز سفارش دهید. نوشابه‌های گازدار حاوی مقدارزیادی قند هستند. یک قوطی 300 میلی لیتری نوشابه درحدود 28 گرم (تقریبا دو قاشق غذاخوری پر) شکر دارد و مقدار زیادی کالری واردبدن می‌کند که نتیجه‌اش اضافه وزن و چاقی است. ممکن است بگویید از نوشابه‌های بدون قند ویا رژیمی‌استفاده می‌کنیم، ولی باید بدانید که حتی نوشابه‌های بدون قند هم حاوی مقادیر زیادی فسفات هستند که از جذب کلسیم غذا که برای استحکام استخوان‌ها ضروری است، جلوگیری می‌کند و نتیجه‌اش در دراز مدت پوکی استخوان خواهد بود.

§مصرف انواع دسرهای خامه‌ای درطول سفر توصیه نمی‌شود چون ممکن است با شیر وخامه پاستوریزه نشده تهیه شده باشد ویا اینکه به علت کهنگی، فاسد شده باشد. اگر مایل به مصرف بستنی هستید، حتما از نوع پاستوریزه شده و کم چرب آن استفاده کنید.



§از خرید و مصرف نوشیدنی‌های محلی مانند آب زرشک، آب آلبالو و... و همچنین لواشک، تمبرهندی، آلوچه، در صورتی که بسته بندی نشده و کد بهداشتی و پروانه ساخت از وزارت بهداشت ندارند، خودداری کنید. انواع آلودگی‌های انگلی با خوردن این نوع موادغذایی غیربهداشتی ممکن است به بدن منتقل ‌شود.

§درطول راه، به عنوان تنقلات، مقداری آجیل مانند نخودچی، کشمش، خرما، انجیر خشک، گردوبادام، پسته و فندق کم نمک و یا تخمه‌های کم نمک به همراه داشته باشید. این تنقلات بسیار سالم‌تر و کم ضررتر از چیپس، پفک و نوشابه‌های گازدار هستند. از خرید و مصرف چیپس‌هایی که به صورت فله عرضه می‌شوند، خودداری کنید.این نوع چیپس‌ها اغلب حاوی مقدار زیادی نمک و روغن است و ممکن است روغن مورد استفاده در تهیه آنها کیفیت مطلوبی نداشته باشد، به ‌این دلیل، مصرف آنها حتی می‌تواند سرطان‌زا باشد. درباره مضرات پفک نیز بسیار شنیده‌اید. به خصوص در تغذیه کودکان، پفک به چند دلیل جایگاهی ندارد. نمک آن، ذائقه کودک را به غذاهای شور عادت می‌دهد و اغلب تمایل به خوردن غذاهای شور زمینه را برای ابتلا به فشار خون و بیماری‌های قلبی عروقی در بزرگسالی فراهم می‌کند. اغلب با خوردن پفک، فرزند شما دچار سیری کاذب می‌شود و از خوردن غذای اصلی خودداری می‌کند که نتیجه‌اش اختلال در رشد و بروز کمبود انواع ریزمغذی‌ها مانند کمبود آهن، کمبود روی، کمبود ویتامین آ و سایر ویتامین‌ها است. مواد افزودنی ونگهدارنده‌هایی که به انواع تنقلات صنعتی اضافه می‌شود، زمینه آلرژی را در افراد مستعد تشدید می‌کند.

§ فست‌فودها برای سفر خوب هستند؟

بچه‌ها علاقه وافری به خوردن کالباس و سوسیس دارند و به این دلیل، خانواده‌ها در طول سفر برای اینکه هم غذای مورد علاقه فرزندان را فراهم کرده باشند و هم وقت زیادی صرف تهیه غذا نکنند، کالباس و گوجه فرنگی و خیار شور را به عنوان غذای بین راه انتخاب می‌کنند. احتمال فسادپذیری کالباس زیاد است بنابراین برای سفر توصیه نمی‌شود.

§بسیاری از افراد مایل هستند در طول مسیر، بساط پختن کباب و جوجه کباب برپا کنند که غذای سالم، مطبوع و با کیفیتی خورده باشند. در این‌باره به نکات ذیل توجه داشته باشید:

§گوشت و مرغ را از منزل در ظرف یخ گذاشته و دقت کنید در طول راه و پیش از کباب کردن، کاملا سرد نگهداری شود.

§از گوشت‌هایی که در هوای آزاد آویزان شده به فروش می‌رسند، به خصوص در فصل تابستان استفاده نکنید. به دلیل هوای گرم، انواع میکروب‌ها و تخم انگل‌ها با مصرف این گوشت‌ها که ممکن است خوب هم پخته نشده باشند، به بدن منتقل می‌شود.

§درموقع تهیه کباب وجوجه کباب، مواظب باشید که تمام قسمت‌های آن و به خصوص داخل آن به‌طور کامل حرارت دیده و به خوبی پخته شود تا در صورت وجود آلودگی احتمالی، با پختن از بین برود. کبابی که خوب پخته شده باشد، قهوه‌ای رنگ است و اگر قسمت داخل کباب هنوز قرمز رنگ است، به‌این معنی است که پخته نشده و آلودگی احتمالی آن از بین نرفته است که نتیجه اش مسمومیت غذایی همراه با اسهال، استفراغ، دل درد ودل پیچه خواهد بود.

§گوشت ماهی در هوای گرم حساس‌تر است و سریع‌تر فاسد می‌شود. اگر از سلامت ماهی مطمئن نیستید، بهتر است در طول سفر از آن استفاده نکنید.




نوع مطلب : بیماری ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 22 مرداد 1389
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، این مشكل ممكن است در اثر عواملی چون كشیدگی و فشار شدید به هنگام حركات روده‌ای، حاملگی یا ابتلا به یبوست بروز كند.

متخصصان مركز ملی اتاق اطلاعات بیماریهای گوارشی در این باره می‌گویند: درد بواسیر را می‌توان با استفاده از كرم‌های هموروئید، پمادها یا شیاف‌ها درمان كرد.

همچنین شست وشو با آب گرم می‌تواند در كاهش علایم این عارضه موثر باشد.

به علاوه می‌توان از بروز یبوست كه عامل ریشه‌ای در بسیاری از موارد ابتلا به بواسیر است، با دنبال كردن یك رژیم غذایی غنی از فیبر خوراكی موجود در میوه‌ها، سبزیجات و غلات سبوس دار پیشگیری به عمل آورد.

همچنین نوشیدن مقادیر زیادی آب و ورزش منظم نیز می‌تواند به بهبود یبوست و در نتیجه بهبود بواسیر كمك كند.

در عین حال موارد فعال یبوست را نیز می‌توان با نرم كننده‌های مدفوع یا مكمل های فیبری معالجه كرد.




نوع مطلب : بیماری ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 22 مرداد 1389
«افرادی که نا‌گزیرند ساعت‌های طولانی روبه‌روی رایانه بنشینند، باید از ضد‌آفتاب استفاده کنند.»
یک متخصص پوست با بیان اینکه اشعه‌های ناشی از رایانه می‌تواند سبب ایجاد و یا پر‌رنگ شدن لک‌های صورت فردی شود که ساعت‌های طولانی از روز را با رایانه کار می‌کند، چنین توصیه‌ای را مطرح کرد.
او اضافه کرد که «اشعه ماورای بنفش به ویژه نوع A که از رایانه خارج می‌شود، می‌تواند سبب ایجاد لک‌هایی درصورت فرد شود وکاربران باید از نمایشگرهایی استفاده کنند که استاندارد بوده و دارای اشعه کمتری باشد. چون به‌دلیل وجود میدان الکتریکی چند هزار ولتی در داخل لامپ تصویر، روشنایی که الکترون‌ها حین عبور از فاصله بین کاتد و صفحه موزائیکی کسب می‌کنند، باعث می‌شود انرژی آزاد شده سبب تابش درصد قابل توجهی اشعه ایکس و اشعه ماوراء‌بنفش شود که الزاما باید با تدابیر تکنیکی حین طراحی لامپ تصویر از نفوذ آنها به سطح خارجی و رسیدن به بدن کاربر رایانه جلوگیری کرد.»
با این حال عموم کارشناسان و متخصصان پوست معتقدند بیشتر نمایشگرهایی که امروز مورد استفاده قرار می‌گیرند حاوی هیچ‌گونه‌ اشعه‌ای نیستند و کار با این رایانه‌ها را کاملا بی‌‌ضرر می‌دانند. به عقیده این کارشناسان، اشعه ماورای بنفش رایانه‌ها به شدت اشعه خورشید نیست و نمی‌تواند به همان اندازه هم خطرناک باشد، چون در حال حاضر تمام نمایشگرها به‌خصوص نمایشگرهای LCD فاقد اشعه UV هستند.
نمایشگرهای‌ قدیمی‌تر هم که این اشعه را ساطع می‌کردند، نمایشگر‌های لامپ‌تصویری بودند که این دستگاه‌ها هم طبق استانداردهای اروپا فیلتر آنتی‌UV داشتند و این اشعه را کاملا جذب می‌کردند.
در ضمن این نمایشگرها اشعه UVA از خود ساطع می‌کردند که خطرات این اشعه به‌دلیل شدت و فرکانس کمتر قابل مقایسه با خطرات اشعه UVB نیست.با این حال، به عقیده متخصصان چشم هم، کار با کامپیوتر ممکن است فرد را دچار مشکلات چشمی کند ولی اشعه ماورای بنفش در ایجاد این مشکلات چشمی و حتی مشکلات دیگر هیچ نقشی ندارد.
● گرد و غبارها خطرناک‌ترند
صرف‌نظر از اینکه به عقیده کارشناسان، رایانه‌ها از جهت تابش اشعه‌های مضر نمی‌توانند خطر جدی برای کاربران آن داشته باشند، در عین حال متخصصان ریه اذعان می‌کنند که خطرات ناشی از مواجهه با گرد و غبار رایانه‌ها را نمی‌توان نادیده گرفت.
«اصولا هر ذره خارجی غیراز اکسیژن که با تنفس وارد ریه و برونش ‌می شود و تجمع پیدا می‌کند، باعث تنگی نفس، آمفیزم و برونشیت مزمن می‌شود که ذرات گردو غباری که در برخی وسایل الکترونیکی وجود دارد در این مورد خطرناک‌تر است.»
دکتر ایرج خسرونیا، متخصص داخلی و رئیس جامعه پزشکان داخلی ایران ضمن بیان این مطلب به همشهری می‌گوید: در داخل ذرات و گرد و غبار رایانه‌ها ماده سیلیکا وجود دارد که در نهایت تنفس کردن این ماده منجر به بیماری سیلیکوزیس می‌شود.
علائم این بیماری هم با تنگی نفس، سیاه شدن لب‌‌ها و ناخن و سرفه شروع می‌شود و اگر تنفس در این شرایط ادامه پیدا کند فرد باید منتظر بروز بیماری‌های مزمن و غیرقابل برگشت ریوی باشد.
● سیگاری‌ها همچنان آسیب‌پذیرترند
علاوه بر این به عقیده متخصصان ریه تحقیقات شیمیایی جدیدی که توسط محققان آمریکایی روی ذرات غبار کامپیوترها صورت گرفته، نشانگر این است که گرد و غبار موجود روی رایانه‌ها و سایر وسایل الکترونیکی می‌تواند سلامت انسان را در طولانی‌مدت تهدید کند، چون این ذرات حاوی ترکیبات آتش خاموش‌کن، تحت عنوان «اتر دایفنیل پلی برومین» هستند که برای اندام‌های تناسلی و عصبی بسیار مضرند.
دکتر مصطفی قانعی، فوق تخصص بیماری‌های ریوی و معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله نیز با اشاره به مضرات این گرد و غبار‌ها به همشهری این‌طور توضیح می‌دهد: ذرات گرد و غبار رایانه‌ها درصورتی برای ریه خطرناک هستند که از ۵ میکرون کوچک‌تر باشند چون در این صورت است که می‌توانند به راحتی وارد ریه شوند.
وی در ادامه به دومین ویژگی این ذرات اشاره می‌کند و می‌گوید: این گرد و غبارها درصورتی‌که بار الکتریکی منفی داشته باشند، در سیستم مجازی ریه جذب می‌شوند که البته تشعشعات خود رایانه‌ها در ایجاد این بار منفی بسیار مؤثر هستند.
بنابراین، این ۲ ویژگی در کسانی که پشت صفحه کامپیوتر می‌نشینند منجر به جذب راحت‌تر ذرات گرد و غبار می‌شود. در حالی‌که گرد و غبار هوا هیچ‌کدام از این خواص را نداشته و به راحتی جذب نمی‌شود.
دکتر قانعی به افرادی که بیشتر در معرض خطر مواجهه با این ذرات هستند اشاره کرده و می‌گوید: با توجه به اینکه سیستم دفاعی ریه قوی است، اگر ریه افراد سالم باشد، معمولا این ذرات بعد از مدتی به‌خودی خود خارج می‌شوند ولی در کسانی که ریه بیمار دارند مثل افراد سیگاری این ذرات نه تنها خارج نشده بلکه فرد را مبتلا به بیماری برونشیت و ورم ریه می‌کند.
وی توصیه می‌کند: در این صورت بر خلاف عقیده برخی از کارشناسان به این افراد پیشنهاد می‌کنیم از ماسک در هنگام کار با رایانه استفاده نکنند چون ثابت شده ماسک‌ها هیچ نقشی در جلوگیری از ورود این ذرات به داخل ریه ندارند.
به گفته وی، تهویه مناسب و دائم هوای محیط بهترین راه برای جلوگیری از ورود ذرات گرد و غبار به داخل ریه است.




نوع مطلب : بیماری ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 22 مرداد 1389
حالا خیلی وقت است كه شما دیگر آن لباس‌های ضخیم زمستانی را از تنتان درآورده‌اید و سراغ لباس‌های خنك‌تر رفته‌اید. پارچه‌های نازك‌تر و رنگ‌های روشن همه و همه دست به دست هم می‌دهند تا شما از گرما نجات پیدا كنید. این‌ها كارهای درستی هستند، اما مهم است كه بدانید در كنار این تغییرها شماباید اصول تغذیه‌تان را هم عوض كنید تا بهاری خوش، سالم و تندرست را سپری كنید. این چیزی غیر معمولی نیست كه شما در زمستان رژیم‌های غذایی خاصی را رعایت كنید. چیزهایی كه شاید كمی شما را گرم كنند، اما خوب الان دیگر بهار است و محال است كسی را ببینید كه سراغ لباس‌های ضخیم و پشمی زمستان برود. د رمورد غذا هم درست همین قانون حاكم است. شما احتیاج به دگرگونی در رژیم غذایی‌تان دارید و ما در این‌جا چهار روش آسان را به شما پیشنهاد می‌كنیم تا بتوانید راهتان را آغاز كنید.

اول؛

به سراغ سبزیجات بروید؛
«حجم زیاد غذایی در جایی است كه سبزی‌ها هستند» این جمله‌ی دكتر ویكتوریا سانتا استنلی از بیمارستان «نرث وسترن» در شیكاگو است. او در ادامه می‌گوید: «ما باید به سراغ این‌گونه غذاها برویم. غذایی كه بیشترین حجم و احساس سیری را به ما می‌دهند و در عین حال كالری زیادی را به ما هدیه نمی‌كنند. بررسی‌های جدیدی كه در موسسه تحقیقاتی «پن» به سرپرستی دكتر باربارا انجام شد نشان داد كه استفاده از سالاد برای شروع یك وعده غذایی این امكان را به شما می‌دهد تا در ادامه، كالری كمتری را نسبت به سایر اوقات وارد بدن خودتان كنید. پژوهشگران در این تحقیق دریافتند كه استفاده از سه كاسه سالاد با كالری پایین قبل از وعده ناهار باعث می‌شود كه میزان كالری دریافتی یك فرد در وعده غذایی مورد نظر تا حدود 12 درصد نسبت به زمانی‌كه سالاد از وعده غذایی حذف می‌شود، كاهش پیدا كند. شما می‌توانید برای تهیه یك سالاد كم كالری از كاهو، گوجه، كرفس، خیار، سس كم چربی یا آب لیمو استفاده كنید. براساس این تحقیقات مقدار زیادی میوه‌های سبز قبل از غذا به شما احساس پری می‌دهد بدون این‌كه واقعاً كالری زیادی دریافت كرده باشید.

دوم؛

خودتان را گرم كنید!
تعجب نكنید. بحث ما هنوز درمورد رژیم غذایی است و به سراغ ورزش نرفته‌ایم. منظورمان این نیست كه ورزش كنید یا لباس‌های گرم بپوشید. تنها از شما می‌خواهیم كه غذاهای گرم بخورید. مثلاً كاسه عدسی پخته شده. شاید برایتان جالب باشد كه بدانید كالری غذاهای پخته شده نسبت به غذاهای خام و خشك تا نزدیك به یك پنجم كمتر است. این در حقیقت حرف دكتر جسی‌كنی، متخصص كاهش وزن از مركز پریتكین لانگویتی است. میزان كالری غلات پخته شده در هر 450 گرم در حدود 300 كالری است كه این میزان در غلات خام و خشك در حدود 1500 كالری است. خوردن یك غذای پخته شده به شما امكان را می‌دهد كه تا بعد از ظهر خودتان را سیر نگه دارید و در ساعت بعد از صبحانه ناخنك زدن به غذاهای مختلف و خوردن میان وعده‌ها را آغاز نكنید. غیر از این، خوردن یك صبحانه پرفیبر می‌تواند شما را از ابتدا به دیابت، بیماری‌های قلب و سرطان‌های جدی نجات دهد. دكتر ویكتوریا شانتا رشلنی ضمن بیان این مطالب به آخرین برنامه غذایی توصیه شده توسط USDA اشاره كرد كه پیشنهاد می‌كند هر فرد در روز حداقل برای سه بار از غذاهای گیاهی مثل میوه و سبزیجات استفاده كند. این در حالی است كه از هر ده نفر آمریكایی كمتر از یك نفر این توصیه‌ها را رعایت می‌كند. این یعنی 90 درصد ما راه را اشتباه می‌رویم. كافی است فكر كنید كه اگر از هر 10 نفر ما، نه نفر بیمار شویم چه فاجعه‌ای اتفاق می‌افتد. این مسئله‌ای است كه باید جدی‌اش گرفت.


سوم؛

سبز فكر كنید!
این تیتر هم ممكن است شمار ا به اشتباه بیندازد. منظورمان این نیست كه به زندگی مثبت نگاه كنید یا با هم خوب و مهربان باشید. البته كه این‌ها هم توصیه‌های مهم و البته درستی هستند اما حرف ما در این‌جا، فقط و فقط در مورد تغذیه شماست.

در این قسمت از مطلب می‌خواهیم از شما خواهش كنیم كه اگر تشنه شدید به جای این كه سراغ نوشابه بروید، از چای سبز استفاده كنید. این شاید به نظر آن‌هایی كه معتاد نوشابه هستند سخت بیاید اما شاید خواندن ادامه مطلب بتواند حتی نظر آن‌ها را هم تغییر دهد.

براساس گفته خانم دكتر مولی كیم‌پال، متخصص تغذیه و ورزش در مركز تناسب اندام نیواورلئال یك بطری نوشابه می‌تواند تا 140 كالری، انرژی داشته باشد. یعنی مثل این‌كه شما نه قاشق شكر در دهان خودتان بریزید و بجوید و البته می‌دانید كه جویدن نه قاشق شكر به‌طور مرتب غیر از این كه دندان‌های شما را به باد می‌دهد می‌تواند آغوش باز شما را به بیماری دیابت نشان دهد. از آن طرف یك لیوان چای سبز، به شرطی كه شما تا دهانه لیوان از شكر پرش نكنید، هیچ كالری‌آی را به بدن شما اضافه نمی‌كند.

درباره‌ی چایی، ما برای شما سورپرایز دیگری هم داریم. براساس مطالعاتی كه نتایج آن در مجله آمریكایی «تغذیه بالینی» در ژانویه 2005 چاپ شد، در چایی ماده‌ای به نام «كتچین» وجود دارد ویژگی‌های ضد التهابی و ضد سرطانی هم دارند كه چای سبز را سالم‌تر و قدرتمندتر از هر نوشیدنی دیگری می‌كند. یك امتیاز دیگر؛ چای سبز می‌تواند به همان لذت بخشی نوشابه خیلی سرد باشد. كافی است كه یك لیوان چای سبز طعم‌دار، مثلاً با طعم گلابی و البته خیلی خنك را در یك ظهر داغ بهاری یا تابستانی بنوشید تا بفهمید كه به چه میزان خوش‌مزه و نیروبخش است. از الان قضاوت نكنید، فقط یك بار امتحانش كنید. لطفاً!

چهارم؛

زنگ تفریح شكلاتی!
چه حدس می‌زنید، قرار است در قسمت آخر چه چیز برایتان بگویم. احتمالاً این می‌تواند خوشحالتان كند. اگر جلوی چشمان اطرافیان را بگیرید، گاهی اوقات هم می‌توانید در ضمن رعایت رژیم غذایی‌تان شكلات هم بخورید. یك قسمت كوچك از یك شكلات با كیفیت و البته با درصد زیاد كاكائو می‌تواند تا حد زیادی جلوی اشتها و اشتیاق شما را برای خوردن بگیرد. غیر از این‌كه شكلات از هر چیز دیگری می‌تواند برای شما راضی‌كننده‌تر و البته خوشمزه‌تر باشد، نشان داده شده است كه یك شكلات با درصد بالای كاكائو نشان می‌تواند ریسك ابتلای به بیمرای‌های قبی، فشارخون و حتی دیابت را كاهش دهد. غیر از این؛ شكلات حاوی منیزیم، پتاسیم و آهن نیز هست. در كنار همه این موارد كاكائو میزان سروتونین را نیز افزایش می‌دهد كه می‌تواند تأخیر مثبتی در خلق و خوی شما داشته باشد. در آخر توصیه ما این است «هر روز یك تكه شكلات بخورید تا آرام، شاد و تندرست باشید و البته نیاز به تذكر نیست كه شكلات خیلی خوش‌مزه است




نوع مطلب : بیماری ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 22 مرداد 1389
روزنامه "استار" چاپ مالزی نوشت: كشیدن سیگار موجب تسریع در روند كاهش بینایی افراد در سنین بالا می‌شود.

این روزنامه درشماره چهارشنبه خود به‌نقل از رویترز افزود: افراد سیگاری در حدود چهار برابر دیگران درمعرض مواجهه باكاهش شدید دید ناشی از افزایش سن هستند.

براساس این گزارش، گروه محققین دانشگاه سیدنی استرالیا به سرپرستی دكتر "جنیفر تن" با تحقیقات اخیر خود صحت این ادعا را اثبات كرده‌اند.

در این تحقیقات كه مدت ده سال به طول انجامیده است تعداد دو هزار و ‪۴۵۴‬ نفر از شهروندان استرالیا با حداقل سن ‪ ۴۹‬سال مورد آزمایش و بررسی قرار گرفتند.

در بررسی‌های انجام شده توسط محققین استرالیایی اثبات شده است كه افراد سیگاری نه‌تنها چهاربرابر افرادی كه تاكنون سیگار نكشیده‌اند درمعرض مواجهه با افت شدید بینایی هستند، بلكه آنان پنج سال زودتر ازدیگر افراد بامساله كاهش بینایی بر اثر افزایش سن مواجه خواهند شد.

دراین تحقیقات همچنین اثبات شده كه افراد سیگاری به‌مراتب بیشتر ازافراد دیگر با خطر ابتلای به بیماری "تحلیل شبكیه" در سنین بالاتر مواجه‌اند.

"تحلیل شبكیه" (‪ (Macular degeneration‬بیماری است كه موجب از بین رفتن سلولهای شبكیه در قسمت مركزی آن شده و در نتیجه، تیزبینی و دید مركزی فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد.




نوع مطلب : بیماری ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 22 مرداد 1389


( کل صفحات : 11 )    ...   4   5   6   7   8   9   10   ...   


پیوند روزانه
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی



.

Online User


p30web
کد HTML:
کد HTML:
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic