تبلیغات
***طب سنتی یعنی احیای سلامت*** - طرز تهیه كوفته تبریزی
***طب سنتی یعنی احیای سلامت***
♥♥♥♥سلامتی را با ما تجربه کنین.♥♥♥♥
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


♥♥♥♥این جانب موسی ظروفی با داشتن مدرک رسمی طب سنتی از انجمن طب کل نگر ایران و موسسه حجامت ایران مفتخرم که یه هم نوعان خودم کمک و با راهنمایی خود به آنها سلامتی ببخشم و هدف من از این وبلاگ آشنایی هر چه بیشتر مردم با انواع طب ها و کاربرد های آن،مزاج شناسی،نسخه پیچی و درمان بسیاری از بیماری های ناعلاج خود با طب سنتی می باشد. ♥♥♥♥

مدیر وبلاگ :موسی ظروفی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
بیشتر کدام یک از موارد زیر می تواند در درمان بیماری شما موثر باشد؟











مواد لازم:

1-    گوشت چرخ كرده بدون چربی گوسفندی نیم كیلو
2-    لپه 200 گرم
3-    تخم مرغ محلی 2 عدد
4-    پیاز سرخ كرده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
5-    زردچوبه به مقدار كافی
6-    تخم مرغ محلی پخته شده سفت 3 عدد
7-    آلو 150 گرم
8-    گردوی خرد شده نصف لیوان
9-    نمك دریا و فلفل به مقدار كافی
10-برنج 100 گرم
11-تره و پیازچه ریز شده 2 استكان
12-پیاز متوسط 2 عدد

 

طرز تهیه:
پیاز را داخل گوشت رنده می كنیم و در هاونگ می ریزیم و می كوبیم تا گوشت حالت كش دار پیدا كند. برنج را در یك لیوان آب با 1 قاشق چای خوری زردچوبه نیم پز می كنیم. برنج را در صافی می ریزیم . لپه را نیز جداگانه می پزیم و میكس می كنیم (یا می كوبیم) برنج و لپه را به گوشت اضافه می كنیم. 2 عدد تخم مرغ را در گوشت می شكنیم و نمك و فلفل و سبزی را نیز اضافه می كنیم. مواد را خوب مخلوط می كنیم بطوریكه حالت چسبندگی پیدا كند. (اگر احساس كردید مواد از هم جدا می شود می توانید 1 قاشق غذاخوری آرد گندم اضافه كند. )بعد پیاز سرخ كرده را با زردچوبه مخلوط می نماییم و 5 تا 6 استكان آب روی آن می ریزیم و كمی نمك و فلفل به آن اضافه می كنیم و روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید نصف آلوها را نیز در آن می ریزیم (در صورت تمایل می توان 1 قاشق رب گوجه هم در آب ریخت) از مایه به اندازه یك پرتقال بزرگ برمی داریم وسط  مایه را گود می كنیم نصف تخم مرغ سفت و كمی آلو و پیاز سرخ كرده و گردو را وسط آن می گذاریم وری كوفته را جمع می كنیم بطوریكه تمام مواد داخل كوفته بماند.
كوفته ها را در روغن كمی تفت می دهیم و آهسته درون آب پیاز كه در حال جوشیدن است می اندازیم . در اوایل پخت درب قابلمه را روی آن نمی گذاریم تا كوفته خودش را ول نكند وقتی كوفته پخته شد نباید بیش از 1 تا 2 لیوان آب داشته باشد.



نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 21 اسفند 1390
چهارشنبه 24 آبان 1396 02:45 ب.ظ
Every weekend i used to pay a visit this website, for the
reason that i want enjoyment, since this this web site
conations actually nice funny material too.
پنجشنبه 18 آبان 1396 11:48 ق.ظ
I take pleasure in, cause I found exactly
what I used to be looking for. You've ended my 4 day lengthy hunt!
God Bless you man. Have a great day. Bye
چهارشنبه 17 آبان 1396 10:04 ق.ظ
I loved as much as you'll receive carried out right here.
The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish.
nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following.
unwell unquestionably come further formerly again as exactly
the same nearly a lot often inside case you shield this hike.
چهارشنبه 10 آبان 1396 03:49 ق.ظ
Thanks , I've just been searching for information about this topic for a while and yours is the greatest I've found out so far.
However, what about the conclusion? Are you certain in regards
to the source?
دوشنبه 27 شهریور 1396 04:59 ق.ظ
It's going to be end of mine day, but before ending I am reading this
great post to improve my knowledge.
دوشنبه 30 مرداد 1396 02:32 ب.ظ
Remarkable! Its really amazing piece of writing, I have got much clear idea
regarding from this piece of writing.
یکشنبه 15 مرداد 1396 10:34 ب.ظ
Hello there, just became alert to your blog through Google, and found
that it is really informative. I'm going to watch out for
brussels. I'll appreciate if you continue this in future.
Lots of people will be benefited from your writing.

Cheers!
یکشنبه 15 مرداد 1396 04:11 ب.ظ
bookmarked!!, I love your web site!
یکشنبه 15 مرداد 1396 10:48 ق.ظ
whoah this weblog is magnificent i love studying your posts.
Stay up the good work! You know, lots of individuals are searching round for this info, you could help them greatly.
جمعه 13 مرداد 1396 01:34 ب.ظ
I'm gone to say to my little brother, that he should also pay a quick visit
this webpage on regular basis to take updated from latest news.
شنبه 7 مرداد 1396 12:25 ب.ظ
Hey very interesting blog!
شنبه 2 اردیبهشت 1396 08:53 ب.ظ
Hi, Neat post. There's an issue with your website in web explorer, would check this?
IE still is the marketplace chief and a huge section of folks will leave out your wonderful writing due to this problem.
چهارشنبه 23 فروردین 1396 08:05 ب.ظ
I am curious to find out what blog system you happen to
be using? I'm experiencing some minor security problems with my latest
site and I would like to find something more secure.

Do you have any solutions?
سه شنبه 22 فروردین 1396 05:02 ق.ظ
I really like looking through a post that will make men and women think.
Also, many thanks for allowing for me to comment!
سه شنبه 22 فروردین 1396 12:32 ق.ظ
Highly descriptive blog, I loved that bit.

Will there be a part 2?
دوشنبه 21 فروردین 1396 10:04 ق.ظ
Thanks for ones marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you might be a great author.
I will make sure to bookmark your blog and will
eventually come back very soon. I want to encourage you
to definitely continue your great work, have a nice
morning!
دوشنبه 14 فروردین 1396 07:08 ق.ظ
If you are going for most excellent contents like I do, just pay a quick visit this web site everyday
for the reason that it gives quality contents,
thanks
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





پیوند روزانه
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی



.

Online User


p30web
کد HTML:
کد HTML: