***طب سنتی یعنی احیای سلامت***
♥♥♥♥سلامتی را با ما تجربه کنین.♥♥♥♥
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


♥♥♥♥این جانب موسی ظروفی با داشتن مدرک رسمی طب سنتی از انجمن طب کل نگر ایران و موسسه حجامت ایران مفتخرم که یه هم نوعان خودم کمک و با راهنمایی خود به آنها سلامتی ببخشم و هدف من از این وبلاگ آشنایی هر چه بیشتر مردم با انواع طب ها و کاربرد های آن،مزاج شناسی،نسخه پیچی و درمان بسیاری از بیماری های ناعلاج خود با طب سنتی می باشد. ♥♥♥♥

مدیر وبلاگ :موسی ظروفی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
بیشتر کدام یک از موارد زیر می تواند در درمان بیماری شما موثر باشد؟











فاطمه چوپانی(کارشناس پرستاری),زهرا غلامی(کارشناس پرستاری),فرشته اخگر (کارشناس پرستاری)


مقدمه
ما مسامانان از نعمت بزرگی به نام قرآن کریم برخورداریم، خداوند متعال غذای اصلی، مفید و لازم را برای انسان در کتاب خود بوضوح بیان کرده است. در قرآن بیش از 300 آیه مطالبی در مورد تغذیه انسان بیان شده است. اندیشه و افکار انسان در گرو غذایی است که می خورد. حضرت علی (ع) میفرماید "معدۀ خود را گورستان حیوانات نکنید"، پس بهتر است بیشتر از گیاه استفاده کنیم. استفاده از ریشه و گیاهان علفی به عنوان دارو از 4500 سال پیش تا کنون در طب سنتی چین رواج دارد. امروزه مردم معتقدند که با گیاه درمانی می توان علاوه بر درمان بیماریها ظاهر پوست را هم زیباتر کرد.سویا یک منبع غنی از پروتئین است و دارای فیتواستروژن که خاصیتی شبیه به استروژن دارد و باعث کاهش کلسترول و LDL می شود. م

طالعات نشان داده که مردم آسیایی که بیستر سویا مصرف می کنند نسبت به غربیها ریسک بیماری قلبی و سرطان پستان کمتر است.

برنج قرمز که در چین به عنوان غذا مصرف می شود، برنج قرمز از خانواده منوکولین ها که دارای کوآنزیم HMG «لواستاتین» که باعث کاهش فعالیت آنزیمهای بازدارنده می شود. اثر برنج قرمز در مطالعه روی 38 بیمار هیپرلیپیدمیا (کلسترول بین mg 388-204 ) و LDL-C (mg/dl 277-128) و دارو کاهشدهنده چزبی خون دریافت نمی کردند .تحت رژیم برنج قرمز قرار گرفتند و پس از 8 هفته کلسترول خون به مقدار قابل توجهی کاهش یافت.

GUGGULID : یک محصول مشتق شده از رزین درخت موکول میره که برای درمان هیپرکلسترومیا مصرف می شود.

Policosanol : پولیکوسانول از موم نیشکر بدست می آید که دارای الکل آلفاتیک می باشد. با مصرف cc 20-10 روزانه در مطالعاتی نشان داده که حدود 25% و بیشتر کاهش LDL-L و حدود 15% افزایش HDL-L را داریم.

Garlic یا سیر: هزاران سال است که از خواص درمانی سیر در طب پزشکی استفاده می شود. سیر را می توان بصورت خام و یا پخته مصرف نمود. سیر از تجمع پلاکتها جلوگیری می کند بنابراین سیر با کاهش کلسترول در بدن و کاهش تولید پلاکتهای خونی مانع از بروز بیماریهای قلبی ، عروقی می شود.

Plant Sterols : گیاه استرولها ساختار شیمیایی شبیه کلسترول دارند. مکانیسم اثر این گیاه مهار جذب کلسترول و افزایش سنتز کلسترول در کبد می باشد. از انواع استرولها ، سینتانول و کامپستانول که در محصولات موجود در ایالت متحده وجود دارد.

پلی فنل ها : بطور عمده در گیاهان وجود دارد فلاوئیدها، بیوفلاوئنیدها : ترکیبات فنلی هستند که بطور طبیعی در میوه ها، سبزیجات و خشکبار موجود است. که دارای خاصیت آنتی اکسیدان قوی می باشد. یکی از منابع غنی بیوفلائیدها چای سبز و روغن زیتون است.

فیبر : فیبر به گروهی از ترکیبات گیاهی گفته می شود، فیبرهای محلول شامل پسیلیم، پکتین، جودوسر که LDL سرم را کاهش می دهد. یکی از انواع فیبر های مؤثر روی چربیهای خون و کنترل وزن، چیتوزان است این یک یا ده آمینوپلی ساکارید است باعث کاهش جذب چربیها از از دستگاه گوارش و باز جذب اسیدهای صفراوی می شود.

مغزها : گردو و بادام، غنی از اسیدهای چرب اشباع نشده است و اثر مفیدی روی لیپید و کلسترول سرم دارد. ریسک بیماری های قلبی و عروقی در افرادیکه بیش از 4بار در هفته مغزها را مصرف می کنند کاهش قابل توجهی نشان داده است.

نتیجه

آموزش به افراد جهت پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و پیشگیری از افزایش چربیهای خون، داشتن یک رژیم ترکیبی از میوه ها، سبزیجات، حبوبات، لوبیا سویا، مغزها، دانه ها و روغنهای گیاهی بویژه روغن زیتون، مقدار کم یا متوسط ماهی، مرغ، محصولات لبنی و مقدتر خیلی کم و ناچیز گوشت قزمز مصرف بکنند.

در آیه شریفه «ابراهیم،32» خداوند روزی انسانها را به ثمراتی که از زمین به دست می آید جلب می کند و میوه گیاهان را به عنوان روزی انسان معرفی می کند و میفرماید از آن تغذیه کنید.

خداوند اولویتهای غذایی را به ترتیب نیاز بدن انسان در قرآن «عبس،32-24» ابتدا پروتئینها(دانه های گیاه)، سپس قندها(انگور، خرما، ....)، بعد چربیها(زیتون، ....) و در آخر ویتامینها(میوه جات، سبزیجات) بیان کرده است. خداوند متعال در آیات زیادی انسان را به تعقل و خردورزی فرا می خواند و به او میگوید که غذای تو همان داروی تو است.





نوع مطلب : طب اسلامی، گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 30 دی 1390





پیوند روزانه
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی



.

Online User


p30web
کد HTML:
کد HTML:
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic