***طب سنتی یعنی احیای سلامت***
♥♥♥♥سلامتی را با ما تجربه کنین.♥♥♥♥
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


♥♥♥♥این جانب موسی ظروفی با داشتن مدرک رسمی طب سنتی از انجمن طب کل نگر ایران و موسسه حجامت ایران مفتخرم که یه هم نوعان خودم کمک و با راهنمایی خود به آنها سلامتی ببخشم و هدف من از این وبلاگ آشنایی هر چه بیشتر مردم با انواع طب ها و کاربرد های آن،مزاج شناسی،نسخه پیچی و درمان بسیاری از بیماری های ناعلاج خود با طب سنتی می باشد. ♥♥♥♥

مدیر وبلاگ :موسی ظروفی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
بیشتر کدام یک از موارد زیر می تواند در درمان بیماری شما موثر باشد؟











كلیات گیاه شناسی

نعناع گیاهی است علفی و چند ساله كه علاوه بر ساقه زیر زمینی كه گیاه را در خاك مستقر می سازد دارای ساقه هوایی نیز هست . تز محل گره های ساقه كه در تماس با زمین است ریشه های خارج شده كه ساقه جدید را درست می كند بنابراین اگر شما فقط یك ساقه نعناع در باغچه خود بكارید بزودی تمام باغچه شما پر از نعناع می شود .

برگهای نعناع بیضی شكل ، نوك تیز و دندانه دار می باشند . گلهای آن بسته به نوع نعناع ممكن است قرمز ،‌ارغوانی یا سفید باشد . نعناع در مناطق معتدل و آفتاب گیر بخوبی رشد می كند .

نعناع از قدیم الایام بعنوان یگ گیاه معطر  و اشتها آور و برای ناراحتی های دستگاه گوارش بكار رفته است بقراط پدر علم طب از نعناع در نوشته های خود یاد كرده است در قرون وسطی از نعناع در معالجه بیماریها و برای التیام زخم ها و درمان درد گزیدگی زنبور و سگ هار استفاده می شود

تركیبات شیمیایی:

نعناع دارای ماده ای بنام منتول می باشد كه ایجاد احساس خنكی در دهان می كند . مقدر منتول در نعناع بسته به نوع آن از 35% تا 55% تغییر می كند كه البته اگر نعناع دیر كنده شود مقدر منتول آن تا حدود 30% پائین می آید .

خواص داروئی:

نعناع از نظر طب قدیم ایران نسبتا گرم و خشك است و از نظر خواص دارویی از پونه قوی تر است . از نعناع اسانس ، روغن و تنتور تهیه می كنند كه مصارف طبی مختلفی درد

1)نعناع باد شكن است و گاز معده و روده را از بین می برد

2)نعناع تقویت كننده معده وبدن است

3)نعناع ضد تشنج و ضد سرفه است

4)یك فنجان چای گرم نعناع سینه را آرام می كند

5)نعناع مسكن ،‌آرام بخش و قاعده آور است

6)استفاده از نعناع درد شكم را برطرف می كند

7)نعناع درمان سرمخوردگی و آنفوانزا می باشد

8)نعناع ناراحتی های عصبی را برطرف می كند

9)برای تسكین درد دندان نعناع را دردهان گذاشته و بجوید

10)آشامیدن چای نعناع و یا عصارع نعناع خونریزی سینه را قطع می كند

11)كمپرس نعناع درد سینه و پهلو را از بین می برد

12)نعناع كرم های روده و معده را می كشد

13)برای از بین بردن سكسكه و دل بهم خوردگی و استفراغ نعناع را با آّ انار ترش بخورید

14)نعناع ادرار را زیاد می كند

15)برای رفع قولنح و دردهای روده  معده و هضم نشدن غذا چای نعناع بنوشید

16)برای از بین بردن گلو درد چای نعناع غرغره كنید

17)نعناع معرق است بنابراین تب را پائین می آورد

18)در هنگام سرمخوردگی بینی را با چای نعناع بشوئید

19)یكی از فرآورده های نعناع اسانس نعناع است كه از تقطیر برگ و سرشاخه های گلدار نعناع تحت اثر بخار آب تهیه می شود و دارای 50% تا 70 % منتول می باشد . اسانس نعناع كه در كشور انگلستان تهیه می شود شهرت خاصی درد . این اسانس بعنوان تقویت كننده معده بادشكن ، ضد عفونی كننده ،‌رفع دل پیچه بچه ها و اسهال بكار می رود

برای استفاده از اسانس نعناع كافی است كه مقدر یك تا سه قطره آنرا با یك لیوان آب و یا نوشابه مخلوط كده و بنوشید .

20)اسانس نعناع را نباید بمقدر زیاد برای كودكان و نوزادان استفاده كرد زیرا روی حركات تنفسی  و قلب اثر گذاشته و ممكن است كه خطرناك باشد

21)اگر اسانس نعناع به مقدر زیاد مصرف شود فشار خون را بالا برده و موجب حالت تهوع ، استفراغ و درد معده و حركات دری را از بین می برد .

22)برای رفع سردردهای میگرنی می توان پمادی بصورت زیر تهیه كرد و در نقطه ای كه درد می كند بمالید

اسانس نعناع                  3گرم

روغن زیتون                    2 گرم

لانولین                         5 گرم

23)برای ضد عفونی كردن بینی محلولی بصورت زیر تهیه كرده و بمقدر پنج قطره  در هر سوراخ بینی بچكانید

اسانس نعناع                  1 گرم

روغن بادام شیرین            40 گرم

24)اگر بدن شما خارش درد مقدر 2 گرم اسانس نعناع را در 50 گرم وازلین ریخته ، خوب با هم مخلوط كرده و در محل خارش بمالید

اگر از بیماری رماتیسم و آرتروز رنج می برید از روغن نعناع استفاده كنید طرز استفاده از آن به این صورت است كه 2 قطره روغن نعناع را با یك قاشق سوپخوری روغن بادام مخلوط كرده و محل های دردناك را با آن ماساژ دهید .

25)برای رفع سردرد از كمپرس نعناع استفاده كنید  بدین ترتیب كه 10قطره روغن نعناع را با یك لیوان آب سرد مخلوط كرده و در یك كاسه بریزید سپس یك پارچه كه باندازه پیشانی باشد در آن فرو برده آب اضافی آنرا بگیرید و روی پیشانی و شقیقه ها بگذارید تا سردرد برطرف شود.

26)نعناع بهترین دوست كبد است . كبد را تمیز كرده وص فرا را رقیق می كند و كلسترول خون را پائین می آورد .برای این مورد چای نعناع را قبل از غذا بنوشید

27)نعناع با تمام خواصی كه گفته شد اگر زیادمصرف شود سیستم گوارشی را تحریك می كند اگر شما دو تا سه فنجام چای نعناع در روز بنوشید بهتر است كه بعد از دو هفته چند روزی آنرا قطع كرده و دوباره شروع كنید

مضرات :

مضرات خاصی برای آن بیان نشده است .





نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 13 تیر 1389

كلیات گیاه شناسی

گلابی درختی است كه بلندی آن به حدود 10 متر می رسد و بیشتر در مناطق سردسیر و كوهستانی می ریود . این درخت بومی مناطق جنوبی دریای خزر می باشد .

ریشه گلابی عمیق است برگهای آن صاف و دندانه دارمی باشدگلهای گلابی سفید رنگ مایل به صورتی و بصورت خوشه ای است . میوه درخت گلابی مخروطی شكل ، گوشتدار ، شیرین و یا ترش و شیرین و برد است از تمام قسمتهای گلابی مانند برگهای جوان ،‌پوست وس اقه میوه آن استفاده طبی بعمل می آید .

تركیبات شیمیایی:

برگهای جوان درخت گلابی دارای موادی مانند تانن ، گلوكزید و هیداروكسنون می باشد . برگهای خشك درخت گلابی دارای اسید اورسولیك است دانه گلابی دارای ماده ای بنام آمیگدالین و مقدری روغن می باشد .

در یك صد گرم گلابی مواد زیر موجود است

انرژی                     55 كالری

آب                         83 گرم

مواد نشاسته ای      12 گرم

پروتئین                    0/6گرم

كلسیم                   10 میلی گرم

فسفر                     12 میلی گرم

آهن                       0/3 میلی گرم

ویتامین آ                 20 واحد

ویتامین ب 1             0/2 میلی گرم

ویتامین ب 2             0/4 میلی گرم

ویتامین ب 3              0/1 میلی گرم

ویتامین ث                 0/3 میلی گرم

خواص داروئی:

خواص میوه گلابی

گلابی از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است

1)گلابی سنگ مجاری ادرار را دفع می كند

2)آرام بخش و تب بر است

3)در رفع عفونت مجرای ادرار موثر است

4)مقوی بدن است

5)تشنگی را برطرف می كند

6)سوزش مثانه و مجرای ادرار را رفع می كند

7)چون قند گلابی (لوز ) است بنبراین آنهایی كه مبتلا به مرض قند هستند می توانند از آن استفاده كنند و برای آنها مضر نیست

8)برای دفع سموم بدن بسیار موثر است

9)برای پائین آوردن فشار خون باید مدت چند روز فقط گلابی مصرف كنید و غذای دیگر نخورید . البته این رژیم باید تحت نظر دكتر انجام گیرد و با اجازه پزشك متخصص باشد

خواص دیگر قسمت های درخت گلابی

برگ وشكوفه درخت گلابی از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است

1-شكوفه درخت گلابی مقوی معده است و خونریزی و اسهال را بند می آورد

2-در مورد ورم چشم از ضماد شكوفه گلابی استفاده كنید

3-تخم گلابی ضد كرم معده و روده لست

4-دم كرده برگ گلابی برای رفع اسهال مفید است

5-برای دفع سنگ كلیه 50 گرم برگ گلابی را با 50 گرم پوست سیب در یك لیتر آب جوش ریخته و بمدت 20 دقیقه دم كنید و آنرا بتدریج بنوشید

6-برای شستشوی زخم ها 50 رگم پوست ساقه درخت گلابی را در یك لیتر آب ریخته و بگذاری چند دقیقه بجوشد و سپس آنرا كم كم بنوشید

مضرات :

اسراف در خوردن گلابی برای سرد مزاجان و اشخاصی كه معده ضعیف دارند موجب نفخ معده می شود و اینگونه اشخاص باید آنرا با مربای زنجبیل بخورند .





نوع مطلب : خواص میوه ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 13 تیر 1389

كلیات گیاه شناسی

درخت هلو از قدیم الایام در چین وجود داشته و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . درقرون وسطی از آن بصورت یك داروی گیاهی استفاده می شده است . برگ درخت هلو را برای بیماری صرع و سنگینی گوش ، پوست درخت هلو را برای رفع بوی بد دهان و مغز هسته آنرا برای رفع سردرد و اختلالات دستگاه هضم ،‌قرس و رفع بیماریهای ادراری بكار می رود

درخت هلو درختی است زیبا به بلندی تقریبا 5 متر كه دارای شاخه های زیادی می باشد

برگهای آن بیضی شكل و دراز ودارای كناره های اره ای است . گلهای هلو زودرس هستند و قبل از باز شدن برگها ظاهر شده و منظره زیبایی به درخت می دهد . گلهای هلو برنگ صورتی ، قرمز یا سفید می باشد . یموه هلو گرد و برنگ طلایی و سرخ كه روی آنرا كركهای زیادی پوشانده است می باشد . هسته هلو بسیار سخت است و دارون آن مغز هسته قرار درد كه تلخ است .

تركیبات شیمیایی:

گل و مغز هسته هلو دارای امیگدالین می باشد . برگها و شاخه های هلو دارای امیگدونیتریل و فلاوونول گلیكوسید است .

مغز هسته سمی است و مصرف مدام آن موجب مسمومیت می شود از این جهت برای معالجه امراض فقط مقدر كمی هسته هلو مصرف می شود و آنهم باید تحت نظر پزشك باشد.

در هر صد گرم هلو مواد زیر موجود است

آب                              88 گرم        

انرژی                          35 كالری

مواد نشاسته ای           9 گرم

كلسیم                       8 میلی گرم

پتاسیم                      200 میلی گرم

فسفر                         17 میلی گرم

آهن                           0/5 میلی گرم

ویتامین آ                     1400 واحد

ویتامین ب 1              0/02 میلی گرم

ویتامین ب 2             0/05میلی گرم

ویتامین ب 3              1 میلی گرم

ویتامین  ث               7 میلی گرم

ضمنا هلو دارای منیزیوم و برومیوم نیز می باشد .

خواص داروئی:

هلو از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و دارای خواص زیر می باشد :

1)هلو ملین است و باعث تسكین تشنگی می شود

2)برای رفع بوی بد دهان هلو بخورید

3)هلو در افرادیكه گرم مزاج هستند باعث تقویت نیروی جنسی می شود

4)روغن مغز هسته هلو برای درد گوش و گرفتگی مجرای گوش مفید است

5)روغن مغز هسته هلو را به محل درد بواسیر بمالید اثر خوبی درد

6)برای برطرف كردن زخم هایی كه در بدن اطفال و پشت گوش آنها می زند هسته هلو را در آتش بیاندازید تا بسوزد سپس مغز هسته را در آورده و له كنید و بر محل زخم بمالید.

7)خانمهای حامله اگر می خواهند بچه زیبایی داشته باشند باید هلو بخورند

8)مغز هسته هلو مسهل است و خون را تصفیه می كند

9)مغز هسته هلو برای رماتیسم مفید است

10)جوشانده برگهای درخت هلو برای بیماریهای پوست مفی است پوست را با این دم كرده بنوشید

11)برای بیماریهای مجاری ادرار ، سنگ كلیه و ورم مثانه جوشانده برگهای درخت هلو را تهیه كرده و یك فنجان در روز بخورید .

12)دم كرده برگ یا گل هلو برای رفع سیاه سرفه استفاده می شود

13)هلو را له كنید و بصورت ضماد برای رفع دل پیچه بچه ها و دفع كرم روده روی شكم آنها قرار دهید

14)برگ هلو و جعفری را با روغن زیتون مخلوط كرده و روی سوختگی و محل ضرب دیدگی بگذارید

15)بهترین ماسك زیبایی را می توانید از هلو تهیه كنید برای طراوت و جوان كردن پوست هلو را پوست كنده وله كنید و روی پوست قرار داده و بگذارید مدت 20 دقیقه بماند و پس از آن صورت را با اب معدنی بشوئید

16)برای برطرف كردن بواسیر مغز هسته هلو را بصورت پماد درآورده و به مقعد بمالید

17)جوشانده پوست درخت هلو اثر تب بر و ضد كرم درد

18)خوردن هلو سموم را از بدن خارج می كند

19)برای وزن كم كردن هلو بخورید

20)كسانیكه زخم معده دارند و یا مبتلایان به ورم معده و یا روده باید با شكم خالی هلو بخورند

21)هلو میوه خوبی برای اشخاص مسن است مشروط براینكه با شكم خالی بخورند كه زود هضم شود

مضرات :

هلو برای اشخاص سرد مزاج مضر است آنها باید هلو را با عسل و یا زنجبیل بخورند هضم هلو برای بعضی از اشخاص سخت است و نفخ ایجادمی كند . همیشه برای اینكه نفخ ایجاد نكند باید آنرا اقلا نیم ساعت قبل از غذا خورد .





نوع مطلب : خواص میوه ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 13 تیر 1389

كلیات گیاه شناسی

پیاز گیاهی است دو ساله دارای برگهای توخالی و استوانه ای شكل . ساقه پیاز تا ارتفاع یك متر هم می رسد كه آنهم استوانه ای و توخالی است . گلهای پیاز برنگ سفید یا بنفش بصورت چتر در انتهای ساقه دیده می شود .

پیاز انواع مختلف درد مانند پیاز سفید ،‌پیاز بنفش ، پیاز قرمز و یا مخلوطی از قرمز و بنفش .

پیاز در حال حاضر در تمام مناطق دنیا كشت می شود ولی گفته می شود كه منشاء آن از ایران و افغانستان بوده است و از آنجا به دیگر نقاط دنیا راه یافته است .

پیاز از زمانهای ماقبل تاریخ وجود داشته است . مردم مصر و كلده از آن در غذاهایشان استفاده می كرده اند .

مخصوصا در مصر پیاز در مراسم مذهبی بكار می رفته و احترام خاصی داشته است . یونانیان و رومیان نیز آنرا می شناخته و مصرف می كرده اند

تركیبات شیمیایی:

پیاز دارای تركیبات گوگردی ، قند ، كلسیم ، املاح سدیم و پتاسیم ، ید ، سیلیس ، آهن ، فسفر و یوتامینهای A.B.C می باشد . پیاز دارای اسانس مخصوصی می باشد كه در اثر پختن از بین می رود .

پیاز خام فعالیت معده را زیاد می كند و در نتیجه ترشح اسید كلریدریك را تشدید می كند . بنبراین كسانیكه ناراحتی معده دارند ممكن است سوزش و درد در معده خود حس كنند . اینگونه اشخص باید پیاز پخته مصرف كنند  كه ترشحات دشتكاه هاضمه را منظم كرده اشتها رازیاد و دل درد و نفخ معده را درمان می كند .

خواص داروئی:

پیاز از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است و دارای خواص بسیاری است كه در یك مقاله نمی توان گنجانید .

1-پیاز ادرار آوری قوی است و خام و پخته آن هر دو این اثر را دارند .

2-برای رفع گاز معده از تنتور پیاز می توان ساتفاده كرد . مقدر مصرف آن 10تا 15قطره است كه باید در آّ حل كرده و مصرف نمود .

3-برای رفع دردهای عصبی شربت پیاز بهترین دارو است شربت پیاز به این صورت تهیه می شود :

100 گرم پیاز خام را با 400 گرم آب مخلوط كرده و بپزید تا له شود سپس 400 گرم قند روی آن بریزید و بگذارید كه جوش بزند تا قند حل شود سپس آنرا صاف كنید و در یخچال قرار دهید .

4- همانوطر كه گفته شد پیاز دارای انسولین گیاهی است و استفاده از آنق ند خون را پائین می آورد . بیماران مبتلا به مرض قند باید حتما هر روزه از آن استفاده كنید .

5- اگر پیاز را له كنید و در زیر شكم شخصی كه مبتلا به احتباس ادراری است قرار دهدی ادرار را باز می كند .

6-پیاز نیم پز برای سوختگی ها نیز موثر است .

7-پیاز خام محرك قلب است .

8-پیاز باكتری كش است .

9-پیاز تقویت كننده و نرم كننده سینه است .برای این منظور پیاز را آب پز كرده و بخورید .

10-پیاز سنگ كلیه را خرد می كند .

11- پیاز پخته ملین است .

12-برای رفع خارش چشم چند قطره آب پیاز را در چشم بچكانید .

13-برای درمان سنگینی گشو آب پیاز را در گوش بچكانید .

14-ماسك پیاز روی صورت خون را بطرف صورت می كشاند و رنگ صورت را درخشان می كند .

15-پیاز چون گرم است برای كسانیكه طبع گرم دارند مضر است و اسراف در خوردن آن موجب فراموشی و سردرد می شود .

16-پیاز لثه ها را محكم می كند .

17-پیاز كلسیم درد دندانها و استخوانها را تقویت می كند و از نرمی استخوان جلوگیری می كند .

18-پیاز معالج عفونتهای مجاری تنفسی از قبیل ورم گلو ، برنشیت ، گریپ و آسم می باشد .

19-برای رفع سموم بدن پیاز توصیه می شود .

20- برای آنكه پیاز زود هضم شود و آنهایی كه معده  حساس دارند بتوانند آنرا بخورند و از خواص آن ساتفاده كنند باید موقع پختن پیاز مقدایر شكر روی آن بریزید و این عمل هضم پیاز را آسان تر خواهد كرد .

21- برای درمان اسهال از پوست پیاز استفاده كنید بدین صورت كه پوست پیاز را بشوئید و در مقدری آب به  مدت ده دقیقه بجوشانید ، سپس آنرا در داخل دستمالی ریخته و فشار دهید تا شیره آن  گرفته شود . بعدا این شیره را با شكر شیرین كنید و روز ی چند فنجان از آن را بشوئید تا اسهال كاملا از بین برود .

22- اگر پشه یا زنبور شما را گزید فورا یك پیاز را بریده و روی محل گزیدگی بگذارید درد و خارش فورا ساكت می شود .

23- پیاز ترشی را برای از بین بردن یرقان و تقویت معده و روده و زیاد شدن استها مصرف می كنند .

24-اگر از بوی پیاز ناراحت می شوید می توانید بعد از خوردن پیاز برای رفع بوی آن باقلا پخته و یا گردوی پخته و یا نان سوخته بخورید .

25-تخم پیاز گرم و خشك است و برای ازدیاد نیروی جنسی مصرف می شود .

36-اگز از تخم پیاز پمادی درست كنید و روی سر ببندید از ریختن مو جلوگیری می كند .

37-حتما شنیده اید كه در قدیم برای اینكه كسی از اسرار علمی سر درنیآورد آنها را با مركب نامرئی می نوشتند و مركب نامرئی چیزی غیر ازآب پیاز نیست .

38-در خاتمه برای اینكه بوی پیاز شما را ناراحت نكند و اشك از چشمان شما جاری نشود می توانید پیاز را زیر آب شیر پوست بگیرید یا اینكه پیاز را در داخل ظرف بزرگ آب قرار دهید و درآب آنرا پوست بكنید .

مضرات :

مضرات خاصی برای آن بیان نشده است .





نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 13 تیر 1389

كلیات گیاه شناسی

جعفری گیاهی است علفی ، دوساله و معطر كه ارتفاع آن تا 70 سانتیمتر می رسد . برگهای آن برنگ سبز تیره و دارای بریدگیهای لوزی یا مثلث شكل با تقسیمات رفعی است .

گلهای جعفری كوچك برنگ مایل به سبز و بصورت چتر یم باشد میوه آن كوچك به درازای 2 میلیمتر و به قطر یك میلیمتر و دارای بوئی معطر است

تركیبات شیمیایی:

از برگ و تخم جعفری بوسیله تقطیر با بخار اسانسی گرفته می شود كه سبیار معطر است و ر غذاها بكار می رود . اسانس برگ جعفری چون به مقدر بسیار كم بدست می آید گران است .

اسانس تخم جعفری كمی بوی تلخ درد كه زیاد مرغوب نیست . از 100 كیلوگرم تخم جعفری حدود 2 كیلوگرم اسانس بست می آید كه از آن در صنعت عطر سازی و كنسروسازی استفاده بعمل میآید .

ریشه جعفری معطر  طعم آن تقریبا مانند برگ آن است .

در صد گرم برگ جعفری مواد زیر موجود است :

آب                         85 گرم

پروتئین                    3/5 گرم

مواد چرب                0/6 گرم

مواد نشاسته ای      7 گرم

كلسیم                   200 میلی گرم

فسفر                    65 میلی گرم

آهن                      6/2 میلی گرم

سدیم                   25 میلی گرم

پتاسیم                 725 میلی گرم

ویتامین آ              8500 واحد بین المللی

ویتامین ب 1          0/12 میلی گرم

ویتامین ب 2          0/25 میلی گرم

ویتامین ب 3         1/2میلی گرم

ویتامین ث            170 میلی گرم

خواص داروئی:

خواص تخم جعفری

تخم جعفری از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است .

1)ضد نفخ شكم است .

2)شریان ها و رگ ها راتمیز می كند .

3)ادرار آور و قاعده آرو است .

4)برای درمان تب نوبه بكارمی رود .

5)در قدیم الایم برای سقط جنین شیاف تخم جعفری را در داخل مهبل قرار می دادند.

خواص ریشه جعفری

1)ریشه جعفری اشتها آور است .

2)ادرار آور و قاعده آرو است .

3)سنگ كلیه را دفع می كند .

4)برای درمان اسهال باید 20 گرم ریشه جعفری را  در یك لیتر آب دم كرده و تنقیه كنید .

5)دم كرده ریشه جعفری برای درمان تنگی نفس بكار می رود.

6)برای درمان سرخك مفید است .

خواص برگ و ساقه جعفری

1- برای رفع لكه ها و جوش های صورت دم كرده جعفری را روی پوست صورت بمالید .

2-برای روشن شدن رنگ پوست مقدری جعفری را در نیم لیتر آب به مدت 5 دقیقه بجوشانید و صبح وشب صورت خود را با آن بشوئید بعد از یك هفته پوست صورت شما روشن می شود.

3-دم كرده جعفری ضد تب است .

4-دم كرده برگ جعفری برای بواسیر و سنگ كلیه مفید است .

5-خوردن چای جعفری به هضم غذا كمك می كند .

6-بعد از خوردن سیر برای برطرف كردن بوی دهان جعفری بجوید.

7-جعفزی نفس را خوشبو می كند.

8-برای درمان ضرب خوردگی و خون مدرگی له شده برگ و ساقه جعفری را روی عضو ضرب دیده بگذارید .

مضرات :

مضرات خاصی برای آن بیان نشده است .





نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 13 تیر 1389


( کل صفحات : 12 )    ...   2   3   4   5   6   7   8   ...   


پیوند روزانه
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی



.

Online User


p30web
کد HTML:
کد HTML:
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو