تبلیغات
***طب سنتی یعنی احیای سلامت*** - چكیده‌ای در مورد سماق
***طب سنتی یعنی احیای سلامت***
♥♥♥♥سلامتی را با ما تجربه کنین.♥♥♥♥
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


♥♥♥♥این جانب موسی ظروفی با داشتن مدرک رسمی طب سنتی از انجمن طب کل نگر ایران و موسسه حجامت ایران مفتخرم که یه هم نوعان خودم کمک و با راهنمایی خود به آنها سلامتی ببخشم و هدف من از این وبلاگ آشنایی هر چه بیشتر مردم با انواع طب ها و کاربرد های آن،مزاج شناسی،نسخه پیچی و درمان بسیاری از بیماری های ناعلاج خود با طب سنتی می باشد. ♥♥♥♥

مدیر وبلاگ :موسی ظروفی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
بیشتر کدام یک از موارد زیر می تواند در درمان بیماری شما موثر باشد؟











تهیه و تنظیم: محمد هادی عطار نژاد (عطار)

برگ درختان سبز در نظر هوشیار                     هر ورقش دفتریست معرفت كردگار

پوست دانه گیاهی با نام علمی: Rhus Coriaria
نام فارسی: سماق
نام عربی: سماق- سماقیل- طمطم- تمتم- تملول- تترك
كردی: دار سماق
سریانی: سماقیل
یونانی: سماق الدباغین- عبرق- عربرب- عترب
سندی، هندی: تتل
آلمانی، انگلیسی و فرانسه: Sumac

 

ریخت شناسی:

 

بومی ایران و اسم آن نیز در دیگر فرهنگ‌ها عموماً سماق می‌باشد ارتفاع درختچه 5/1 متر برگ‌های مركب دارای 15-9 برگچه، پوشیده از كرك دانه ها در پاییز به رنگ سبز مایل به قهوه‌ای، گل آن مجتمع، خوشه‌ای مخروطی، دانه‌ها به شكل عدس، سرخ رنگ و قهوه‌ای و خوشه‌ای شكل مانند حبه الخضرا

انتشار:
در اكثر نقاط ایران، آمریكا، آرژانتین، آمریكای جنوبی

برداشت:
با رسیده شدن دانه‌ها در اواخر پاییز از شاخه جدا می‌نمایند.
انواع سماق:
در ایران سماق  مشهور، تبریز- شكی و خراسانی به رنگ قرمز و سماق شامی به رنگ قهوه‌ای می‌باشد
شكی نام شهری است در جمهوری آذربایجان كه دارای سماق قرمر و خوش مزه و بدون تلخی می باشد.
سماق دارویی دارای سه گونه صنعتی- فرانسوی- امریكایی است و سماق صنعتی،از تنه آن صمغی اخذ می‌شود بنام لاك ژاپن.
سماق معطر از انواع سماق است كه در امریكای شمالی و آرژانتین بدست می‌آید.
سماق آن نیز سه نوع است در آمریكا و ژاپن در امریكای شمالی  و در برزیل كه نوع دوم و سوم آن ایجاد خارش جلدی و ناراحتی پوستی می‌نماید.
اجزاء سماق: پس از جدا كردن میوه‌ها از ساقه خوشه‌ای آن را بهم سائیده و در اثر این سایش پوسته قابل مصرف جدا می‌شود. امروزه به وسیله آسیا پوسته از هسته جدا می‌شود پس از الك كردن و جدا كردن دانه‌ها پوست ترش قابل مصرف می‌باشد.
مواد متشكله:
مملو از تانن و دارای اسید سیتریك و اسید مالیك و اسید تانیك
طبیعت:
سرد و خشك و در برخی ماخذ در دوم سرد و خشك ذكر شده و جبلی آن را در سوم سرد و خشك گفته‌اند.
خواص و افعال:
رادع- قابض- مقوی احشاء حاره- رافع صفرا- دباغت- نفث الدم- نزف الدم- ذرب- قی- غثیان- بند آوردن خون
با دقت در خواص سماق می‌توان دریافت كه قدما به این موضوع به درستی پی برده بودند كه سماق خواص گند زدایی و ضد عفونی كننده و ضد میكروب داشته و بعنوان ماده ضد میكروب و عفونت در غذاها و ادویه جهت محافظ از آنها در برابر كرم زدگی و عفونت می‌باشد.
اندام سر- مو: شستن مو با دمكرده سماق موی را سیاه می‌نماید.
اندام سر- گوش: چكانیدن نقوع آب سماق در گوش ریم گوش را زایل می‌كند. (رفع عفونت)
دهان: سماق بصورت دمكرده و یا نقوع و یا پودر آن قلاع دهان و آفت، آبله و خونریزی دهان را بهبود می‌بخشد (رافع عفونت) ضد باكتری
دندان و لثه: مضمضه با آب سماق درد دندان را تسكین و پاشیدن پودر آن لثه را تقویت می‌نماید
دهان (تركیب): مخلوط پودر سماق 1  و پودر ذغال بید 5/0 رافع پیوره دندان می‌باشد (ضد قارچ)
تركیب پودر سماق و نمك ضد عفونی كننده دهان می‌باشد.
گلو: غرغره با دمكرده یا نقوع سماق رافع درد گلو (ضد قارچ و عفونت)
چشم: كمپرس آب دمكرده سماق جهت جرب و تسكین حدت و ناراحتی پلك چشم
پیشانی: انداختن سماق بر پیشانی خون دماغ را بند می‌آورد.
پوست: ضماد و كمپرس سماق رافع عرق ریزی، سرما زدگی انگشتان، ترك پوست و ترك پستان زنان شیرده می‌باشد.
قراردادن سماق بر روی جراحت‌هایی كه در اثر جسم برنده باشد در بهبود آن موثر است و از عفونت بعدی جلوگیری می‌نماید. (رافع عفونت و ضد قارچ)، محافظ بسیار خوب در زخم‌های تازه التیام یافته (ضد باكتری)
پوست (تركیب):محلول سماق با دمكرده برگ بارهنگ جهت قروح خبیثه (زخم بستر) (ضد عفونت و ضد قارچ)
ریه: دمكرده سماق جهت رفع نفث الدم و نزف الدم و تقویت شش، جهت رفع خونریزی، درمان سل و به گفته رازی همراه شراب رافع مشكلات ریوی می‌باشد.
پوست: جهت كلف- داخس- حمره
همراه با گلاب جهت دمعه و جرب و مالیدن خرفه و سماق رافع جرب و با آب تره جهت اگزما (پسوریازیسم) (ضد قارچ) و مالیدن سماق و جوش شیرین و سدر و گل سر شوی رافع خارج جلدی و تحریكات كهیر است.
اندام غذا: شكم، رافع عفونت غذا- رافع اسهال- مانع ریختن صفرا به معده- برانگیزاننده اشتها- مقوی احشاء حاره تركیب:  بصورت دمكرده و پودر- دباغت معده- رافع تشنگی-  برای كسی كه همواره قی می‌كند مصرف سماق و زیره و آب سرد مانع قی می‌شود.
تخم گشنیز و سماق و تخم مرغ قاطع اسهال(ضد عفونت)
جوشانده تخم مرغ در سماق رافع اسهال
ریش روده و پوست اندازی روده را بهبود می‌بخشد.
سماق تراوش صفرا به معده را مانع می‌شود.
رفع قرحه معده- فساد معده بصورت دمكرده و یا خوردن پودر سماق
تركیب: جهت تقویت معده و باز شدن اشتها: سماق 10 گرم، تخم هویج 10 گرم، خاكشی 5 گرم با 150 گرم آب جوشانده. هر بار 20 گرم میل شود.
جهت رفع اسهال تفت داده سماق موثر می‌باشد.
رحم: قاطع خونریزی، بند آورنده خون حیض، رفع ترشحات سیلان رحم (ضد قارچ)
تركیب: شستشوی مهبل با سماق 20 گرم و جوش شیرین 5/0 گرم رافع عفونت (ضد قارچ)
استخوان: مانع درد استخوان، مصرف پودر آن و قراردادن آب پز آن مانع از آماس استخوان می‌باشد.
بواسیر: ته زن آن رافع بواسیر، دمكرده آن كاهنده سودا و كمك به كاهش مواد و در بواسیر و بند اونده خون بواسیر بصورت ضماد پودر آن.
اماله با آب سماق رافع خونریزی بواسیر است.
تركیب: ذغال بلوط و پودر سماق بصورت ضماد و یا ته زن جهت بواسیر و شقاق مقعد نافع است.
كلیه و مثانه: دمكرده 10 تا 20 گرم ان جهت بی اختیاری ادرار در كودكان و افراد مسن.
تجربه: مكیدن سماق در زمانی كه فرد صفراوی مزاج دچار كسالت روحی می‌شود (خشم و عصبانیت) موثر است.
بیماریهای رایج:
پایین آورنده قند خون- تصفیه كننده خون- كاهش فشار خون- كاهش چربی خون (كلسترول)- بواسطه خاصیت اسیدی آن

تهیه و تنظیم: محمد هادی عطار نژاد (عطار)

برگ درختان سبز در نظر هوشیار                     هر ورقش دفتریست معرفت كردگار

پوست دانه گیاهی با نام علمی: Rhus Coriaria
نام فارسی: سماق
نام عربی: سماق- سماقیل- طمطم- تمتم- تملول- تترك
كردی: دار سماق
سریانی: سماقیل
یونانی: سماق الدباغین- عبرق- عربرب- عترب
سندی، هندی: تتل
آلمانی، انگلیسی و فرانسه: Sumac

 

ریخت شناسی:

 

بومی ایران و اسم آن نیز در دیگر فرهنگ‌ها عموماً سماق می‌باشد ارتفاع درختچه 5/1 متر برگ‌های مركب دارای 15-9 برگچه، پوشیده از كرك دانه ها در پاییز به رنگ سبز مایل به قهوه‌ای، گل آن مجتمع، خوشه‌ای مخروطی، دانه‌ها به شكل عدس، سرخ رنگ و قهوه‌ای و خوشه‌ای شكل مانند حبه الخضرا

انتشار:
در اكثر نقاط ایران، آمریكا، آرژانتین، آمریكای جنوبی

برداشت:
با رسیده شدن دانه‌ها در اواخر پاییز از شاخه جدا می‌نمایند.
انواع سماق:
در ایران سماق  مشهور، تبریز- شكی و خراسانی به رنگ قرمز و سماق شامی به رنگ قهوه‌ای می‌باشد
شكی نام شهری است در جمهوری آذربایجان كه دارای سماق قرمر و خوش مزه و بدون تلخی می باشد.
سماق دارویی دارای سه گونه صنعتی- فرانسوی- امریكایی است و سماق صنعتی،از تنه آن صمغی اخذ می‌شود بنام لاك ژاپن.
سماق معطر از انواع سماق است كه در امریكای شمالی و آرژانتین بدست می‌آید.
سماق آن نیز سه نوع است در آمریكا و ژاپن در امریكای شمالی  و در برزیل كه نوع دوم و سوم آن ایجاد خارش جلدی و ناراحتی پوستی می‌نماید.
اجزاء سماق: پس از جدا كردن میوه‌ها از ساقه خوشه‌ای آن را بهم سائیده و در اثر این سایش پوسته قابل مصرف جدا می‌شود. امروزه به وسیله آسیا پوسته از هسته جدا می‌شود پس از الك كردن و جدا كردن دانه‌ها پوست ترش قابل مصرف می‌باشد.
مواد متشكله:
مملو از تانن و دارای اسید سیتریك و اسید مالیك و اسید تانیك
طبیعت:
سرد و خشك و در برخی ماخذ در دوم سرد و خشك ذكر شده و جبلی آن را در سوم سرد و خشك گفته‌اند.
خواص و افعال:
رادع- قابض- مقوی احشاء حاره- رافع صفرا- دباغت- نفث الدم- نزف الدم- ذرب- قی- غثیان- بند آوردن خون
با دقت در خواص سماق می‌توان دریافت كه قدما به این موضوع به درستی پی برده بودند كه سماق خواص گند زدایی و ضد عفونی كننده و ضد میكروب داشته و بعنوان ماده ضد میكروب و عفونت در غذاها و ادویه جهت محافظ از آنها در برابر كرم زدگی و عفونت می‌باشد.
اندام سر- مو: شستن مو با دمكرده سماق موی را سیاه می‌نماید.
اندام سر- گوش: چكانیدن نقوع آب سماق در گوش ریم گوش را زایل می‌كند. (رفع عفونت)
دهان: سماق بصورت دمكرده و یا نقوع و یا پودر آن قلاع دهان و آفت، آبله و خونریزی دهان را بهبود می‌بخشد (رافع عفونت) ضد باكتری
دندان و لثه: مضمضه با آب سماق درد دندان را تسكین و پاشیدن پودر آن لثه را تقویت می‌نماید
دهان (تركیب): مخلوط پودر سماق 1  و پودر ذغال بید 5/0 رافع پیوره دندان می‌باشد (ضد قارچ)
تركیب پودر سماق و نمك ضد عفونی كننده دهان می‌باشد.
گلو: غرغره با دمكرده یا نقوع سماق رافع درد گلو (ضد قارچ و عفونت)
چشم: كمپرس آب دمكرده سماق جهت جرب و تسكین حدت و ناراحتی پلك چشم
پیشانی: انداختن سماق بر پیشانی خون دماغ را بند می‌آورد.
پوست: ضماد و كمپرس سماق رافع عرق ریزی، سرما زدگی انگشتان، ترك پوست و ترك پستان زنان شیرده می‌باشد.
قراردادن سماق بر روی جراحت‌هایی كه در اثر جسم برنده باشد در بهبود آن موثر است و از عفونت بعدی جلوگیری می‌نماید. (رافع عفونت و ضد قارچ)، محافظ بسیار خوب در زخم‌های تازه التیام یافته (ضد باكتری)
پوست (تركیب):محلول سماق با دمكرده برگ بارهنگ جهت قروح خبیثه (زخم بستر) (ضد عفونت و ضد قارچ)
ریه: دمكرده سماق جهت رفع نفث الدم و نزف الدم و تقویت شش، جهت رفع خونریزی، درمان سل و به گفته رازی همراه شراب رافع مشكلات ریوی می‌باشد.
پوست: جهت كلف- داخس- حمره
همراه با گلاب جهت دمعه و جرب و مالیدن خرفه و سماق رافع جرب و با آب تره جهت اگزما (پسوریازیسم) (ضد قارچ) و مالیدن سماق و جوش شیرین و سدر و گل سر شوی رافع خارج جلدی و تحریكات كهیر است.
اندام غذا: شكم، رافع عفونت غذا- رافع اسهال- مانع ریختن صفرا به معده- برانگیزاننده اشتها- مقوی احشاء حاره تركیب:  بصورت دمكرده و پودر- دباغت معده- رافع تشنگی-  برای كسی كه همواره قی می‌كند مصرف سماق و زیره و آب سرد مانع قی می‌شود.
تخم گشنیز و سماق و تخم مرغ قاطع اسهال(ضد عفونت)
جوشانده تخم مرغ در سماق رافع اسهال
ریش روده و پوست اندازی روده را بهبود می‌بخشد.
سماق تراوش صفرا به معده را مانع می‌شود.
رفع قرحه معده- فساد معده بصورت دمكرده و یا خوردن پودر سماق
تركیب: جهت تقویت معده و باز شدن اشتها: سماق 10 گرم، تخم هویج 10 گرم، خاكشی 5 گرم با 150 گرم آب جوشانده. هر بار 20 گرم میل شود.
جهت رفع اسهال تفت داده سماق موثر می‌باشد.
رحم: قاطع خونریزی، بند آورنده خون حیض، رفع ترشحات سیلان رحم (ضد قارچ)
تركیب: شستشوی مهبل با سماق 20 گرم و جوش شیرین 5/0 گرم رافع عفونت (ضد قارچ)
استخوان: مانع درد استخوان، مصرف پودر آن و قراردادن آب پز آن مانع از آماس استخوان می‌باشد.
بواسیر: ته زن آن رافع بواسیر، دمكرده آن كاهنده سودا و كمك به كاهش مواد و در بواسیر و بند اونده خون بواسیر بصورت ضماد پودر آن.
اماله با آب سماق رافع خونریزی بواسیر است.
تركیب: ذغال بلوط و پودر سماق بصورت ضماد و یا ته زن جهت بواسیر و شقاق مقعد نافع است.
كلیه و مثانه: دمكرده 10 تا 20 گرم ان جهت بی اختیاری ادرار در كودكان و افراد مسن.
تجربه: مكیدن سماق در زمانی كه فرد صفراوی مزاج دچار كسالت روحی می‌شود (خشم و عصبانیت) موثر است.
بیماریهای رایج:
پایین آورنده قند خون- تصفیه كننده خون- كاهش فشار خون- كاهش چربی خون (كلسترول)- بواسطه خاصیت اسیدی آن
داروسازی:
استعمال داخلی: بصورت دمكرده
استعمال خارجی: پماد- غرغره- تزریق مهبلی- شستشوی مجاری ادراری- شیاف- پانسمان جهت سوختگی
قوت: سه سال- پس از دو سال رنگ روشن ان زایل شده به رنگ قهوه‌ای تیره با حالتی چسبنده می‌شود.
شربت: 5 درم یا 20 گرم
بدل: سركه
بجای خرنوب و اقاقیا می‌توان استفاده نمود.
جوشانده ان با چوب ساقه و عسل مانند حضض عمل می‌نماید.
مضرات: معده و جگر سرد
مصلح: مصطكی، انیسون- بومادران یا طبخ با بادمجان
اصلاح: آب بذر قطونا
موارد منع مصرف: میوه تازه آن مسمومیت زا می‌باشد. همراه قی و تهوع مصرف برگ ان توسط احشام مانند گوسفند و بز در گوارش حیوان اختلال بوجود آورده و منتهی به مرگ حیوان می‌شود.
مانع الجمع (تداخل و عدم سازش): آهن- سرب- جیوه- پرمنگنات- كلرات- آب آهك- صمغ
نگه‌داری: بعلت خاصیت ضد قارچی آن شرایط خاصی برای نگهداری ان ذكر نشده اما تجربه ثابت نموده كه رطوبت و حرارت باعث از بین رفتن مزه و قوت آن می‌شود.
مصرف در صنعت: از سماق در دباغی پوستهای نازك استفاده می‌شود. نوعی سماق صنعتی وجود دارد كه از صمغ آن لاك ژاپنی می‌سازند.
تقلبات:  سماق بایستی به رنگ روشن باشد برخی سماق قهوه‌ای روشن و زرد را رنگ نموده و به نام سماق شكی و یا سماق تبریز عرضه می‌كنند طریقه شناخت ان حل كردن در آب و رنگین شدن اب و سماق زرد و یا بعضاً قهوه‌ای برجای می‌ماند. و از دیگر تقلبات به سماق مانده نمك و جوهر لیمو اضافه می‌نماید كه با مزه كردن آن احساس شوری و گزش می‌شود.

خواص سماق در كلام معصومین:
الكافی به نقل از عمران:
امام صادق (ع) درد شكم داشتند فرمودند برای او برنج بپزند و به ان سماق بیافزایند آنگاه حضرت آنرا تناول نموده و بهبود یافت.
فرهنگ‌ها:
1-    سماق پایه دائمی هفت سین در نوروز باستان می‌باشد
2-    سماق یار همیشگی كباب و چلوكباب می‌باشد. سماق كبابی به رنگ قهوه‌ای و سماق چلو كباب مشكی می‌باشد.
3-    جهت رفع مضرت گوشت به كباب سماق می‌پاشند.
4-    ضرب المثل سماق مكیدن كنایه از بیكاری است.

سماق الدباغین: نوعی مازو ریز دانه كه دباغان با آن پوست‌های نازك را رنگ می‌كردند و جمعی گویند برگ سماق است.
طبیعت: بارد و قابض
خواص: مانند خواص سماق است ولی با قوت قبض بیشتر

منابع و ماخذ:
الابنیه عن حقایق الادویه/ موفق هروی/ انتشارات دانشگاه تهران/ 46
اختیارات بدیعی/ علی بن حسین انصاری شیرازی/ محمد تقی میر/ پخش رازی/ 1371
قانون در طب / ابن سینا/ شرفكندی/ سروش/ 1361
تحفه حكیم مومن/ محمد مومن بن میرزا محمد خان تنكابنی/ مصطفوی/1350
پزشكی نامه/ ناظم الاطبا/ خیام/1330
مخزن الادویه و قرابادین كبیر/ عقیلی خراسانی/ مروی/ 1350
گیاهان دارویی/ علی زرگر/ دانشگاه تهران/1368
معارف گیاهی/ میرحیدر/ مهندس میر حیدر/ سروش 1373
فرهنگ لغت/ ناظم الاطبا/ خیام/1350
فرهنگ دهخدا/ دهخدا/ دانشگاه تهران/1370
احادیث پزشكی/ محمدی ری شهری/ سازمان چاپ و نشر/1384
فرهنگ رستنی‌های ایران/ دكتر كریمی/ مریم/ 1383
فرهنگ معین/ استاد معین/ نشر ثامن/ 1386
اسرار گیاهان دارویی/ احمد حاجی شریفی(عطار اصفهانی)/ حافظ نوین 1383
مجموعه طب سنتی و گیاهان دارویی/ اسماعیل اژدری/1370
فرهنگ دارویی كردستان/ سید شهاب خضری/ دانشگاه كردستان/1381
پزشكی سنتی مردم ایران/ ایرج افشار/ مولف/ 1370
تطبیق نامهای كهن گیاهان دارویی با نام علمی/ دكتر قهرمان- رضا اخوت/ دانشگاه تهران/1383
بهداشت درمان با گیاهان دارویی فارماكوگنوزی/ محمد صادق رجحان/ طنین/1380



نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 30 دی 1390
سه شنبه 5 دی 1396 10:59 ق.ظ
ممنون خیلی خوب بود
دوشنبه 6 آذر 1396 08:32 ق.ظ
با تشکر از مطلب خوبتون
چهارشنبه 1 آذر 1396 12:00 ق.ظ
My spouse and I absolutely love your blog and find almost
all of your post's to be just what I'm looking for.
can you offer guest writers to write content for you?

I wouldn't mind creating a post or elaborating on most
of the subjects you write concerning here. Again, awesome web
log!
پنجشنبه 18 آبان 1396 05:25 ب.ظ
Appreciating the time and energy you put into your blog and detailed information you provide.

It's nice to come across a blog every once in a while that isn't the same unwanted rehashed information. Wonderful
read! I've saved your site and I'm including your RSS feeds to my Google account.
چهارشنبه 17 آبان 1396 09:35 ب.ظ
What's up it's me, I am also visiting this site regularly, this site
is really pleasant and the visitors are really sharing good thoughts.
شنبه 13 آبان 1396 02:08 ق.ظ
Stunning story there. What occurred after? Good luck!
پنجشنبه 11 آبان 1396 10:47 ق.ظ
I read this paragraph completely regarding the difference of most up-to-date and
preceding technologies, it's amazing article.
چهارشنبه 10 آبان 1396 01:23 ب.ظ
Howdy are using Wordpress for your blog platform?
I'm new to the blog world but I'm trying to get
started and set up my own. Do you require any coding expertise to make your own blog?

Any help would be really appreciated!
چهارشنبه 10 آبان 1396 06:56 ق.ظ
Hi there! This blog post couldn't be written much better!
Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept preaching about this.
I'll send this article to him. Fairly certain he will have a very good read.
Thank you for sharing!
چهارشنبه 10 آبان 1396 03:49 ق.ظ
Hey very interesting blog!
سه شنبه 9 آبان 1396 08:17 ب.ظ
Hey I know this is off topic but I was wondering if you
knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.

Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your
blog and I look forward to your new updates.
سه شنبه 9 آبان 1396 01:16 ب.ظ
I like the helpful info you provide in your articles.
I'll bookmark your blog and check again here regularly.
I'm quite sure I'll learn plenty of new stuff right here! Good luck for the
next!
جمعه 5 آبان 1396 02:36 ق.ظ
I am sure this piece of writing has touched all the internet people, its
really really nice paragraph on building up new webpage.
چهارشنبه 3 آبان 1396 08:30 ق.ظ
Howdy! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not
seeing very good gains. If you know of any please
share. Cheers!
چهارشنبه 3 آبان 1396 08:06 ق.ظ
I know this web page presents quality dependent articles and extra stuff, is there any other site which presents these things in quality?
سه شنبه 2 آبان 1396 09:50 ب.ظ
I every time emailed this weblog post page to all my contacts, as if like
to read it then my contacts will too.
سه شنبه 2 آبان 1396 07:45 ب.ظ
Whats up are using Wordpress for your site platform?

I'm new to the blog world but I'm trying to get started and create my own. Do you need any coding expertise to make your own blog?
Any help would be really appreciated!
سه شنبه 2 آبان 1396 02:34 ب.ظ
Having read this I thought it was really informative.
I appreciate you finding the time and effort to put
this information together. I once again find myself spending a lot of time both reading and commenting.
But so what, it was still worthwhile!
سه شنبه 2 آبان 1396 03:07 ق.ظ
It's in point of fact a great and useful piece of info.
I'm happy that you just shared this useful info with us.
Please keep us informed like this. Thank you
for sharing.
دوشنبه 1 آبان 1396 06:23 ب.ظ
Greate pieces. Keep posting such kind of info on your page.
Im really impressed by your blog.
Hello there, You have done an excellent job.
I'll definitely digg it and personally recommend to my friends.

I am confident they will be benefited from
this web site.
شنبه 29 مهر 1396 09:07 ب.ظ
Great post.
شنبه 29 مهر 1396 12:47 ب.ظ
Good article. I'm going through a few of these issues as well..
جمعه 28 مهر 1396 11:02 ب.ظ
I like the helpful info you supply to your articles. I'll bookmark your
blog and check again right here regularly.

I'm somewhat sure I will be informed lots of new stuff proper right here!

Good luck for the following!
جمعه 28 مهر 1396 12:03 ق.ظ
Hello, just wanted to mention, I loved this post.
It was funny. Keep on posting!
پنجشنبه 27 مهر 1396 01:37 ق.ظ
I needed to thank you for this very good read!!
I absolutely enjoyed every bit of it. I've got you bookmarked to look
at new stuff you post…
چهارشنبه 26 مهر 1396 12:47 ق.ظ
Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was extremely long) so
I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
I as well am an aspiring blog blogger but I'm still new to everything.
Do you have any tips for newbie blog writers?

I'd certainly appreciate it.
سه شنبه 25 مهر 1396 07:03 ب.ظ
I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
Is this a paid theme or did you customize it yourself?
Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare
to see a nice blog like this one nowadays.
یکشنبه 23 مهر 1396 09:36 ق.ظ
I'm extremely pleased to discover this great site. I need to to thank you for your time due to this wonderful read!!
I definitely really liked every bit of it and i also have you saved as a favorite
to look at new information in your website.
چهارشنبه 19 مهر 1396 01:12 ق.ظ
Hi would you mind letting me know which hosting company you're
utilizing? I've loaded your blog in 3 different web browsers and I
must say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good hosting provider at a fair price?
Cheers, I appreciate it!
سه شنبه 18 مهر 1396 09:08 ق.ظ
When someone writes an post he/she retains the image of a user in his/her mind that how a user can be aware of it.
Thus that's why this post is amazing. Thanks!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


نمایش نظرات 1 تا 30



پیوند روزانه
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی



.

Online User


p30web
کد HTML:
کد HTML: