***طب سنتی یعنی احیای سلامت***
♥♥♥♥سلامتی را با ما تجربه کنین.♥♥♥♥
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


♥♥♥♥این جانب موسی ظروفی با داشتن مدرک رسمی طب سنتی از انجمن طب کل نگر ایران و موسسه حجامت ایران مفتخرم که یه هم نوعان خودم کمک و با راهنمایی خود به آنها سلامتی ببخشم و هدف من از این وبلاگ آشنایی هر چه بیشتر مردم با انواع طب ها و کاربرد های آن،مزاج شناسی،نسخه پیچی و درمان بسیاری از بیماری های ناعلاج خود با طب سنتی می باشد. ♥♥♥♥

مدیر وبلاگ :موسی ظروفی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
بیشتر کدام یک از موارد زیر می تواند در درمان بیماری شما موثر باشد؟











كلیات گیاه شناسی

برنج گیاهی است یكسله كه ارتفاع آن تا 1/5 متر میرسد ودر مناطق گرم و مرطوب و پرآب می روید . ساقه آن راست و برگهای آن بزرگ و نوك تیز است . هر سنبلك برنج دارای دنباله كوتاه و یك گل درد . میوه آن بشكل خوشه ای متشكل از سنبلك ها درانتهای ساقه قرار درد و یك دانه برنج در آن است شلتوك می نامند . برنج از غلات مهم است و تقریبا غذای اصلی نصف مردم كره زمین می باشد و منشا برنج از آسیا است و در حدود 3000 سال قبل از میلاد در هند و چین زراعت می شده است . برنج بعدا از آسیا به ژاپن ، سبلان و دیگر نقاط استوایی كره زمین راه یافت و در قرت هفتم میلادی مصریان نیز شروع به كشت آن كردند .

برنج انواع مختلف درد و این انواع را تا حدود 150 نوع مختلف تخمین می زنند . نمونه های مرغوب آن در شمال و جنوب ایران و نواحی گرمسیر فارس و اصفهان كاشته می شود .

بطور كلی دو نوع برنج وجود دارد :

نوعی كه دانه آن دراز و كشیده و باریك است كه بنام برنج صدری معروف است و دیگری كه دانه آن ریز و گرد می باشد و بنام برنج چینی یا ژاپنی شهرت درد .

آن نوع برنجی كه ایرانیان و مردم بیشتر كشورها مصرف می كنند برنجی است كه شلتوك و پوسته خارجی آن گرفته شده است . رنگ اصلی برنج وقتیكه در پوسته است  قهوه ای است و بنام برنج قهوه ای Brown Rice نامیده می شود .

برای بدست آوردن برنج سفید ،‌دانه های برنج را در دستگاههای مخصوصی می ریزند و این دستگاهها پوسته خارجی برنج را از آن جدا كرده و سپس با اصطكاك دادم برنج بدون پوسته با یكدیگر غشای خارجی آن نیز از بین می رود و برنج برنگ سفید و شفاف بدست می آید كه عاری از ویتامین ب 1 است و اشخاصی كه منحصرا از برنج تغذیه می كنند و غذای دیگری مصرف نمی كنند به بیماری بری بری Beri-Beri دچار می شوند .

بنابراین برای استفاده از تمام ویتامین ها و موادمعدنی برنج بهتر است كه از برنج قهو های كه غشاء خارجی آن گرفته نشده است استفاده كرد ولی البته باید توجه داشت كه هضم برنج قهو های كمی مشكل تر از هضم برنج سفید می باشد .

یكیدیگر از انواع برنج نوع وحشی از آن است كه سیاه رنگ و باریك تر و دراز تر از برنج صدری است . این نوع برنج هم دارای مواد معدنی و ویتامین های بیشمار است ولی البته هضم آن كمی مشكل است وبهتر است كه مخلوط با برنج سفید بكار برده شود .

تركیبات شیمیایی:

در برنج ماده ای بنام اوریدین Oridine وجود دارد كه خاصیت ضد التهاب عصبی را دراست . برنج از لحاظ موا غذایی بسیار غنی است . البته همانطور كه گفته شد هنگانیكه پوسته قهوه ای آنرا می گیرند مقدری از ویتامین های خود را از دست می دهد . در جدول زیر واد موجود در صد گرم برنج قهو ه ای و برنج سفید با هم مقایسه شده است.

مواد

مواد                   در صد گرم برنج قهو های                  در صد گرم برنج سفید

انرژی                            360 كالری                                    362 كالری

آب                                12 گرم                                         12 گرم

پروتئین                           7/5 گرم                                       6/6 گرم

نشاسته                        76 گرم                                        80 گرم

كلسیم                         32 میلی گرم                                25 میلی گرم

فسفر                           220 میلی گرم                             95 میلی گرم

آهن                            1/6 میلی گرم                              0/8 میلی گرم

سدیم                        10 میلی گرم                                 5 میلی گرم

پتاسیم                      215 میلی گرم                                90 میلی گرم

ویتامین ب 1               0/35 میلی گرم                              0/06 میلی گرم

ویتامین ب 2             0/05 میلی گرم                               0/03 میلی گرم

ویتامین ب 3             4/8 میلی گرم                                1/5 میلی گرم

همانطور كه دیده می شود مقدر ویتامنی B1  در برنج سفید شده یك ششم و ویتامین B2 نصف و ویتامین B3 بمقدر یك سوم برنج قهو ه ای یم باشد و مواد معدنی آن بمقدر بسیار زیادی كاهش می یابد .

پوست و یا شلتوك برنج كه در مراحل كوبیدن از آن جدا می شود سبوس برنج Rice Bran نامیده می شود كه آنهم منبع ویتامین ها و مواد معدنی است .

در صد گرم سبوس برنج مواد زیر وجود دارد :

انرژی                            275 كالری

آب                               9/7 گرم

پروتئین                       13/5 گرم

چربی                         15/5 گرم

نشاسته                    50 گرم

كلسیم                      75 گرم

فسفر                        1400 میلی گرم

آهن                          20 میلی گرم

پتاسیم                       1500 میلی گرم

ویتامین ب 1                2/25 میلی گرم

ویتامین ب 2               0/25 میلی گرم

ویتامین ب 3               30 میلی گرم

غشای قهو ه ای رنگ برنج نیز كه در اثر بهم سائیدن در دستگاههای مخصوص و یا در موقع شستن زیاد از برنج جدا می شود سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی و پروتئین است . جدول زیر مقدر مواد موجود در صد گرم این غشای قهو ه ای رنگ را نشان می دهد .

كالری             265

آب                 9/8 گرم

پروتئین            12 گرم

چربی             12/8 گرم

نشاسته        60 گرم

كلسیم         70 میلی گرم

فسفر            1100 میلی گرم

آهن                16 میلی گرم

پتاسیم          715  میلی گرم

ویتامین ب 1    1/85 میلی گرم

ویتامین ب 2    0/18 میلی گرم

ویتامین ب 3    28 میلی گرم

خواص داروئی:

برنج از نظر طب ایرانی ،‌معتدل و خشك است البه بستگی درد آنرا چگونه درست كنید برنج آبكش شده سرد است و آب آن گرم در حالیكه برنج كته شده گرم است .

برنج دارای ماده ای بنام Amidon می باشد ولی از نظر اینكه ماده گلوتن آن كم است یعنی كاملا بهم نمی چسبد نان درس كردن از آن كمی مشل است . در خاور دور از برنج نوعی الكل درست می كنند كه بنام ساكه معروف است كه سمیت آن از الكل معمولی كمتر است و بمصرف دارویی می رسد .

برنج غیر از اینكه یك غذای سهل الهضم است بسیار مقوی است و ضمنا خواص درمانی بسیاری را دراست كه به تعدای از آن اشاره می شود .

1)برنج قهو ه ای خاصیت ضد التهاب عصبی را درد .

2)خوردن برنج تحریكات معده و روده را كم می كند .

3)از جوانه برنج نوعی مالت تهیه می شود كه بعنوان مقوی معده بكار می رود .

4)اگر برنج را در آب بپزید آب درمان كننده اسهال و اسهال خونی است .آب برنج را می توان به اطفال شیرخوار نیز داد .

5)برای شست و شوی زخم ها از آب برنج استفاده كنید .

6)آب برنج را می توان برای درمان ورم های روده ای و استفراغهای خونی بكار برد .

7)دم كرده ریشه و ساقه های زیر زمینی برنج برای زیاد شدن ترشحات ادرار مصرف می شود .

8)برای درمان تب ، بدن و سر را با در برنج كمپرس كنید .

9)برنج خواب آور است .

10) برنج تشنگی را برطرف می كند .

11)زیاده روی در خوردن برنج موجب ازدیاد وزن می شود .

12)خوردن برنج تولید اسپرم می كند .

13) برنج را اگر با شیر و شكر مخلوط كنید و بخورید بسیار مقوی است و نیروی جنسی را تقویت می كند .

14)برای برطرف كردن دل بهم خوردگی و استفراغ برنج را با دوغ تازه بخورید .

15) اگر برنج سفید  را در آّب خیس كنید آب آن برای درمان اسهال و قطع قاعدگی مفید است .

16)آب جوشانده برنج را كه آبكس می كنید دور نریزید با این آب جواهرات خود را بشوئید كه آنها را جلا می دهد

17)برای رفع التهاب پوست ، در برنج را با نشاسته یا پودر تالك مخلوط كرده و به پوست بمالید .

18)دانشمندان ثابت كرده اند كه خوردن برنج برای درمان فشار خون بسیار مفید است .

19)خوردن برنج ، قند خون را در حالت تعادل نگاه می درد .

20)یكی از اطباء آمریكایی رژیم برنج را برای درمان فشار خون توصیه می كند او به بیماران تائید می كند كه برنج بدون نمك همراه با میوه های مختلف بخورند . البته هنوز دانشمندان نمی دانند كه در برنج چه ماده ای وجود دارد كه باعث پائین رفتن فشار خون می شود .

21)رژیم برنج برای اختلالات كلیوی مفید است .

22)رژیم برنج برای مبتلایان به بیماری سورای سیس Psorasis نیز بسیار مفید است .

مضرات :

مضرات خاصی برای آن بیان نشده است .





نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 13 تیر 1389
 

كلیات گیاه شناسی

شبدر قرمز گیاهی است علفی و چند ساله كه در مناطق معتدله كره زمین می روید . در شرایط مساعد این گیاه هفت ساله است ولی در آب و هوای گرم فقط دو سال عمر می كند .

ارتفاع شبدر قرمز بسیار كم است و بیشتر از 15 سانتیمتر نمی شود . برگهای آن بیضی شكل و دراز و دارای سه برگچه است و بهمین علت در قرون وسطی مورد احترام مسیحیان بوده زیرا آنرا سمبل خداوند ، مسیح و روح المقدس می دانستند .

این گیاه از نظر داشتن مواد مغذی برای علوفه حیوانات بكار می رود .

تركیبات شیمیایی:

گل شبدر دارای مواد شیمیایی مانند تریفولین ،‌ایزوتریفولین و اسانس روغنی می باشد . این گیاه دریای املاح معدنی مانند سلیس ،‌آهن ، فسفر ،‌گوگرد ، پتاسیم ، منیزیوم ،‌منگنز ، روی ،‌مس ، سرب ، نیكل و كوبالت می باشد .

خواص داروئی:

شبدر قرمز از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است .

1)مهمترین خاصیت شبدر قرمز ضد سرطان بودن آن است .

2) تمیز كننده خون و بدن است

3)سرفه را برطرف می كند

4)دردهای عضلانی را برطرف می كند

5)تورم پوستی را از بین می برد

6)شبدر تازه بعنوان مسهل بكار می رود

7)درمان كننده آسم است

8)برای درمان آب آوردگی بدن مفید است

9)دل پیچه را برطرف می كند

10)برای درمان آرتروز ، رماتسیم و ورم بیضه باید برگ شبدر را در روغن زیتون جوشانیده و روی قسمت های دردناك بمالید .

11)برای طول عمر و جلوگیری از بیماریهای قلبی شبدر قرمز بخورید .

12)تشنج را علاج می كند

13)برای التیام زخم ها ، ضماد شبدر قرمز را روی زخم ها بگذارید

14)برای از بین بردن خارش شبدر را له كرده وروی پوست بمالید

طرز استفاده:

دم كرده : مقدر 30 گرم گیاه خشك را در یك لیتر آبجوش ریخته و به مدت 5 دقیقه دم كنید . مقدر مصرف آن یك فنجان سه بار در روز است .

جوشانده شبدر : مقدر 50 گرم سرشاخه های گلدار شبدر قرمز را در مقدری شیر یا آّ ب ریخته و بگذارید مدتی بجوشد و پس از سردشدن بصورت ضماد روی پوست و یا قسمتهای دردناك بدن بگذارید .

مضرات :

مقدر مصرف زیاد شبدر خطرناك است زیرا دارای اسید سیانیدریك می باشد ولی استفاده متعادل از آن هیچگونه خطری نداشته و بسیار مفید است .





نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 13 تیر 1389

كلیات گیاه شناسی

ترب گیاهی است یكساله كه ارتفاع ساقه آن تا یك متر می رسد . برگهای آن پهن ، ناصاف ، كرك دردو با بریدگیهای نامنظم می باشد . گلهای آن برنگ سفید ، زرد روشن ، آبی روشن و بنفش است كه درانتهای شاخه ظاهر می شود .

بطور كلی دو نوع ترب وجود دارد :

1- ترب سیاه كه معمولا در پائیز برداشت می شود .

2-تربچه كه به رنگهای مختلف قرمز و وصورتی و بصورت های دراز و گرد وجود دارد .

تركیبات شیمیایی:

طعم تند ترب مربوط به ماده ای است بنام سنوول Senovol و رنگ قرمز بنفش آن در اثر وجود ماده ای بنام كلراید Malvin Chloride است .

در صد گرم ترب خام مواد زیر موجود است :

آب                                90 گرم

پروتئین                           1 گرم

چربی                           0/1 گرم

مواد نشاسته ای            3/5 گرم

كلسیم                        30 میلی گرم

فسفر                          30 میلی گرم

پتاسیم                      330 میلی گرم

آهن                          1 میلی گرم

سدیم                      18 میلی گرم

ویتامین آ                  10 واحد

ویتامین ب 1            0/03 میلی گرم

ویتامین ب 2            0/03 میلی گرم

ویتامین ب 3           0/03 میلی گرم

ویتامین ث             25 میلی گرم

خواص داروئی:

ترب از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است و از زمانهای بسیار قدیم برای درمان بسیاری از بیماریها بكار می رفته است .

1)ترب برای دفع سنگهای صفراوی مفید است .

2)ترب در بعضی از اشخاص تولید گاز و آروغ می كند و تخم آن گاز و نفخ را از بین می برد .

3)ترب برای درمان قنرس و رماتیسم مفید است .

4)برگ ترب اگر با غذا خورده شود به هضم غذا كمك می كند .

5)آب برگ ترب برای تقویت چشم مفید است .

6)ترب برای درمان یرقان مفید است .

7)تخم ترب درد را تسكین می دهد .

8)در صورت مسمومیت غذایی مقدری تخم ترب را همراه با سكنجبین به بیمار بدهید باعث استفراغ می شود و معده را پاك می كند .

9)برای مداوای زخم های بدن از  ترب  و عسل ضماد تهیه كرده و روی زخم بگذارید .

10) دم كرده ترب ادرار آور است و برای درمان حبس البول بكار می رود .

11)تخم ترب ادرار آور و قاعده آور است .

12)اگر دست یا پای شما سرما زده است ترب را در آّب بجوشانید و بگذارید تا كمی سرد شود بطئریكه دست را نسوزاند سپس عضو سرما زده را چند بار در روز در این جوشانده قرار دهید .

13)دم كرده ریشه ترب تقویت كننده بدن است .

14)برای دفع سنگ كیسه صفرا و سرفه های تشنج آور از ترب بصورت زیر استفاده كنید :

در یك ترب بزرگ حفره ی ایجاد كرده و همچنین در ته آنهم سوراخ ریزی بوجود آورید بطوریكه آّب قطره قطره از آن خارج شود . سپس مقدایر شكر در حفره ریخته و آنرا با آب پر كنید و ترب را در دهانه شیشه یا استكانی قرار دهید كه آب آن قطره قطره از سوراخ ریز ته ترب خارج شده و در داخل شیشه یا استكان پر شود . این آب را چند بار در روز بنوشید .

15)خوردن تخم ترب ترشح شیر را زیاد می كند .

16)ودرن ترب رنگ چهره را باز می كند.

17)جوشانده ترب برای درمان اسهال خونی مفید است .

18)تخم ترب اشتهاآور است.

19)برای از بین بردن تب تخم ترب را دم كرده و به بیمار بدهید .

20) تخم ترب بصورت ضماد برای ورم پستان در مادران شیدره استفاده می شود .

مضرات :

اسراف در خوردن ترب موجب دل پیچه شده و برای دندان و گلو مضر است .





نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 13 تیر 1389

 

كلیات گیاه شناسی

به درخت كوچكی است كه پوست ساقه و تنه آن قهو های بوده و در اكثر نقاط اروپا ، نواحی مدیترانه ، آسیا و آفریقای شمالی می روید .

برگهای آن پوشیده از كرك و صاف است . گلهای آن درشت ، برنگ سفید و یا صورتی و دارای پنج گلبرگ می باشد . میوه رسیده زردرنگ ، گرد و یا بشكل گلابی است و در سطح آن پوشیده از كرك بوده و دریا طعمی مطبوع ، شیرین و یا كمی ترش است .

تركیبات شیمیایی:

در 100 گرم میوه به مواد زیر مواد زیر وجود است :

آب                           83 گرم

مواد قندی                  10 گرم

مواد نشاسته ای           5 گرم

كلسیم                     10 میلی گرم

فسفر                       17 میلی گرم

آهن                       0/8 میلی گرم

پتاسیم                  195 میلی گرم

سدیم                    5 میلی گرم

ویتامین آ               40 واحد

ویتامین ث            15 میلی گرم

ویتامین ب 1         0/02 میلی گرم

ویتامین ب 2        0/03 میلی گرم

ویتامین ب 3       0/2 میلی گرم

خواص داروئی میوه به :

از نظر طب قدیم ایران به شیرین كیم گرم و تر و ترش و سرد و خشك است . روغن به سرد ، تر و قابض و به دانه سرد و تر است .

1)به تقویت كنده قلب است .

2)ادرار آور است.

3)نرم كننده سینه است .

4)مقوی معده و دستگاه هاضمه است .

5)قابض است .

6)خونریزی را بند می آرود .

7)به ترش مسهل است .

8)به ترش برای تنگی نفس مفید است .

9)به ترش استفراغ را بند می آورد .

10)اسهال های ساده و اسهال خونی را درمان می كند .

11)به بهترین و مفید ترین میوه برای مسلولین است .

12)خونریزی از رحم را متوقف می كند .

13)اثر مفید روی بواسیر درد .

14)برای هضم غذا مفید است .

خواص به دانه

1- لعاب به دانه را روی زخم ها و سوختگی ها بگذارید تا باعث شفای سریع آنها شود .

2-ضد تب است .

3-اسهال خونی و ساده را درمان می كند .

4- برای درمان جراحات گلو موثر است .

5-سرفه را برطرف می كند .

6- برای درمان تورم های داخلی بدن مفید است .

7-برای التیام ترك پوست دست وبدن ، نوك پستان ، لب و بواسیر لعاب به دانه را روی موضع بمالید .

8-برای درمان خشكی زبان و دهان مفید است .

9-آفتاب زدگی را با مالیدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان كنید .

10-جویدن به دانه برای تقویت نیروی جنسی مفید است .

خواص  دم كرده گل و شكوفه به 

1-سردرد را برطرف می كند.

2- مقوی معده است .

3-سینه را صاف و تقویت می كند.

4-سرفه كودكان را برطرف می سازد .

5-برای درمان بی خوابی دم كرده گل را با آّب بهار نارنج مخلوط كرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشید .

خواص روغن به

1)برای برطرف كردن زنگ زدن در گوش مفید است

2)سرگیجه را برطف می كند

3)برای مداوای زخم های دهان مفید است .

4)خونریزی ریوی را درمان می كند .

5)اسهال مزمن را برطرف می كند.

6)دوست كبد است و روم كبد را رفع می كند .

7)زخم روده ها را درمان می كند .

خواص برگ وشاخه های به

1)جوشانده برگ درخت به ورم چشم را مداوا می كند .

2)زخم ها را با جوشانده برگ به بشوئید .

3)قابض است .

4)ضماد برگ درخت به برای ورم چشم مفید است .

طرز استفاده:

1) شیره به : 50 گرم به را خرد كرده با 50 گرم عسل یا شكر مخلوط كنید و در یك لیتر آب جوش بریزید و آنرا روی چراغ گذاشته تا بجوشد و حجم آن به نصف تقلیل یابد .

2) شراب به : 50 رگم به خورد شده را در یك لیتر شراب ریخته و بگذارید دو هفته بماند و سپس از آن استفاده كنید .

3)جوشانده دانه به : 30 گرم به دانه را در یك لیتر آب جوش ریخته و آنقدر بجوشانید تا بصورت ژله در آید .

4)جوشانده برگ درخت به : 30گرم برگ درخت به را در یك لیتر آبجوش ریخته و مدت چند دقیقه بجوشانید .

5)دم كرده گل به : 30 گرم گل به را در یك لیتر آبجوش ریخته و بمدت پنج دقیقه بگذارید تا دم بكشد .

6)لوسیون پوست به : ایو لوسیون برای از بین بردن چین و چروكهای پوست از هر كرم دیگری موثر تر است .

7)روغن به : به را تكه تكه كرده و بپزید سپس آب آنرا بگیرید و با دو برابر وزن آن روغن زیتون مخلوط كرده و آنقدر بجوشانید تا تمام آب آن بخار شود و فقط روغن باقی بماند البته قدت كنید كه روغن نسوزد .

مضرات :

خوردن به بصورت خام خوب نیست و مضر می باشد زیرا به خام رگهای بدن را مسدود می سازد و چون گرم است برای كسانیكه گرم مزاجند خوب نیست .





نوع مطلب : خواص میوه ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 13 تیر 1389

كلیات گیاه شناسی

سیب زمینی گیاه بومی آمریكای جنوبی است و هنوز هم بصورت وحشی در شیلی و آرژانتین یم روید .

در قرن شانزدهم بوسیله اسپانیولی ها به اروپا برده شد و اكنون در اروپا و آمریكا از نظر مصرف اولین سبزی است .

سیب زمینی درتمام طول سال وجود دارد .

سیب زمینی بدلیل داشتن مقدر ویتامین C ضد بیمایر اسكوربیت است و كشورهائیكه از این گیاه استفاده می كردند هیچگاه مردم آنجا به این بیماری دچار نمی شدند .

ساقه هوایی سیب زمینی دارای بریدگیهایی مركب از 7 تا 12 برگچه اصلی است و در فواصل این برگچه نیز برگچه هایی كوچكتر وجود دارد .

انواع مختلف سیب زمینی بر حسب رنگ گل و پوست غده های زیر زمینی آن تقسیم بندی می شود .

در روی پوست سیب زمینی سوراخهای كوچكی وجود دارد كه دارای جوانه است و این جوانه ها ست كه منشاء گیاه تازه است .

تركیبات شیمیایی:

سیب زمینی دارای اسیدهای آلی مانند اسید سولانئیك ، اسید نپتوتانیك و ساید فولیك می باشد .

در صد گرم سیب زمنی خام مواد زیر موجود است :

آب                       75 گرم

انرژی                    60 كالری

پروتئین                  1/8 گرم

چربی                  0/1 گرم

مواد نشاسته ای   18 گرم

سلولز                 1/5 میلی گرم

كلسیم               6 میلی گرم

فسفر                50 میلی گرم

پتاسیم              500 میلی گرم

آهن                   0/6 میلی گرم

سدیم                4 میلی گرم

ویتامین آ             10 واحد

ویتامین ب 1        0/1 میلی گرم

ویتامین ب 2        0/35 میلی گرم

ویتامین ب 3         1 میلی گرم

ویتامین ث           15 میلی گرم

سیب زمینی نارس و همچنین برگ ، گل و میوه سیب زمینی دارای كمی آلكالوئید سمی بنام سولانین است

بنابراین باید از مصرف سیب زمینی نارس و ینز برگ و گل و میوه سیب زمینی خورددی كرد .

خواص داروئی:

1) برگ و میوه سیب زمینی بعلت داتشم سولانین مخدر و آرام بخش است ولی بعلت سمی نبودن نباید مورد مصرف داخلی قرار گیرد و باید فقط بعنوان ضماد و استعمال خارجی استفاده شود .

2)سیب زمینی بعلت داشتن ویتامین C  زیاد برای مقابله با بیماری اسكوربیت بكار می رود .

3) برای تسكین سوختگی ها ، سیب زمینی خام را رنده كرده وبه عنوان ضماد روی قسمت سوختگی بگذارید و هر چند  دقیقه آنرا عوض كنید و ضماد تازه روی آن قرار دهید .

4)سیب زمینی دارای آنزیم مهار كننده می باشد بنابراین ضد سرطان وضد ویروس است مخصوصا سیب زمینی در این مورد از شیر یا سویا قوی تر است .

5)پوست سیب زمینی ماننده پوست میوه ها وسبزیجات دارای ماده آنتی اكسیدان است بنبراین از پیر شدن سلولها و نیز از بوجود آمدن سلولهای سرطانی جلوگیری می كند .

6)سیب زمینی بهترین دارو برای آنهایی است كه بدنشان اسیدی است و اینگونه اشخاص بایدس یب زمینی را با پوست و با بخار پخته و بخورند زیرا سیب زمینی آب پز  وس رخ شده برعكس سیب زمینی با بخار پخته شده تولید اسید در بدن می كند .

7)سیب زمینی داروی خوبی برای از بین بردن تورم است . برای این منظور سیب زمینی را طبقه طبقه كرده و در سوپ بیاندازید و بگذارید تقریبا نیم پز شده و سپس آنرابخورید .

8)سیب زمینی بعلت درا بودن پتاسیم زیاد تمیز كننده كبد نیز می باشد .

9)سیب زمینی بدن را جوان می كند .

10)سیب زمینی داروی بیماریهای قلب نیز می باشد .

11)سیب زمینی قرمز درمان كننده بواسیر خونی و دردناك می باشد . برای این منظور سیب زمنی راب طور باریك بریده و بصورت شیاف دارورید و روی آن كمی روغن ویتامین E و یا وازلین مالیده و پس از قضای حاجت بداخل معقد بگذارید . این عمل را اگر چند روز ادامه دهید بواسیر برطرف می شود .

12)برای درمان اسهال سوپ سیب زمینی را با شیر بپزید و آنرا میل كنید  . اسهال سریع متوقف می شود .

طرز استفاده:

برای استفاده از سیب زمینی اگر آنرا تكه می كنید باید فورا از آن استفاده كیند زیرا خیلی زود اكسیده می شود و خواص خود را از دست می دهد .

سیب زمینی ررا همشه باید با بخار و یا در ف بپزید و یا خام آنرا میل كنید زیرا خواص آن سدت نخورده باقی می ماند .

سیب زمینی سرخ شده غیر از اینكه خاصیتی ندارد بلكه برای بدن مضر هم است زیرا سرخ كردن سیب زمینی بار وغن آنرا ثقیل الهضم می سازد و باعث بیماریهای مختلفه می شود .

مضرات :

سیب زمینی برای اشخاصی كه مبتلا به قند هستند مضر است زیرا بعلت داتشن نشاسته قند خون را بالا می برد و اینگونه اشخاص اگر بخواهند از فوائد سیب زمینی استفاده كنند باید آنرا تحت نظر پزشك یا متخصص تغذیه مصرف كنند ویا از مصرف آن خورددی كنند .





نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 13 تیر 1389


( کل صفحات : 12 )    1   2   3   4   5   6   7   ...   


پیوند روزانه
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی



.

Online User


p30web
کد HTML:
کد HTML:
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو