تبلیغات
***طب سنتی یعنی احیای سلامت*** - مطالب هفته دوم تیر 1389
***طب سنتی یعنی احیای سلامت***
♥♥♥♥سلامتی را با ما تجربه کنین.♥♥♥♥
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


♥♥♥♥این جانب موسی ظروفی با داشتن مدرک رسمی طب سنتی از انجمن طب کل نگر ایران و موسسه حجامت ایران مفتخرم که یه هم نوعان خودم کمک و با راهنمایی خود به آنها سلامتی ببخشم و هدف من از این وبلاگ آشنایی هر چه بیشتر مردم با انواع طب ها و کاربرد های آن،مزاج شناسی،نسخه پیچی و درمان بسیاری از بیماری های ناعلاج خود با طب سنتی می باشد. ♥♥♥♥

مدیر وبلاگ :موسی ظروفی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
بیشتر کدام یک از موارد زیر می تواند در درمان بیماری شما موثر باشد؟











كلیات گیاه شناسی

گزنه گیاهی است كه از دوران ماقبل تاریخ نیز وجود داشته  و مردم آن زمان از آن برای تغذیه استفاده می كردند و از خواص درمانی آن اطلاع داشته اند .

جالینوس حكیم كه در قرن دوم میلادی زندگی می كرده آنرا برای رفع سرمخوردگی و بیمایر دستگاه تنفسی بكار می برده است .

گزنه گیاهی است علفی و چند ساله كه ساقه آن چهار گوش بوده و بطور قائم تا ارتفاع یك متر بالا می رو د. این گیاه در خرابه ها ،‌باغها و نقاط مرطوب كه چهارپایان از آن عبور می كنند بحالت خودرو می روی ریشه این گیاه خزنده بوده و در ناحیه ای كه سبز می شود كم كم تمام منطقه را فرا می گیرد .

ساقه این گیاه را پرزها و تارهای مخروطی شكل پوشانده كه در صورت لمس كردن ساقه بدست می چسبد و پوست را می گزد كه تولید خارش و سوزش می كند و شاید بهمین دلیل آنرا گزنه نامیده اند .

تخم آن نرم ، ریز و تیره رنگ  و مانند تخم كتان است قسمت مورد استفاده این گیاه برگهای تازه ، ریشه ف شیره و دانه آن است .

تركیبات شیمیایی:

گزنه دارای تانن ، لسیتین ،‌اسید فورمیك ، نیترات پتاسیم و كلسیم ، تركیبات آهن درد ، ویتامین C و نوعی گلوكوزید است كه پوست را قرمز می كند از سرشاخه های این گیاه ماده قرمز رنگی بنام اورتی سین استخراج می شود .

خواص داروئی:

گزنه از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است

1) گزنه مو را تقویت كرده و از ریزش موی سر جلوگیری می كند ، حتی در بعضی از مورد موی سر دوباره می روید . برای استفاده از این خاصیت 6 گرم سر شاخه ها و برگها و ریشه گزنه را بتنهایی و یا با 30 گرم چای كوهی در یك لیتر آبجوش ریخته و آنقدر بجوشانید تا حجم مایع به نصف برسد . شبها مقدری از این مایع را به سر بمالید و صبح بشوئید .

2)برای برق شدن و جلا دادن به موها بعد از شستشوی سر موها را با چای گزنه ماساژ دهید . بدین منظور یك قاشق چایخویر بگ گزنه خشك را در یك لیوان آب جوش ریخته و مدت نیمساعت بگذارید بماند . ماساژ دادن با این چای ، شوره سر را برطرف می كند.

3)دستگاه هاضمه را تقویت می كند

4)ادرار را زیاد می كند

5)برای درمان بیماری قند مفید است بدین منظور یك فنجان چای گزنه را سه بار در رو.ز میل كنید

6)ترشح شیر را در زنان شیدره زیاد می كند

7)اخلاط خونی را برطرف می كند

8)بیماریهای پوستی را برطرف می كند

9)برای باز كردن عادت ماهیانه از دانه گزنه استفاده كنید

10)در درمان كم خونی موثر است و تعداد گلبولهای قرمز را زیاد می كند

11)اگر در ادرار خون وجود داشته باشد گزنه آنرا برطرف می كند

12)گزنه عرق آور است

13)پاك كننده اخلاط سینه ، ریه و معده است

14)نیروی جنسی را تقویت می كند

15)گرفتیگ های كبدی را رفع می كند

16)برای از بین بردن زگیل ، ضماد برگهای تازه آنرا روی زگیل بمالید .

17)برای پاك كردن مثانه ، رفع عفونت مثانه و دفع سنگ از مثانه برگ گزنه را همراه با ریشه شیرین بیان دم كنید و بنوشید

18)برای التیام زخم ها و زخم های سرطانی از ضماد تخم گزنه مخلوط با عسل استفاده كنید

19)برای برطرف كردن كهیر از جوشانده گزنه بمقدر سر فنجام در روز بنوشید

20)درد نقرس را كاهش می دهد

21)برای برطرف كردن ناراحتی های زنانه قبل از عادت ماهیانه از چای گزنه استفاده كنید

22)ناراحتی های كلیه را برطرف می كند

23)ضماد آن درد عضلانی را برطرف می كند

24)كرم معده و روده را می كشد

25)درمان كننده بواسیر است

26)برای برطرف كردن درد رماتیسم ، برگهای تازه آنرا روی پوست بمالید .

طرز استفاده:

1- دم كرده گزنه : مقدر 40 گرم برگ گزنه را در یك لیتر آبجوش ریخته و بمدت 10 دقیقه  دم كنید . مقدر مصرف آن سه فنجان در روز بعد از غذاست .

2- جوشانده گزنه : مقدر 30 گرم گزنه را در یك لیتر آب ریخته و بمدت 10 دقیقه آنرا بجوشانید . این جوشانده برای تصفیه خون مفید است . مقدر مصرف آن یك فنجان بین غذاها در روز است .

3-تنطور گزنه :‌یك قسمت برگ گزنه را با پنج قسمت الكل 50 درجه طبی مخلوط كرده  و در داخل شیشه در بسته بریزید و بمدت 15 روز هر روز آنرا تكان دهید بعد از اینمدت آنرا صاف كرده و در شیشه دربسته نگاهدری كنید . مقدر مصرف آن 15-10 قطره سه بار در روز می باشد .

مضرات :

گزنه اگر بیش از حد استفاده شود ممكن است برای روده ها و كلیه ها مضر باشد بنابراین بهتر است با صمغ عربی و كتیرا خورده شود

مقدر مصرف بیش از 10 گرم در روز ممكن است باعث بند آمدن ادرار شود . زنان باردار و كودكان باید از مصرف آن خورددی كنند .

 





نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 13 تیر 1389

كلیات گیاه شناسی

پرتقال درخت كوچكی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید پوست پرتقال نارنجی رنگ ، كمی ناصاف و یموه آن بسته بانواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز می باشد .

پرتقال یكی از قدیمی ترین میوه هایی است كه بشر از آن استفاده می كرده است و در حدود 500 سال قبل از میلاد مسیح كنفوسیوس از آن نام برده است .

در حال حاضر بیشتر از 200 نوع پرتقال در آمریكا كشت می شود و آمریكا نصف كل محصول پرتقال دنیا را تولید می كند .

پرتقال اولیه ، كوچك ، تلخ و پر از هسته بوده است كه در اثر تربیت مهندسی ژنتیكی و همچنین انتخاب نوع بهتر و كود كافی درشت تر و شیرین تر شده است .

پرتقال ابتدا از چین به هندوستان برده شده و سپس از آنجا به نقاط دیگردنیا راه یافت .

تركیبات شیمیایی:

پرتقال یكی از غنی ترین منابع ویتامین C می باشد . البته باید دقت كرد كه ویتامین C در اثر سرما و رگمای زیاد از بین می رود . اسانسی كه از گلهای پرتقال گرفته می شود بنام روغن نرولی Neroli Oil معروف است كه دریاب وئی بسیار مطبوع بوده و خیلی گران است و در عطر سازی از آن استفاده می شود .

در 100 گرم پرتقال پوست كنده مواد زیر موجود است :

آب                         86 گرم

پروتئین                  1 گرم

نشاسته                0/2 گرم

كلسیم                  12 گرم

فسفر                    40 میلی گرم

آهن                       20 میلی گرم

سدیم                     0/4 میلی گرم

پتاسیم                  1 میلی گرم

ویتامین آ               200 میلی گرم

ویتامین ب 1           200 واحد

ویتامین ب 2          0/1 واحد

ویتامین ب 3         0/04 میلی گرم

ویتامین ث            50 میلی گرم

در صد گرم پوست پرتقال مواد زیر موجود است :

آب                       70 میلی گرم

پروتیئن                  1/5 میلی گرم

مواد چربی              0/2 میلی گرم

مواد نشاسته ای       25 میلی گرم

كلسیم                   160 میلی گرم

فسفر                     20 میلی گرم

آهن                       0/8 میلی گرم

سدیم                    3 میلی گرم

پتاسیم                   210 میلی گرم

ویتامین آ                 420 واحد

ویتامین ب 1            0/12 میلی گرم

ویتامین ب 2            0/1 میلی گرم

ویتامین ب 3            1 میلی گرم

ویتامین ث               135 میلی گرم

خواص داروئی:

موسسه مبارزه با بیماری سرطان آمریكا چندین سال پیش در اثر مطالعات زیاد دریافت كه علت اینكه سرطان معده در آمریكا كمتر از نقاط دیگر است این است كه مردم آمریكا در تمام مدت سال پرتقال مصرف می كنند . البته شاید علت آن وجود ویتامین C در پرتقال است .

1)دانشمندان سوئدی كشف كرده اند كه خوردن پرتقال از سرطان لوزالمعده جلوگیری می كند .

2)خوردن پرتقال كلسترول را پائین می آورد .

3)پوست سفید پرتقال و ورقه های نازك بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای كاهش كلسترول خون است .

4)اسانس پرتقال ضد عفونت های میكربی است .

5)پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است .

6)پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم كننده سینه و ضد استفراغ است .

7)جوشانده برگهای پرتقال برای شست وشوی ورم ها و كاهش درد  مفید است .

8)خوردن پرتقال ضد اسپاسم  و آرام بخش است .

9)اسانس پرتقال را برای ضد عفونی كردن بكار می برند .

10)پرتقال خون را تمیز می كند .

11)برای برطرف كرده چین و چروك صورت وشادابی آن قسمت خوراكی پرتقال را روی صورت بمالید و بعد از 15 دقیقه با آب بشوئید .

12)از پرتقال برای كم كردن وزن می توانید استفاده كنید . طرز استفاده بدین صورت است كه یك عدد پرتقال و 3 عدد لیموترش را پوست كنده و به قطعات كوچك تقسیم كنید بعد آنرا داخل دیگی ریخته و بان نیم لیتر آب اضافه كنید و بمدت 10 دقیقه بجوشانید . سپس سه قاشق عسل بان اضافه كرده و مجددا بمدت 5 دقیقه بجوشانید و آنرا صاف كنید . از این شربت 3فنجان در روز بنوشید . تا زون شما بمقدر ایده آل داراید .

13)پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصی قلیایی به بدن می دهد و برای كسانیكه گوشت زیاد مصرف می كنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است .

14)برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است كه پوست زردرنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد كه اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می كند .

15)خواص گفته شده فقط منحصربه پرتقال رسیده می باشد وآب پرتقال موجود در فروشگاهها و سوپر ماركت ها این خواص را ندارند .

مضرات :

مضرات خاصی برای آن بیان نشده است .





نوع مطلب : خواص میوه ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 13 تیر 1389

 

                                                                        كلیات گیاه شناسی

ختمی گیاه بومی مناطق شرق مدیترانه است .

گیاهی است علفی و چند ساله كه ارتفاع آن به حدود 2 متر می رسد ساقه آن از كركهای ریز كه به رنگ خاكستری می باشد پوشیده شده است .

برگهای ختمی دندانه دار ، پهن و مانند قلب می باشد . گلهای آن درشت به رنگ سفید مایل به قرمز یا ارغوانی است كه بصورت دسته های سه تایی در اواخر تابستان ظاهر می شود .

ختمی به علت داتشن گلهای زیبا به صورت گیاه زینتی در باغچه ها كاشته می شود . تمام قسمتهای این گیاه استفاده طبی درد .

تركیبات شیمیایی:

ختمی دارای لعاب و موسیلاژزیادی است .این گیاه دارای مواد نشاسته ای ، چربی ، اسانس ،‌آنتوسیانین Anthocyanin ،‌آل تئین Altheine ، دای اكسی بنزوئیك اسید DIoxybenzoic Acid و سیانیدین Cyanidin می باشد .

خواص داروئی:

ختمی از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و بطور كلی روی تمام اعضای بدن مخصوصا روده ها ، ریه ها ، معده ، كلیه ها و مثانه موثر است .

خواص گل ختمی

1)ملین و برطرف كننده یبوست است .

2)بیماریهای تنفسی را برطرف می كند.

3)سرفه های خشك را از بین می برد .

4)برای رفع گلو درد جوشانده گل ختمی را غرغره كنید .

5)عادت ماهیانه را منظم می كند .

خواص ریشه ختمی

1)ناراحتی های پوستی را برطرف می كند و پوست را نرم می سازد .

2)سرفه های خشك را از بین می برد.

3)تب راپائین می آرود .

4)اسهال خونی را شفا می بخشد .

5)ادرار را زیاد می كند.

6)كمی ترشحات عادت ماهیانه را برطرف می كند.

7)تورم را رفع می كند.

8)ناراحتی های دستگاه ادراری را برطرف می كند.

9)قند خون را تنظیم می كند.

خواص برگ ختمی

1-ضماد برگ ختمی در برطرف كردن دمل ها و ورم پستان و روم معده موثر است .

2-برای التیام شكستگی ها ، برگ ختمی را بصورت ضماد درآورده و روی محل شكستگی بگذارید .

3-ضماد برگ ختمی در برطرف كردن درد سیاتیك مفید است .

4-رعشه را برطرف می كند.

5-ورم بناگوش را با ضماد برگ ختمی درمان كنید.

طرز استفاده:

1- خیسانده ریشه ختمی : 10 گرم ریشه ختمی را پوست كنده و خرد كرده و در یك لیتر آب سرد خیس كنید و پس از 8 ساعت آنرا صاف كرده و نگهدری كنید این مایع در رفع اسهال خونی بسیار موثر است .

2-دم كرده ختیم : در حدود 20 گرم ریشه ختمی را تمیز كرده و خرد كنید و آنرا در یك لیتر آب جوش بریزید و بگذارید بماند تا سرد شود سپس آنرا صاف كرده و با عسل مخلوط كنید .

3-دم كرده گل ختمی : 20 گرم گل خشك شده ختمی را در یك لیتر آب جوش بریزید و بگذارید بماند تا سرد شود سپس آنرا با قند یا عسل شیرین بكنید .

4-محلول شست وشوی  چشم : نیم گرم گل خشك ختمی را در 150 گرم آب ریخته و به مدت 5 دقیقه بگذارید بجوشد سپس آنرا سرد كنید و 5 قطره الكل كامفه در آن بریزید.

مضرات :

ختمی گیاه مفید و بی ضرری است فقط زنان باردار و مادرانش یدره باید از زیاد خوردن آن پرهیز كنند .كسانیكه سرد مزاج هستند باید ختمی را با عسل بخورند .





نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 13 تیر 1389

كلیات گیاه شناسی

زیتون درختچه ای است به ارتفاع تقریبا سه متر ولی هنگامیكه در شرایط مساعد پرورش می یابد ارتفاع آن حدود 12متر و قطر تنه اش به 3 متر میرسد .

چوب درخت زیتون بسیار سخت و مقاوم است . رنگ آن زرد است كه خطوطی قهوه ای رنگ در آن وجود دارد . از چوب زیتون برای تهیه اشیاء چوبی ظریف استفاده می شود . برگهای آن سبز رنگ ، بیضوی و دراز و بوضع متقابل یكدیگر بر روی ساقه قرار گرفته اند .

منشاء درخت زیتون احتمالا منطقه مدیترانه بوده و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است .

زیتون معمولا در اوائل تابستان شروع به گل دادن می كند و میوه آن كم كم ظاهر می شود . در اواخر تابستان میوه آن به ثمر می رسد . در این هنگام زیتون سبز است و بتدریج تبدیل به بنفش و قهوه ای و سپس سیاه می شود بطوریكه در اواخر پائیز كه موقع برداشت میوه است رنگ آن بكلی تیره است .

تركیبات شیمیایی:

زیتون رسیده در حدود 30 درصد روغن درد . این روغن مخلوطی از اولیئك اسید Oleic acid ، لینولئیك اسید Linolenic acid و پال میتیك اسید Palmitic acid می باشد .

روغن زیتون مایعی است زلال برنگ زرد روشن مایل به سبز یا زرد طلایی برای استخراج روغن زیتون میوه ها را له كرده و در داخل كیسه ای می ریزند و سپس كیسه را تحت فشار قرار داده تا روغن آن خارج شود.

البته از باقیمانده تفاله زیتون كه روغن آن  گرفته شده تحت اثر آب جوش  حرارات و فشار روغن زیتون معمولی را استخراج می كنند كه ارزش روغن فشار اول را ندارد .

زیتون دارای سدیم ، ویتامین A و E و آهن می باشد .

خواص داروئی:

زیتون رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و قابض است و میوه نارس زیتون سرد و خشك است و روغن زیتون گرم و خشك است . برگ درخت زیتون نیز گرم و خشك می باشد .

1)دم كرده برگ زیتون داروی خوبی برای پائین آوردن فشار خون می باشد . بدین منظور باید 20 عدد برگ زیتون را داخل 300 گرم آب ریخته و آنرا بمدت 15 دقیقه بجوشانید . سپس كمی قند بآن اضافه كرده و بمقدر یك فنجان دوبار در روز از آن بنوشید . بعد از دو هفته باید بمدت 8 روز نوشیدن این دم كرده را قطع كنید و سپس ادامه دهید .

2)روغن زیتون نرم كننده و صفرا بر است .

3)روغن زیتون دفع كننده سنگ كیسه صفرا است برای این منظور باید آنرا با آبلیمو مصرف كرد .

4)روغن زیتون كرم كش است .

5)روغن زیتون برای رفع سرفه های خشك مفید است .

6)برای رفع خارش گزیدگی حشرات ، روغن زیتون را به محل گزیدگی بمالید .

7)بدن بچه هایی را كه مبتلا به نرمی استخوان و كم خونی هستند با روغن زیتون ماساژ دهید اثر مفیدی درد

8)برای رفع پیوره لثه ، روغن زیتون را بر روی لثه بمالید .

9)برای برطرف كردن خراش و ترك پوست ، گلیسیرین  و روغن زیتون را بمقدر مساوی با هم مخلوط كرده و روی پوست بمالید .

10)دم كرده برگ درخت زیتون تب بر است .

11)جوشانده برگ درخت زیتون برطرف كننده نقرس و رماتیسم است .

12)برای سرباز كردن جوشها و كورك ها زیتون را له كرده و روی جوش یا كورك بمالید .

13)دم كرده و جوشانده پوست درخت زیتون تب بر و درمان كننده مالاریا است .

14)پماد میوه نارس زیتون برای سوختگی مفید است

15)جویدن برگ زیتون برای از بین بردن زخم های دهان مفید است

16)برای رفع سستی فلج و لقوه و تقویت نیروی جنسی باید 80 گرم روغن زیتون را با 14 گرم كندر و 16 گرم سیاه دانه مخلوط كرده و بمدت سه روز از آن بخورید

17)مصرف رون زیتون از امراض قلبی وس رطان جلوگیری می كند .

18)و بالاخره روغن زیتون بهترین روغن برای پخت و پز می باشد زیرا در اثر حرارات خراب نمی شود.

مضرات :

روغن زیتون برای هیچ كس مضر نیست و همه افراد می توانند از آن استفاده كنند فقط میوه تازه و یاقوتی آن معده راسست می كند و ممكن است تولید استفراغ كنند .





نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 13 تیر 1389

كلیات گیاه شناسی

كاهو یكی از قدیمیترین سبزیجات دنیا است منشاء آن در هندوستان وآسیای مركزی می باشد . كاهو طبق مداركی كه بدست آمده از شش قرن قبل از میلاد در ایران مصرف می شده است و یك قرن قبل از میلاد به روم راه یافته و غذای مهمی برای رومیان بوده است . كریستف كلمب تخم كاهو را به دنیای جدید برد بطوریكه از اوائل قرن پانزدهم میلادی كاهو در هائیتی و باهاما كشت می شده است . كاهو گیاهی است یكساله كه دارای برگهای پهن و دراز و سبز روش می باشد و با طعم كمی شیرین .

انواع مختلف كاهو كه در حال حاضر در آمریكا كشت می شود حدود 16 نوع می باشد كه در تمام طول سال وجود دارد رویهمرفته دو دسته كاهو وجود دارد :

 1-كاهوی پرورشی و اهلی كه در سالاد استفاده می شود كه كاهوی گرد Head Lettuce و كاهوی ایرانی Romano Lettuce از انواع مهم آن است .

2- كاهوی وحشی یا كاهوی خودرو

كاهوی ایرانی از نظر مواد غذایی از كاهوی گرد بهتر است . كاهوی گرد ارزش غذایی چندانی ندارد زیرا دارای مقدر زیادی الیاف است كه تولید گاز و نفخ در معده می كند .

تركیبات شیمیایی:

در صد گرم كاهوی ایرانی مواد زیر موجود است :

آب                             94 گرم

انرژی                       18 كالری

پروتئین                     1/2 گرم

موادنشاسته ای        0/1 گرم

كلسیم                    65 میلی گرم

فسفر                      25 میلی گرم

آهن                        1/5 میلی گرم

چربی                     0/2 گرم

كلسیم                   18 میلی گرم

سدیم                    10 میلی گرم

پتاسیم                  250 میلی گرم

ویتامین آ                500 واحد

ویتامین ب 1           0/5 میلی گرم

ویتامین ب 2           0/08 میلی گرم

ویتامین ب 3          0/4 میلی گرم

ویتامین ث             10 میلی گرم

ارسنیك                0/02 میلی گرم

اسید اگزالیك         0/003 میلی گرم

كاهو ضمنا دارای مواد معدنی مانند نیكل ، كبالت ،  سولفور و مس می باشد

مواد شیمیایی كاهو عبارتند از : لاكتوكاروم Lactucarum ( كه ماده ای است مخدر ) موم ، رزین ، مالیك اسید و سوكسی نیك اسید ، لاكتوم كاروم خواب آور و مسكن است .

از لاكتوم كاروم بعنوان داروی خواب آور و مسكن و نیز در چشم پزشكی برای گشاد كردن مردمك چشم استفاده میشود .

از كاهو همچنین ماده ای بنام تریداس Thridace گرفته می شود كه مسكن و ضد درد است . برای تهیه تریداس ساقه كاهو رسیده را تكه تكه كرده وشیره آنرا با فشار خارج می سازند . این شیره را سپس حرارت داده تا در اثر حرارت مواد آلومینی آن منعقد می شود در نتیجه مایعی صاف بدست می آید . این مایع را تحت درجه حرارت كم و در خلاء حرارت داده كه تریداس بدست می آید . این مایع را می توان خشك كرد و بصورت پودر درآورد .

خواص داروئی:

خواص گیاه كاهو

كاهو از نظر طب قدیم ایران سرد و مرطوب است

1)كاهو تمیز كننده خون است

2)كاهو بعلت داشتن آهن خونساز است

3)ضد تورم است

4)كاهو خواب آور و آرام بخش است

5)كاهو برای ضعف اعصاب مفید است

6) كاهو ملین و ادرار آور است

7)خوردن كاهو برای مالیخولیا مفید است

8)كاهو زخم های مجاری ادرار و مثانه را درمان می كند

9)اگر كاهو را با سكنجبین و یا سركه بخورند اشتها آور است

10)كاهو اثر ضد تشنج درد

11)درد معده را تسكین می دهد

12)كاهو قوای جنسی را تقویت می كند

13)برای برطرف كردن درد سینه كاهو را بپزید و بخورید

14)زنان شیدره اگر می خواهند كه شیرشان زیاد شود باید كاهوی پخته بخورند

15)ورم غدد لنفاوی را برطرف می كند

خواص تخم كاهو

تخم كاهو از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است

1-تخم كاهو مخرب و خواب آور است

2-خوردن تخم كاهو زكام را برطرف می كند

3-تخم كاهو برای درد سینه مفید است

4-خوردن تخم كاهو برای دستگاه ادراری نافع است و آنهائیكه قطره قطره ادرار می كنند باید تخم كاهو بخورند
( در حدود 10 گرم روزانه ) تا این مرض برطرف شود .

مضرات :

اگر در خوردن كاهو افراط نكیند این گیاه بهیچوجه مضر نیست زیاده روی در خوردن كاهو باعث كم شدن قدرت جنسی ، فراموشی و كم شدن حافظه ، ضعف دید چشم و نفخ شكم میشود .

برای برطرف كردن این عوارض می توان كاهو را با نعناع ، كرفس و زیره میل كرد .





نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 13 تیر 1389


( کل صفحات : 12 )    ...   3   4   5   6   7   8   9   ...   


پیوند روزانه
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی



.

Online User


p30web
کد HTML:
کد HTML: