***طب سنتی یعنی احیای سلامت***
♥♥♥♥سلامتی را با ما تجربه کنین.♥♥♥♥
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


♥♥♥♥این جانب موسی ظروفی با داشتن مدرک رسمی طب سنتی از انجمن طب کل نگر ایران و موسسه حجامت ایران مفتخرم که یه هم نوعان خودم کمک و با راهنمایی خود به آنها سلامتی ببخشم و هدف من از این وبلاگ آشنایی هر چه بیشتر مردم با انواع طب ها و کاربرد های آن،مزاج شناسی،نسخه پیچی و درمان بسیاری از بیماری های ناعلاج خود با طب سنتی می باشد. ♥♥♥♥

مدیر وبلاگ :موسی ظروفی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
بیشتر کدام یک از موارد زیر می تواند در درمان بیماری شما موثر باشد؟











مواد لازم:

1-    گوشت چرخ كرده بدون چربی گوسفندی نیم كیلو
2-    لپه 200 گرم
3-    تخم مرغ محلی 2 عدد
4-    پیاز سرخ كرده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
5-    زردچوبه به مقدار كافی
6-    تخم مرغ محلی پخته شده سفت 3 عدد
7-    آلو 150 گرم
8-    گردوی خرد شده نصف لیوان
9-    نمك دریا و فلفل به مقدار كافی
10-برنج 100 گرم
11-تره و پیازچه ریز شده 2 استكان
12-پیاز متوسط 2 عدد

 

طرز تهیه:
پیاز را داخل گوشت رنده می كنیم و در هاونگ می ریزیم و می كوبیم تا گوشت حالت كش دار پیدا كند. برنج را در یك لیوان آب با 1 قاشق چای خوری زردچوبه نیم پز می كنیم. برنج را در صافی می ریزیم . لپه را نیز جداگانه می پزیم و میكس می كنیم (یا می كوبیم) برنج و لپه را به گوشت اضافه می كنیم. 2 عدد تخم مرغ را در گوشت می شكنیم و نمك و فلفل و سبزی را نیز اضافه می كنیم. مواد را خوب مخلوط می كنیم بطوریكه حالت چسبندگی پیدا كند. (اگر احساس كردید مواد از هم جدا می شود می توانید 1 قاشق غذاخوری آرد گندم اضافه كند. )بعد پیاز سرخ كرده را با زردچوبه مخلوط می نماییم و 5 تا 6 استكان آب روی آن می ریزیم و كمی نمك و فلفل به آن اضافه می كنیم و روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید نصف آلوها را نیز در آن می ریزیم (در صورت تمایل می توان 1 قاشق رب گوجه هم در آب ریخت) از مایه به اندازه یك پرتقال بزرگ برمی داریم وسط  مایه را گود می كنیم نصف تخم مرغ سفت و كمی آلو و پیاز سرخ كرده و گردو را وسط آن می گذاریم وری كوفته را جمع می كنیم بطوریكه تمام مواد داخل كوفته بماند.
كوفته ها را در روغن كمی تفت می دهیم و آهسته درون آب پیاز كه در حال جوشیدن است می اندازیم . در اوایل پخت درب قابلمه را روی آن نمی گذاریم تا كوفته خودش را ول نكند وقتی كوفته پخته شد نباید بیش از 1 تا 2 لیوان آب داشته باشد.



نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 21 اسفند 1390





پیوند روزانه
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی



.

Online User


p30web
کد HTML:
کد HTML:
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic