***طب سنتی یعنی احیای سلامت***
♥♥♥♥سلامتی را با ما تجربه کنین.♥♥♥♥
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


♥♥♥♥این جانب موسی ظروفی با داشتن مدرک رسمی طب سنتی از انجمن طب کل نگر ایران و موسسه حجامت ایران مفتخرم که یه هم نوعان خودم کمک و با راهنمایی خود به آنها سلامتی ببخشم و هدف من از این وبلاگ آشنایی هر چه بیشتر مردم با انواع طب ها و کاربرد های آن،مزاج شناسی،نسخه پیچی و درمان بسیاری از بیماری های ناعلاج خود با طب سنتی می باشد. ♥♥♥♥

مدیر وبلاگ :موسی ظروفی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
بیشتر کدام یک از موارد زیر می تواند در درمان بیماری شما موثر باشد؟











آیا کسی که تب و لرز دارد و نمی تواند غذا بخورد مبتلا به تب روده ای حصبه است؟ آیا این بیماری خطرناک است ؟

تیفوئید از جمله بیماریهایی است که اکثریت مردم با اسم آن آشنا هستند برخی آن را حصبه و گروهی نیز تیفوئید را به نام تب روده ای می شناسند . زیرا به دلیل عفونت روده ها ، تب شدید در بیمار بروز می کند . مصرف آب و غذای آلوده از نوع گوشت گاو ، ماکیان ، شیر و تخم مرغ می تواند در این بیماری دخالت کند . این بیماری بیشتر در انسانها است و از طریق سایر افراد آلوده ، به بقیه منتقل می شود . تیفوئید در قسمت فوقانی روده باریک رشد کرده و از همین محل به صورت تهاجمی عمل می کند . سپس میکروب وارد خون شده و از این طریق به غدد لنفاوی و کبد و طحال و کیسه صفرا منتقل می شود و قادر است عفونت خون نیز ایجاد کند.

تظاهرات بالینی این بیماری شامل تب بالا ، سردرد ، ضعف شدید و بیحالی ، راش ، درد عضلات ، یرقان ، بی اشتهایی ، کاهش وزن ، بزرگی کبد و طحال ، اسهال ، هذیان و درد شکمی است .

عوارض حصبه نیز عبارتند از : سوراخ شدن روده کوچک ، خونریزی گوارشی ، تورم مغز و اختلالات شدید عصبی ، کری ، التهاب کیسه صفرا ، سینه پهلو ، عفونت قلب ، کلیه ها ، استخوانها و مفاصل و مننژیت .

درمان تیفوئید : داروهای مختلفی برای درمان تیفوئید به کار می رود که بستگی به شدت بیماری و سن و حساسیت میکروب دارد که عبارت است از : سفتریاکسون ، کلرامفنیکل ، آمپی سیلین ، کوتریموکسازول ، سیپروفلوکساسیلین ، سفاپرازون  - البته این داروها حتما باید با تجویز دکتر مصرف شود .

پیشگیری : در بسیاری از کشورها واکسیناسیون تیفوئید رایج شده است . شستن دستها ، رعایت بهداشت فردی و آلوده نبودن غذاها و آب در پیشگیری بسیار مهم هستند . اگر فردی به اماکن مشکوک به تیفوئید سفر می کند ، باید از قبل ، واکسن تیفوئید را تزریق کند.





نوع مطلب : بیماری ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 22 مرداد 1389
دانشمندان ژاپنی اعلام كردند یك دختر روس علاوه بر آنكه می‌تواند با برخورداری از قدرتی نظیر اشعه ایكس در چشمان خود، درون بدن انسانها را ببیند، حتی قادر است با نگاه كردن به یك عكس، به آسیب دیدگی‌های درون بدن صاحب عكس پی ببرد.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوری اطلاعات ایران ، از ایرنا، توانایی این دختر در دیدن درون بدن حتی با مشاهده عكس انسانها به تازگی و در آزمایش‌های جدیدی كه در ژاپن روی وی انجام شد، آشكار شده‌است.

در آزمایشهای انجام گرفته، "ناتالیا دمكینا"ی هفده ساله موفق شد به سوال‌های دانشمندان در مورد ویژگی‌های درون بدن حیوانات و انسانهایی كه مقابلش قرار داده شدند پاسخ دهد و در مرحله بعد، وی حتی توانست با نگاه كردن به عكس‌ها نیز درست مثل آنكه صاحب عكس در جلویش ایستاده باشد، به سوالات به درستی پاسخ دهد.

وی موفق شد حتی با نگاه كردن به عكسهای كوچك گذرنامه دو بیمار، بیماری سرطان كبد و بیماری ورم مفاصل آنها را به درستی تشخیص بدهد.

"ناتالیا" تاكنون در چهار كشور روسیه، انگلیس، آمریكا و ژاپن مورد آزمایش و بررسی قرار گرفته اما دانشمندان به هیچ توجیه مناسبی برای برخورداری چشمان این دختر از اشعه ایكس دست پیدا نكرده‌اند.

آخرین آزمایشهای انجام گرفته روی این دختر، توسط پروفسور "یوشیو ماچی" از دانشگاه "توكیو" كه متخصص مطالعه توانایی‌های فوق طبیعی انسانهاست، سرپرستی شده‌است.

به گفته این پروفسور، توانایی مشاهده درون عكسها نشان می‌دهد كه قابلیت این دختر در زمینه دیدن درون اجسام زنده احتمالا به علت برخورداری از اشعه ایكس نیست و به منبع دیگری باز می‌گردد كه هنوز برای ما ناشناخته است.




نوع مطلب : بیماری ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 22 مرداد 1389
محققان انگلیسی اعلام كردند خوردن یك وعده صبحانه مفصل می‌تواند راز حفظ یك وزن سالم در میانسالی باشد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از یونایتدپرس، پزشكان بیمارستان آدن‌بروك در كمبریج شش هزار و ‪ ۷۶۴‬تن از ساكنان ‪ ۴۰‬تا ‪ ۷۵‬ساله نورفولك را مدت پنج سال مورد بررسی قرار دادند.
این پژوهشگران دریافتند افرادی كه صبحانه مفصل و كاملی می‌خوردند حتی اگر بطور متوسط كالری بیشتری نسبت به دیگران دریافت می‌كردند، كمتر دچار اضافه وزن می‌شدند.
دكتر “دیوید هاسلم” مجری این تحقیقات گفت، مصرف نیمی از كالری‌های مورد نیاز روزانه، در اوایل روز موجب می‌شود این كالری بطور مناسبت‌تری سوخت و ساز شود.
وی كه عضو “هیات ملی كنترل چاقی” است افزود افراد باید به موادی كه در وعده صبحانه میل می‌كنند توجه داشته باشند.
هاسلم اظهار داشت خوردن موادی كه در بدن به كندی می‌سوزند، مانند میوه یا فرنی در آغاز روز توصیه می‌شود زیرا آنها تا زمان نهار سیستم گوارش را مشغول نگه می‌دارند و این به آن معناست كه نیازی به مصرف تنقلات در صبح نیست و فرد به سراغ قند شكر یا چیزهایی كه انسولین را به شدت بالا می‌برند و به اضافه وزن منجر می‌شوند، نمی‌رود.
اما اگر صبحانه شامل غذاهای سنگینی مانند پودینگ یا گوشت سرخ شده باشد به كاهش وزن كمك نمی‌كند




نوع مطلب : بیماری ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 22 مرداد 1389
اگر بعد از خوردن برخی از غذاها احساس خواب‌آلودگی یا احساس پرانرژی‌ بودن می‌کنید، این وضع ناشی از این است که آنچه شما می‌خورید می‌تواند بر چگونگی خواب و بیداری شما در طول روز تاثیر می‌گذارد.
▪ برخی از غذاهایی که می‌توانند بر خواب شما تاثیر بگذارند، اینها هستند:
ـ غذاهایی که غنی از کربوهیدرات هستند، مانند نان و پاستا می‌توانند شما را بیشتر خواب‌‌آلوده کنند.
ـ کربوهیدرات‌ها در ترکیب با پروتئین‌ها بیشتر باعث القای خواب می‌شوند، در نتیجه غذاهایی مانند نان و پنیر غذای سبک خوبی برای هنگام خواب هستند.
ـ یک غذای حجیم، به خصوص غذایی که حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات باشد، باعث خستگی بیشتر شما می‌شود.
ـ کافئین در غذاها و نوشیدنی‌های مانند قهوه محرک است و هورمون‌هایی را که در مغز باعث احساس خواب‌آلودگی شما می‌شود، مهار می‌کند.




نوع مطلب : بیماری ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 22 مرداد 1389
سه نوع اصلی چای شناخته شده است:

۱- چای سیاه، بیشترین نوع تجاری چای بوده كه به فاصله كوتاهی پس از چیده شدن، در طی مراحل خشك شدن و نگهداری دچار اكسیداسیون آنزیمی (تخمیر) می‌شود.
موادی بنام كاتشین (Catechin) و پلی فنولهای موجود در برگ‌های چای تبدیل به تركیبات قهوه‌ای یا قرمزی بنام تئوفلاوین و تئوروبیجین می‌شوند كه موجب می‌شوند چای دم كرده به رنگ سیاه درآید.

۲- چای الانگ (Olang) كه به رنگ قرمز یا زرد است و با تخمیر نسبی بدست می‌آید.

۳- چای سبز كه دچار تخمیر نمی‌شود و بلافاصله بعد از چیدن از اكسیداسیون كاتشین محافظت می‌شود كه اكثر فوائد درمانی چای را به آن نسبت می‌دهند.
مطالعه ای تازه در ژاپن نشان می دهد که نوشیدن چای سبز می تواند خطر مرگ در اثر ابتلا به طیفی از بیماری ها را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
محققان با بررسی اطلاعات پزشکی بیش از ۴۰ هزار نفر دریافتند که چای سبز خطر مرگ در اثر بیماری قلبی را بیش از ۲۵ درصد کاهش می دهد.
اما متخصصان قلب در بریتانیا می گویند که این فواید ممکن است ناشی از رژیم غذایی ژاپنی ها در کل باشد چرا که غذاهایی که مردم این کشور عادت به مصرف آنها دارند از غذاهای رایج در غرب سالم تر است.
نتایج این تحقیق در نشریه انجمن پزشکی آمریکا چاپ شده است.
صرفنظر از آب، چای پرمصرف ترین نوشیدنی در جهان است و هرساله سه میلیارد کیلوگرم چای در جهان تولید می شود.
مطالعات انجام شده در آزمایشگاه ها و به روی حیوانات نشان داده است که به خصوص چای سبز (در مقایسه با چای تیره) دارای فواید زیادی برای سلامتی است.
بیشترین بهره برای زنان

در این مطالعه که در سال ۱۹۹۴ آغاز شد محققان دانشگاه توهوکو فواید احتمالی چای سبز برای انسان را بررسی کردند.
آنها اطلاعات مربوط به ۴۰ هزار و ۵۳۰ فرد سالم ۴۰ تا ۷۹ ساله اهل شمال ژاپن، جایی که چای سبز مصرف زیادی دارد، را بررسی و تحلیل کردند.
در حدود ۸۰ درصد مردم این منطقه چای سبز می نوشند به طوری که بیش از نیمی از آنها روزانه سه فنجان یا بیشتر از آن مصرف می کنند.
اطلاعات مربوط به این افراد برای مدت ۱۱ سال (۱۹۹۵ تا ۲۰۰۵) دنبال شد. در پایان این دوره ۴ هزار و ۲۰۹ نفر از آنها به دلایل گوناگون درگذشته بودند.
پژوهشگران همچنین داده های جمع آوری شده در طول ۷ سال (۱۹۹۵ تا ۲۰۰۱) را بررسی کردند تا مرگ و میر در اثر علل مشخص را بررسی کنند.
در این دوره هفت ساله، ۸۹۲ نفر از بیماری قلب و ۱۱۳۴ نفر در اثر سرطان درگذشتند.
در طول مطالعه ۱۱ ساله، نرخ مرگ در اثر کلیه عوامل، برای کسانی که روزانه ۵ فنجان یا بیشتر چای سبز نوشیده بودند در مقایسه با کسانی که یک فنجان یا کمتر نوشیده بودند ۱۶ درصد کمتر بود.
مطالعه ۷ ساله برای کشف علل خاص مرگ و میر نیز نشان داد که خطر مرگ در اثر بیماری قلبی برای گروهی که ۵ فنجان یا بیشتر چای سبز می نوشند، ۲۶ درصد کمتر بود.
ولی هیچ رابطه قابل توجهی میان مصرف چای سبز و مرگ در اثر سرطان مشاهده نشد.
در سراسر این مطالعه فواید چای سبز ظاهرا برای زنان بیشتر بود.
زنانی که روزانه پنج فنجان یا بیشتر چای سبز می نوشیدند - در مقایسه با کسانی که یک فنجان یا کمتر مصرف می کردند - ۳۱ درصد کمتر با خطر مرگ در اثر بیماری قلبی روبرو بودند.
اما این مطالعه رابطه ای میان مصرف چای سیاه یا اولانگ و کاهش خطر مرگ در اثر بیماری قلبی نیافت.
‘آمار پایین بیماری’
دکتر شینیچی کوریاما، که این مطالعه تحت سرپرستی او انجام شد، گفت: “مهمترین یافته این است که چای سبز ممکن است عمر افراد را از طریق کاهش خطر بیماری قلبی افزایش دهد.”
اما الن میسون، پرستار قلب در بنیاد قلب بریتانیا، گفت که رژیم غذایی ژاپنی ها در مجموع خیلی سالم است و این یافته ها ممکن است در مورد کسانی که به سبک غربی غذا می خورند صادق نباشد.
وی گفت: “آمار بیماری قلبی در ژاپن هم اکنون یکی از کمترین ها در جهان است و تصور می شود رژیم غذایی ژاپنی ها نقشی عمده در پایین نگاه داشتن آن بازی می کند.”
وی با اشاره به اینکه چربی اشباع شده در غذاهای رایج در بریتانیا بیشتر از ژاپن است، ابراز تردید کرد که نوشیدن همان مقدار چای سبز در بریتانیا تاثیری عمده بر نرخ ابتلا به بیماری قلبی داشته باشد.
قدمت استفاده از چای به بیش از ۵۰۰۰۰۰ سال قبل میرسد. شواهد گیاهشناسی نشان می‌دهند كه هند، چین، برمه و تایلند خاستگاه چای می‌باشند. به نظر میرسد كلمه انگلیسی Tea از كلمه مالاكائی “teh” یا كلمه چینی “t’e” گرفته شده باشد. اصطلاح چینی “Ch’a” منشاء نامگذاری چای در سایر زبانها می‌باشد. هلندی‌ها و پرتغالی‌ها كه اولین وارد كننده‌های اصلی چای بودند احتمالاً این نام‌ها را به كشورهای اروپایی و خاورمیانه معرفی نمودند. چای دارای بهترین كیفیت از جوانه‌های تازه شامل دو یا سه برگ اول بعلاوه شكوفه‌های در حال رشد بدست می‌آید چای با كیفیت پائین كه در تهیه چای فوری و brick tea به كار می‌رود از برگ‌های پائین ساقه حاصل می‌شود.
*از چای سبز در طب سنتی هند به عنوان نشاط‌آور ضعیف، محرك،‌مدر و قابض و در طب سنتی چین بعنوان قابض، تقویت كننده قلب، محرك سیستم عصبی مركزی و مدر استفاده شده است. سایر كاربردهای سنتی آن در درمان نفخ،‌ تنظیم درجه حرارت بدن، تسریع هضم و بهبود روندهای تفكر بوده است.
**نتایج مطالعات بالینی

*بیماریهای قلبی- عروقی: بین محتوی فلاونوئید رژیم غذایی و كاهش خطر بیماری قلبی ارتباط مثبت قوی وجود دارد. موادی مانند چای، پیاز و سیب حاوی فلاونوئید هستند. همچنین مصرف كنندگان چای سیاه فشار خون سیستولی كمتری دارند.
*اختلال عملكرد مغزی : خاصیت ضد اكسیداسیون پلی فنولهای چای سبز ممكن است در اختلالات مغزی یك اثر محافظتی داشته باشد.
*اختلالات چربی: چای معمولاً موجب كاهش چربیهای خون می‌شود اما در همه مطالعات نتایج یكسانی حاصل نشده است.
*اختلالات كلیوی: پلی فنولهای موجود در چای سبز عملكرد كلیه را در بیماران مبتلا به نارسایی مزمن كلیه بهبود می‌بخشند.
*سرطان: در ژاپن خوردن حداقل ۱۰ فنجان چای در روز با كاهش خطر سرطان معده همراه بوده است. همچنین مطالعات مختلفی در ارتباط با تأثیر مثبت چای در پیشگیری از سرطان لوزالمعده، روده بزرگ، ریه و رحم انجام شده است.
*پوسیدگی دندان: عصاره برگ چای سبز دارای اثرات ضد میكروبی است و از ایجاد پلاك و پوسیدگی دندان جلوگیری می‌كند.
* كاهش وزن: پلی فنولهای چای سبز فعالیت آمیلاز بزاق(آنزیم تجزیه كننده قندها) را مهار می‌كند. جالب است بدانید كه چای بدون داشتن عوارض خطرناك داروهای كاهنده وزن میتواند موجب كاهش وزن، اندازه دور كمر و تری گلیسرید خون مبتلایان به چاقی شود.
موارد منع مصرف:
اعتقاد بر آنست كه قبل و بعد از دریافت فرآورده‌های آهن و در شیرخواران نباید از چای سبز یا تركیبات پلی فنول آن استفاده نمود. شواهد موجود حاكی از آنست كه مقادیر بیش از ۲۵۰ میلی لیتر در روز با سوخت و ساز آهن تداخل نموده و موجب كم خونی می‌شود. شواهدی مبنی بر منع مصرف در حاملگی وجود ندارد با اینحال باید با پزشك مشورت نمود. مصرف چای سبز در دوران شیردهی توصیه نمی‌شود.
تداخلات دارویی:
افزایش اثر متی سیلین و بنزیل پنی سیلین، تشدید اثر آسپیرین و سایر داروهای
ضد انعقاد مانند وارفارین (ویتامین K موجود در چای سبز میتواند بر ضد اثرات وارفارین عمل نماید).
عوارض:
مصرف بیش از حد كافئین كه در چای سبز و بعضی از عصاره های آن وجود دارد در بعضی از افراد باعث علائمی مانند عصبانیت، بیخوابی و بیقراری می‌شود.
توجهات ویژه:
چای دارای مقادیر كم سدیم و مقدار زیادی پتاسیم است و از آنجا كه بیماران مبتلا به بیماری كلیوی مرحله پایانی بایستی مصرف پتاسیم خود را محدود نمایند، بایستی به این مسئله توجه نمایند. علاوه بر این انواع چای ممكن است موجب تحریك بروز آسم در افراد حساس شوند.
دانشمندان یکی دیگر از فایده های بالقوه سودمند چای را کشف کرده اند و می گویند که ممکن است در مقابل بیماری پارکینسون از انسان محافظت کند.آنها یک ماده شیمیایی ضداکسیداسیون (antioxidant) در چای سبز کشف کرده اند که از انسان در مقابل چندین نوع بیماری محافظت می کند.متخصصان مصرف چای سبز را به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه، لوزالمعده، روده، مری و ریه در انسان مربوط می دانند.این گیاه حاوی ماده قدرتمند و ضداکسیداسیون “پلی فنول” است. ثابت شده است این ماده در مقابل بیماری قلبی از بدن محافظت می کند.

پژوهشهای پیشین درباره حیوانات نشان داده بود که عصاره چای سبز می تواند دارای خواص محافظتی در مقابل پارکینسون باشد، اما ساز و کار اصلی عامل محافظت روشن نشده بود.
با این حال، دانشمندان آمریکایی در نشست سالانه “آکادمی عصب شناسی آمریکا” گفتند که در درک عملکرد این ساز و کار که در آن “پلی فنول” با بیماری پارکینسون مقابله می کند، پیشرفت هایی حاصل کرده اند.
این بیماری با از بین رفتن سلول های مغزی تولید کننده “دوپامین” که حرکات بدن را کنترل می کند، همراه است.
محققان در “کالج پزشکی بیلور” در شهر هوستون دریافتند که مواد ضداکسیداسیون موجود در چای به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کنند.
رادیکال های آزاد به سلول های مغزی آسیب می رساند و می تواند در مواردی به پارکینسون منجر شود.
با این حال این پژوهش تنها درباره موش انجام شده است و هرچند دارای نتایج مثبت بوده است، اما دانشمندان می گوید اکنون باید پلی فنول را روی انسان آزمایش کرد.
کارشناسان می گویند موفقیت آزمایش در موش ها می تواند به آن معنی باشد که آن دسته از بیماران مبتلا به پارکینسون که چای سبز می نوشند یا از کپسول پلی فنول استفاده می کنند، احتمالا کمتر از سایرین از پیشرفت بیماری رنج می برند.
یک سخنگوی انجمن بیماری پارکینسون در بریتانیا گفت که در صورت اثبات تاثیر چای سبز در جلوگیری از پارکینسون در انسان، “باید میزان مصرف مورد نیاز آن مشخص شود.”




نوع مطلب : تی بگ گیاهی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 22 مرداد 1389


( کل صفحات : 11 )    1   2   3   4   5   6   7   ...   


پیوند روزانه
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی



.

Online User


p30web
کد HTML:
کد HTML:
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic