تبلیغات
***طب سنتی یعنی احیای سلامت*** - مطالب هفته چهارم خرداد 1389
***طب سنتی یعنی احیای سلامت***
♥♥♥♥سلامتی را با ما تجربه کنین.♥♥♥♥
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


♥♥♥♥این جانب موسی ظروفی با داشتن مدرک رسمی طب سنتی از انجمن طب کل نگر ایران و موسسه حجامت ایران مفتخرم که یه هم نوعان خودم کمک و با راهنمایی خود به آنها سلامتی ببخشم و هدف من از این وبلاگ آشنایی هر چه بیشتر مردم با انواع طب ها و کاربرد های آن،مزاج شناسی،نسخه پیچی و درمان بسیاری از بیماری های ناعلاج خود با طب سنتی می باشد. ♥♥♥♥

مدیر وبلاگ :موسی ظروفی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
بیشتر کدام یک از موارد زیر می تواند در درمان بیماری شما موثر باشد؟











آشنایی با خواص خوراکی‌ها- آلبالو یا به قول فرنگی‌ها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوه‌های فصل تابستان است

كه هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها و شیرینی‌های مختلف فصل استفاده می‌كنند. البته از مربا و شربت خوشمزه آن نیز نمی‌توان به‌راحتی گذشت؛ به خصوص اینكه شربت آلبالو خاصیت عطش‌زدایی نیز دارد.
درضمن، بعضی‌ها برای رفع تشنگی، آب آلبالو را به شربت آن ترجیح می‌دهند. از طرف دیگر، این میوه طبیعتی سرد دارد؛ بنابراین خوردن آن به افراد گرم‌مزاج توصیه می‌شود. به‌طوركلی آلبالو، سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی گوناگونی به خصوص ویتامین C و مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس و روی است.

خواص درمانی:

- آلبالو باعث كاهش فشار خون می‌شود، بنابراین مصرف آن برای افرادی كه دارای فشارخون بالایی هستند مفید است؛ علاوه بر این، غلظت خون را كم  می كند و برای رفع مشكل كم‌خونی توصیه می‌شود.

- آلبالو خاصیت صفرابری دارد و به دفع سنگ كلیه و كیسه صفرا كمك می‌كند. البته می‌گویند اگر آب یا مربای آلبالو  با كمی رازیانه مخلوط شود، برای دفع سنگ مثانه و رفع‌سوزش مجاری ادرار  مفید است.

- این میوه، نیروبخش بوده است و اثر ضدعفونی‌كننده بر روده‌ها دارد و در ضمن ورم معده را نیز كم می‌كند.
- آلبالو به طور كلی برای درمان رماتیسم، تصلب شرایین، ‌نقرس و پیوره دندان مفید است.
- با توجه به اینكه آلبالو قندخون را  كاهش می‌دهد، دیابتی‌ها می‌توانند آن  را باخیال راحت مصرف كنند.
- این میوه ادرارآور بوده ، برای رفع ورم كلیه مفید است.
- چاق‌ها نیز می‌توانند با خوردن آلبالو خودشان را لاغر كنند. علاوه بر این، آلبالو چربی خون را نیز پایین می‌آورد.
    

انرژی پروتیین قند كلسیم فسفر آهن ویتا مینC ویتامین A
6/8كیلو كالری 85/.گرم 16گرم 50میلی گرم 20میلی گرم یك میلی گرم 5میلی گرم IU400

 





نوع مطلب : خواص میوه ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 31 خرداد 1389

آلبالو میوه ای سرخ رنگ، شبیه گیلاس ولی كوچكتر و ترش و شیرین. میوه آلبالو، لذیذ، مطبوع و نام دیگرش « آلی بالی» است.
درخت آلبالو در مناطق مختلف ایران می روید و از میوه تازه و خشك آن استفاده می كنند و یا شربت و مربا ویا آلبالو پلو و یا خورش ..

albalo.jpg
آلبالو میوه ای سرخ رنگ، شبیه گیلاس ولی كوچكتر و ترش و شیرین. میوه آلبالو، لذیذ، مطبوع و نام دیگرش « آلی بالی» است.
درخت آلبالو در مناطق مختلف ایران می روید و از میوه تازه و خشك آن استفاده می كنند و یا شربت و مربا ویا آلبالو پلو و یا خورش آلبالو درست می كنند.
از آنجا كه قند موجود در آلبالو از لولز است برای بیماران مبتلا به مرض قند ( دیابت ) مضر نیست و جذب آن آسان است.
بهترین آلبالو برای خوردن، آلبالوی تازه اشست كه رنگی كاملاً قرمز و درخشان دارد و آلبالوی نارس، دیر هضم است و كار روده ها را مختل می كند.
قسمت هایی كه از درخت آلبالو در تغذیه و درمان استفاده می كنند عبارتند از: 1) میوه 2) دم میوه 3) مغز هسته میوه

خواص:
آلبالو مسكن تشنگی است و شربت آلبالو بهترین دارو برای افرادی است كه عطش فراوان دارند.
هسته آلبالو، ضد اسهال و ضد فشار خون است.
آلبالوضد مواد صفراوی، حالت تهوع و ضد سنگ كلیه است.
آلبالو مسكن تشنگی و شربت آلبالو بهترین دارو برای افرادی است كه عطش فراوان دارند .
هسته آلبالو، ضد اسهال و ضد فشار خون است .
آلبالو، اشتها آور بسیار خوبی است.
ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ رخسار و چهره مؤثر و مفید است.
مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و افرادی كه چربی زیادی در شكم دارند سودمند است.
مصرف البالو برای افرادی كه خارش پوستی دارند مؤثر و مفید است.
آلبالو خواص گیلاس دارد و مصرف آن اعصاب را آرامش می دهد ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی كرد.
مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسایی های كبد مفید است.
شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم كلیه و ورم معده و روده مؤثر است.
مصرف جوشانده 30 گرم دم كرده دم آلبالو برای افرادی كه دچار بیماری های كلیه و مثانه هستند مفید است، دم آلبالو را به مدت 12 ساعت در آب سرد خیس نموده سپس در یك لیتر اب اضافه كرده و می جوشانند و صبح و ظهر و شب یك لیوان از جوشانده را می خورند.
آلبالو برای رفع حرارت و تشنگی و غلظت خون و صفرا مفید است.





نوع مطلب : خواص میوه ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 31 خرداد 1389

دوستان گرامی با توجه به فصل تابستان و میوه های این فصل ، سعی کرده ام تا جایی که ممکن است از کتاب های مختلف و سایت های دیگر استفاده کنم و مطلب کاملی را در مورد خواص غذایی آلبالو و گیلاس به شما ارائه دهم .

امیدوارم با مطالعه این مطلب به ارزش غذایی این دو میوه پی برده و به مقدار کافی و لازم از آنها استفاده کنید. البته شرط اصلی در مصرف تمام مواد غذایی ، رعایت اعتدال و میانه روی است و باید از زیاده روی در مصرف هر نوع ماده غذایی پرهیز کرد.

ابتدا خواص غذایی آلبالو و گیلاس را به طور جداگانه برایتان می آورم و سپس خواص مشترک هر دو میوه را برایتان بیان می کنم.

خواص غذایی و درمانی آلبالو

* مسكن 

تشنگی است و شربت آلبالو برای رفع عطش بسیار مناسب است.

* آلبالوی ترش قابض خوبی است و برای درمان اسهال مفید می باشد.

* کاهش دهنده 

فشار خون و غلظت خون است .

* ضد مواد صفراوی و 

سنگ کلیه است.

* برای رفع حالت تهوع مناسب است.

* باعث افزایش اشتها می شود ، بنابراین برای 

افراد لاغر و کم اشتها سودمند است .

* ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ چهره موثر و مفید است.

* مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و افرادی كه چربی زیادی در 

شكم دارند، سودمند است .

* مصرف آلبالو برای افرادی كه خارش پوستی دارند، موثر است .

* آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن باعث آرامش اعصاب می شود ، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی كرد.

* برای سوء هاضمه بسیار مفید است .

* مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسائی های 

كبد مفید است .

* شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده موثر است.

* آلبالو به علت داشتن قند لوولوز برای 

افراد دیابتی مضر نیست. همچنین برای تقویت قدرت باروری مردان مفید است.

خواص غذایی و درمانی گیلاس

* مجاری ادراری و لوله ی گوارشی را ضد عفونی می کند.

* برای 

افراد دیابتی مضر نیست زیرا قند آن از نوع سوربیتول است که 70 درصد آن در بدن انسان بدون اینکه به گلوگز تبدیل شود، صرف تولید انرژی می شود.

* گیلاس شیرین ملین خوبی است و یبوست را رفع می کند.

* طبیعتی سرد دارد و مصرف زیاد آن باعث نفخ معده می شود.

* اعصاب را آرام می کند.

* معده را ضدعفونی می کند.

* سموم بدن را دفع می کند و خون را تصفیه می کند.

گیلاس شیرین برای رفع یبوست و آلبالوی ترش برای رفع اسهال مفید است.

* خوردن گیلاس برای افرادی که تصلب شرائین ، ناراحتی کبد و مکل جمع شدن گاز در روده ها را دارند، مؤثر و مفید است.

* گیلاس باید به خوبی جویده شود تا به راحتی هضم شود.

* خوردن گیلاس بعد از غذا باعث سوء هاضمه و نفخ می شود، چون از هضم سریع غذا جلوگیری می کند. به همین دلیل توصیه می شود که بعد از غذا مصرف نشود.

* خوردن گیلاس قبل از غذا شخص را سیر می کند و جلوی اشتهای او را می گیرد و در عین حال او را چاق نمی کند. بنابراین 

افراد چاقی که می خواهند لاغر شوند، می توانند گیلاس را قبل از غذا مصرف کنند. البته نباید در مصرف آن زیاده روی کنند.

* جوشانده برگ گیلاس در شیر، ملین خوبی است.

* در طب سنتی معتقدند که گیلاس برای رفع خشکی حلق و ریه مفید است .

* عصاره گیلاس یک ضد باکتری علیه فساد و 

پوسیدگی دندان است . در بررسی ها مشاهده شده است که عصاره گیلاس سیاه تا 89 درصد فعالیت آنزیم های عامل تشکیل پلاک دندان را متوقف می کند.

* در گذشته پزشکان از گیلاس سیاه برای معالجه سنگ کلیه و ناراحتی های کیسه صفرا استفاده می کردند.

خواص مشترک آلبالو و گیلاس :

دوستان عزیز خواص مشترک این دو میوه را بر اساس مطلب علمی جدید از سایت های دیگر برای شما بیان می کنم.

* دارای مقدار زیادی مواد قلیایی هستند و اسیدیته خون را کاهش می دهند. بنابراین افرادی که می خواهند خونشان قلیایی شود، گیلاس و آلبالو بخورند.

* نوع سیاه رنگ این میوه ها ، دارای مقدار زیادی آهن هستند و برای کم خونی مفید می باشند.

گیلاس و آلبالو برای کاهش درد مفاصل، روماتیسم و نقرس بسیار مفید هستند.

* برای افراد دچار نقرس مفید است ، چون مقدار اسید اوریک را که در نقرسی ها بالاست ، کاهش می دهد. اسید اوریک یک ماده ی زائد و دفعی است که در اثر هضم و جذب مواد غذایی در بدن بوجود می آید و اگر مقدار آن در بدن افزایش یابد ، به کریستال هایی در مفاصل تبدیل می شود و درد و تورم را در آن قسمت ایجاد می کند.

* ادرار را زیاد می کنند.

* غنی از 

آنتی اکسیدان هستند ، در نتیجه برای پیشگیری از سرطان  و بیماری های قلبی مفید می باشند.

* دارای موادی هستند که درد حاصل از 

آرتریت (التهاب مفاصل) و نقرس را کاهش می دهد که این خاصیت را سایر میوه ها و سبزی ها ندارند.

* منبع غنی ملاتونین هستند. ملاتونین، یک آنتی اکسیدان قوی است که تأثیر آن بهتر و مؤثر از ویتامین های آنتی اکسیدانی C و E و 

A  است، زیرا هم محلول در چربی و هم محلول در آب است. در حالی که ویتامین C محلول در آب و ویتامین های A  و  E  محلول در چربی هستند.

آنتی اکسیدان  های موجود در این میوه ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را در بدن می گیرند. رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که با حمله به سلول های سالم بدن، باعث تخریب آنها می شوند. تخریب سلولی توسط رادیکال های آزاد، باعث ایجاد استرس اکسیداتیو در بدن و پیری زودرس سلول ها می شود.

علاوه بر موارد فوق ، برای درمان بیماری های زیر نیز مفید هستند :

- سنگ کلیه                                       - کاهش خطر 

سکته قلبی 

- پوسیدگی دندان ها                           - رفع 

کم خوابی 

- جلوگیری از واریس رگ ها                   - کاهش التهاب بدن

- کاهش 

کلسترول خون                        - کاهش سردرد 

فواید آلبالو و گیلاس در کاهش وزن بدن

آلبالو و گیلاس دارای کالری و چربی کمی هستند و مقدار زیادی آب دارند. تحقیقات نشان داده که افزایش مصرف آب سطح انرژی و متابولیسم بدن را افزایش می دهد، در نتیجه انرژی بیشتری در بدن می سوزد.

بسیاری از افراد اثرات مفید میوه هایی مثل آلبالو و گیلاس را که دارای آب زیادی هستند، در کاهش وزن خود مشاهده کرده اند.

همچنین دارای پتاسیم بالا و 

سدیم کمی هستند که با نگهداری آب در بدن ، تعادل آن را در بدن حفظ می کنند ، زیرا رژیم های کم سدیم ( کم نمک ) باعث کمبود شدید آب در بدن می شوند.




نوع مطلب : خواص میوه ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 31 خرداد 1389

سیب، یکی از سلامت بخش‌ترین خوراکی‌های اطراف ما محسوب می‌شود. از زمان‌های گذشته مردم جهان علاقه‌ی فراوانی به میوه‌ها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوه‌ی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است.

سیب یکی از میوه‌هایی است که قبل از دیگر میوه‌ها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب نشانه‌ی عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوش‌بختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و ... می‌باشد. سیب دارای انواع بسیار متفاوتی است.

افرادی که به طور منظم سیب می‌خورند، میزان تندرستی خود را افزایش می‌دهند و علاوه بر آن از بروز بیماری‌های متعددی که به‌دلیل کمبود عناصر حیاتی پیش می‌آید جلوگیری می‌نمایند.

همه‌ی سیب‌ها مانند هم نیستند. اندازه، رنگ، بو و مزه‌ی متفاوت در گونه‌های مختلف، تعیین کننده‌ی نوع مصرف آن‌ها است. مواد مغذی موجود در یک سیب به اندازه‌ی آن بستگی دارد، نه نوع آن. انواع سیب پس از مرکبات ( پرتقال ، نارنگی ، لیموشیرین، لیموترش  و گریپ فروت) و موز ، عمده‌ترین میوه‌ی‌ پرورشی در سطح دنیا است.

سیب سرشار از ویتامین‌ها، تانن، مواد معدنی و فیبر (سلولز گیاهی) می‌باشد. ترکیبات شیمیایی موجود در میوه‌ی سیب بر حسب نژادهای گوناگون آن متفاوت است.

از جمله فواید سیب می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.


سیب در حفظ طراوت و شادابی پوست موثر است

با استفاده از سیب می‌توان ناراحتی‌های شایعی مانند خشکی پوست، ترک خوردگی پوست، رنگ پریدگی و بسیاری از بیماری‌های پوستی  طولانی و مزمن را از بین برد یا نشانه‌های آن‌ها را کاهش داد.

لازم به ذکر است که این قابلیت سیب به دلیل وجود ریبوفلاوین (ویتامین B2)، ویتامین C  و A  ، مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، کلسیم  و پتاسیم می‌باشد.


فشارخون را منظم می‌کند

خوردن سیب و حتی بو کردن سیب، باعث کاهش فشار خون  می‌شود. بررسی انجام شده توسط دانشگاه ییل (YALE) نشان داد که تنها یک بار بو کشیدن سیب، فشارخون بیماران را پایین می‌آورد.


برای دندان‌ها و لثه‌ها مفید است

اسیدهای موجود در سیب، هنگام جویدن باکتری‌های دهان  را از بین برده و دندان‌ها و لثه‌ها را تمیز می‌کنند. جویدن یک سیب مانند این است که از یک مسواک طبیعی استفاده کنیم. مطالعات نشان می‌دهند که سیب قادر است ذرات غذایی باقی مانده در پشت دندان‌ها و لثه‌ها را پاک کرده و فساد دندان و بیماری‌های لثه را از شما دور سازد. حتی کسانی که در گذشته از بیماری‌های لثه رنج برده‌اند، خواهند توانست از فواید ناشی از غنی بودن سیب از ویتامینC بهره‌مند شوند.

مواد مغذی موجود در سیب باعث تقویت ساختار دندان‌ها می‌گردد. مینای دندان را محکم‌تر می‌سازد و از جرم گرفتن دندان‌ها پیشگیری می‌کند.

اسیدهای موجود در سیب، اثر ضدالتهاب و باکتری‌کش بر دندان‌ها و لثه دارند. پژوهش‌های علمی نشان داده است که یک ربع ساعت پس از خوردن آهسته‌ی یک عدد سیب‌ترش حدود 90 درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمامی ذرات میکروبی موجود در دهان از بین می‌روند.

جویدن سیب، عضلات فک را قوی‌تر می‌سازد. آب سیب تازه بدون هر مکملی به دلیل اثرات ضد التهاب مواد موجود در آن، دهان شویه‌ای ساده و طبیعی محسوب می‌شود.


از بروز بیماری نقرس و درد مفاصل پیشگیری می‌کند

یکی از بیماری‌هایی که به‌طور مشخص به علت پرخوری و مصرف مداوم منابع حیوانی (گوشت قرمز و چربی) و الکل بروز می‌کند، درد مفاصل و نقرس است. البته آمادگی ابتلا به این بیماری ارثی است. در موارد شدید، بیمار با دارو و کمپرس سرد درمان می‌شود. برای جلوگیری از گسترش و طولانی شدن بیماری پیروی از برنامه‌ی غذایی فاقد گوشت و چربی، لازم است. هم‌چنین سیب میوه‌ای بسیار باارزش است؛ چرا که هم‌چربی چندانی ندارد و هم موجب کاهش اوره می‌گردد.

سیب خام یا پخته مانع تشکیل اسید اوریک در بدن می‌شود و پس از مصرف آن مقدار کلی اسیدهای ادرار، به ویژه اسید فرمیک افزایش می‌یابد. از این رو مصرف آن برای مبتلایان به درد مفاصل  و نقرس توصیه می‌گردد.


مقوی مغز است

سیب مقوی مغز است. به همین جهت برای کسانی که کارهای فکری انجام می‌دهند مفید می‌باشد. به طور کلی سیب به علت داشتن فسفر،  اعصاب و مغز را تقویت می‌کند.


اثر آرام بخشی دارد

دم کرده ی پوست سیب که با اندکی عسل  شیرین شده باشد، نوشیدنی آرام بخشی است. خوردن سیب خام نیز تأثیر آرام بخشی بر دستگاه اعصاب دارد. علاوه بر ویتامین‌های گروه B، منیزیم  و فسفر و برخی عناصر دیگر موجود در سیب اثر آرام بخشی بر اعصاب دارد. هم‌چنین شیرینی سیب و جویدن آن باعث انبساط عضلات منقبض صورت می‌شود.





نوع مطلب : خواص میوه ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 31 خرداد 1389
  1. عرق آویشن ( طبیعت گرم )
    تقویت معده ، رفع ترشی معده ، تقویت بینایی ، صد درد و تشنج ، رقیق کننده خون ، در عفونت های ریوی ، زکام و برونشیت بی همتاست .
    نحوه استفاده : پس از هر غذا یک استکان

  2. عرق اترج ( زبیعت گرم )
    ضد اسهال و استفراغ ، ضد عفونت ، رفع عطش و سکسه ، تامین ویتامین C
    نحوه استفاده : بعد از هر غذا یک استکان

  3. عرق اسطوخودوس ( طبیعت گرم )
    تقویت کننده اعصاب ، معالج برونشیت و زکام ، پایین اورنده تب ، نیرو بخش ، ضد تشنج و صرع ، درمان بیماری های عصبی
    نحوه استفاده : روزی سه مرتبه هر وعده نصف استکان

  4. عرق بابونه ( طبیعت گرم )
    نیروبخش ، تب های بلغمی و عفونت های دردناک را تسکین می دهد ، اختلالات قاعدگی و دردناک را منظم می کند ، کرم کش است .
    نحوه استفاده : قبل از هر غذا یک استکان

  5. عرق بادرنجبویه ( طبیعت گرم )
    بالا برنده فشار خون ، خون ساز ، آرام بخش ، مقوی مغز ، درمان تپش قلب ، خواب آور ، ضد تشنج
    نحوه استفاده : یک فنجان در یک لیوان آب سرد

  6. عرق برگ چنار ( طبیعت سرد )
    چاق کننده ، تب بر ، ضد آسم ، تسکین دهنده ضعف اعصاب ، پوست را جلا می دهد ، درد و ورم را که از گرمی مزاج است تسکین می دهد
    نحوه استفاده : قبل از هر غذا یک لیوان

  7. عرق برگ زیتون ( طبیعت سرد )
    پایین آورنده قند خون ، مفید برای نارسایی های کبدی ، رافع سر درد ، تقویت حافظه ، مدر ، تسکین درد دندان
    نحوه استفاده : قبل از هر غذا یک لیوان
                                                                
  8. عرق برگ گردو ( طبیعت گرم )
    پایین آورنده قند خون ، درمان نقرس ، ورم مفاصل را که از سردی باشد تسکین می دهد
    قبل از هر غذا یک استکان

  9. عرق بومادران ( طبیعت گرم )
    نیرو بخش ، تقویت قلب و اعصاب ، ضد تشنج ، تصفیه خون ، درمان ورم معده و روده ، مفید جهت بواسیر ، رفع اختلالات قاعدگی
    بعد از هر غذا یک استکان

  10. عرق بهار نارنج ( طبیعت گرم )
    تقویت قلب و اعصاب ، ضد تشنج ، ضد هیستری ، رفع افسردگی ، درمان بی خوابی و اختلالات عصبی ، رفع سکسه
    قبل از هر غذا یک استکان و یا به صورت شربت

  11. عرق بید ( طبیعت سرد )
    تقویت معده ، آرام بخش ، تقویت قلب ، ضد تشنج ، تب بر ، درمان یرقان و سر درد ، تسکین دهنده دردهای نتاسلی ، رفع شوره سر
    جهت امراض داخلی قبل از هر غذا نصف لیوان

  12. عرق بیدمشک ( طبیعت معتدل )
    تقویت قلب ، رفع گرفتگی و خفقان قلب ، تقویت عمومی بدن ، ملین ، مصرف بیدمشک در جوانی مانع فشار خون در دوران پیری می شود .
    قبل از هر غذا یک استکان به صورت شربت

  13. عرق پونه ( طبیعت گرم )
    اشتها آور ، بادشکن ، ضد اسهال ، مسکن سکسکه ، رفع سوزش معده ، ضد سرفه ، خلط آور
    پس از هر غذا نصف استکان

  14. چهار عرق ( طبیعت سرد )
    تب بر، تقویت پوست و کلیه و کبد ، دارای ویتامین C ، تصفیه خون ، باز کننده رگ ها ، مداوای درد مفاصل
    پس از هر غذا نصف استکان

  15. عرق چهل گیاه ( طبیعت گرم )
    تقیت معده ، رافع دل دردهای ناشی از سردی مزاج و دل پیچه ، هضم غذا را آسان می کند .
    پس از هر غذا نصف استکان

  16. عرق خارشتر ( طبیعت سرد )
    دافع سنگ های کلیه و مثانه ، شست و شو دهنده کلیه ها ، مفید جهت سیاه سرفه و سلامتی کلیه ها
    قبل از هر غذا نصف استکان

  17. عرق خار خاسک ( طبیعت سرد )
    مدر قوی ، رفع سنگ کلیه و مثانه و کیسه صفرا ، تصفه خون
    قبل از هر غذا نصف استکان

  18. عرق دارچین ( طبیعت گرم )
    تقویت معده ، مقوی قوه باء ، تقویت عمومی بدن ، تقویت اعصاب ، از بین بردن بوی بد دهان ، ضد سرفه های مرطوب ، از بین برنده وحشت و خفقان و ترس
    پس از هر غذا نصف استکان

  19. عرق رازیانه ( طبیعت گرم )
    ضد نفخ ، درمان قولنج ، رفع بلغم ، زیاد کننده شیر مادران ، معطر کننده ، محرک ، بادشکن ، مدر و قاعده آور
    پس از هر غذا یک استکان

  20. عرق زنیان ( طبیعت گرم )
    ضد عفونی کننده قوی معده ، ضد نفخ ، قارچ و انگل ، ضد اسهال ، دافع رطوبات بدن و معده ، نافع جهت اعتیاد و مضرات آن
    پس از هر غذا نصف استکان

  21. عرق زیره ( طبیعت گرم )
    ضد چاقی ، رفع ضعف اعصاب ، نیرو دهنده و هضم کننده ، درمان کم خونی ، زیاد کننده ترشحات شیر ، پایین آورنده چربی خون ، درمان اختلالات قاعدگی
    پس از هر غذا یک استکان

  22. عرق زیره سیاه ( طبیعت گرم )
    جمع کننده رطوبت بدن ، معالجه ورم طحال و اسهال ، ضد چاقی ، ضد نفخ معده و سکسکه ، افزایش شیر مادران ، تنظیم قاعدگی ، مقوی قوای جنسی
    نیم ساعت قبل از غذا

  23. عرق سنبل الطیب ( طبیعت گرم )
    ضد تشنج ، محرک ، مسکن ، بادشکن ، رفع بی خوابی ، ضدهیستری ، ضد صرع ، مقوی اعصاب ، پایین آورنده فشار خون
    بعد از هر غذا یک استکان و شب موقع خواب

  24. عرق شاطره ( طبیعت معتدل )
    ضد حساسیت ، تصفیه کننده خون ، صفرابر ، اشتها آور ، رفع بیماری های پوستی ، ادرار آور ، ضد یرقان ، تقویت لثه و جلوگیری از خونریزی آن ، هاضم غذا
    قبل از هر غذا یک استکان

  25. عرق شنبلیله ( طبیعت گرم )
    بر طرف کننده قند خون ، ضد لاغری ، اشتها آور ، جلوگیری از ریزش مو
    بعد از هر غذا نصف استکان

  26. عرق شوید ( طبیعت گرم )
    برطرف کننده چربی خون ، ضد دل درد و بیماری های روده ، مقوی معده ، هضم کننده غذا ، آرام کننده و زیاد کننده شیرمادران
    بعد از هر غذا نصف استکان

  27. عرق شیرین بیان ( طبیعت گرم )
    درمان ورم معده و روده ، علاج زخم معده و اثنی عشر ، درمان یرقان ، درمان امراض کلیه ، برطرف کننده سرماخوردگی ، رفع سرفه و گرفتگی صدا
    قبل از هر غذا یک استکان و بعد از هر غذا نصف استکان

  28. عرق طارونه ( طبیعت خنک )
    تصفیه کننده خون ، صفرابر ، ضدیرقان ، رافع بیماری های پوستی
    قبل از هر غذا یک لیوان

  29. عرق کاسنی ( طبیعت سرد )
    تصفیه کننده خون ، سفید کننده پوست ، درمان کم خونی ، درمان بیماری های مزمن پوستی ، رفع یبوست ، تقویت کبد ، برطرف کننده جوش صورت
    قبل از هر غذا یک استکان

  30. عرق کاکوتی ( طبیعت گرم )
    تقیت کننده اعصاب ، ضد انگل ، ضد عفونی کننده مجاری تنفسی ، تقویت دستگاه گوارش ، تقویت بینایی ، درمان بی خوابی
    بعد از هر غذا با نصف لیوان آب

  31. عرق کیالک ( طبیعت سرد )
    مفید جهت بیماری های قلبی ، تنظیم تپش قلب و ضربان آن ، باز کننده اسداد عروق ، جلگیری از سخت شدن رگ ها ، صفرابر
    قبل از غذا با یک لیوان سرد

  32. گلاب ( طبیعت گرم )
    مقوی قلب و اعصاب ، آرام بخش ، خوشبو کننده ، ملین ، روشن کننده پوست و محافظ آن ، نشاط آور
    قبل از هر غذا نصف استکان

  33. عرق گاوزبان ( طبیعت گرم )
    آرام بخش ، نرم کننده ، معرق ، ادرار آور ، دفع کننده کلرورها ، تصفیه کننده خون ، رفع التهاب و ورم کلیه
    یک فنجان در یک لیوان آب سرد صبح و شب

  34. عرق گزنه ( طبیعت گرم )
    قطع شدن قاعدگی در زنان ، بند آوردن هر گونه خونریزی داخلی ، جلوگیری از ریزش مو ، تسکین دهنده دردهای عضلانی ، ازدیاد ادرار
    پس از هر غذا یک استکان

  35. عرق مخلصه ( طبیعت گرم )
    ملین ، مقوی ، دفع سموم ، ضد قولنج ، پادزهر قوی ، مفید برای ناراحتی های کمر و مفاصل عضلانی ، تقویت معده
    یک فنجان در یک لیوان بعد از غذا

  36. عرق مورد ( طبیعت سرد )
    ضد خونریزی ، قابض روده ، تقویت رشد مو ، درمان اسهال و بواسیر ، ضد آفت
    قبل از هر غذا یک استکان به صورت شربت

  37. عرق نعنا ( طبیعت گرم )
    تقویت کننده دستگاه گوارش ، برطرف کننده ناراحتی های معده ، ضد اسهال ، رفع دل درد و دل پیچه ، بادشکن
    بعد از هر غذا یک استکان

  38. عرق نسترن ( طبیعت گرم )
    ضد اسکوربوت ، رفع انقباض غیر ارادی ماهیچه معده ، رفع بیماری های ناشی از ورم و التهاب کلیه ، ادرار آور ، سرشار از ویتامین C
    قبل از غذا یک استکان و یا به صورت شربت

  39. عرق هل ( طبیعت گرم )
    مقوی معده ، رفع سردرد ، رفع بی خوابی ، مسکن دردهای عصبی صورت و کمر ، رفع کم خوابی ، معطر و خوشبو کننده
    همراه با شربت و چای و یا شیرینی مصرف شود

  40. عرق یونجه ( طبیعت گرم )
    چاق کننده ، مولد خون ، نیرو دهنده قوای جنسی ، تقویت عمومی بدن ، تامین استخوان بندی اطفال و درمان نرمی استخوان
    قبل از هر غذا یک لیوان




نوع مطلب : عرقیات، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 31 خرداد 1389


( کل صفحات : 16 )    1   2   3   4   5   6   7   ...   


پیوند روزانه
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی



.

Online User


p30web
کد HTML:
کد HTML: