تبلیغات
***طب سنتی یعنی احیای سلامت*** - هل
***طب سنتی یعنی احیای سلامت***
♥♥♥♥سلامتی را با ما تجربه کنین.♥♥♥♥
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


♥♥♥♥این جانب موسی ظروفی با داشتن مدرک رسمی طب سنتی از انجمن طب کل نگر ایران و موسسه حجامت ایران مفتخرم که یه هم نوعان خودم کمک و با راهنمایی خود به آنها سلامتی ببخشم و هدف من از این وبلاگ آشنایی هر چه بیشتر مردم با انواع طب ها و کاربرد های آن،مزاج شناسی،نسخه پیچی و درمان بسیاری از بیماری های ناعلاج خود با طب سنتی می باشد. ♥♥♥♥

مدیر وبلاگ :موسی ظروفی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
بیشتر کدام یک از موارد زیر می تواند در درمان بیماری شما موثر باشد؟











تهیه و تنظیم : موسی ظروفی          انجمن تحقیقات طب سنتی ایران         

نامها :

فارسی : هل

TIM  : قاقله صغار و کبار ، هیل ، هال

عربی : حب الهال ، قاقله صغیره ، حبهان

نام علمی :   Maton (L.) = Elettaria car damomun

خصوصیات گیاه شناسی :

گیاهی علفی و دارای ریزوم - همه ساله دارای شاخه های انبوه به ارتفاع 4-5 متر

گلهای آن کوچک به طول 2.5-4-5 cm به رنگ سفید یا سبز روشن

در میوه تخم مرغی آن دانه های قهوه ای-سبز ،زاویه دار ومعطر وجود دارد.

بخش مورد استفاده  :  تخم ، ریشه 

برای آنکه عطر آن حفظ شود آن را به صورت میوه یا کپسول نگهداری کرده و در مواقع مصرف کپسول آن شکسته و دانه ها را خارج می سازند. پوست کپسول نیز معطر است.

 

مزاج : در دوم گرم و خشک ،   قسم صغار در آخر اول گرم و در دوم خشک

خواص در: TIM

مقوی معده ، رفع دل به هم خوردگی و آشفتگی ، نیرو دهنده، بادشکن، مقوی لثه برای رفع زخمهای دهان، محلل خوشبو کننده عرق و بوی دهان، گرد کوبیده آن در بینی عطسه آور است، مفید برای سردرد صرع و اغماء، گرد آن در گوش برای تسکین درد گوش، مقوی قلب، برای خفقان سرد، مسخن، مفتح سر، ملطف و جالی، دارای قوت تریاقیت

بو داده و سرخ کرده آن برای جمع کردن و بستن شکم

مصرف آن با آب مصطکی و انار مفید است

مفید برای دردهای سرد کبد و باز کردن گرفتگی کبد

درمان سنگ کلیه و کیسه صفرا

برای قی و دل به هم خوردگی و تقویت معده نیم کوبیده آن خصوصاً با پوست  ، در گلاب یا آب جوش به فرد خورانده شود.

مخلوط آن به اندازه مساوی با تخم خیار و یک درهم سکنجبین سنگ مثانه بریزاند.

مکیدن هل در دهان ، از بین برنده بوی بد دهان و بوی سیر است.

مضرات :

مضر روده ها است و از این رو باید با کتیرا خورده شود .(قاقله کبار 10 گرم )

منابع :

مخزن الادویه

کتاب معارف گیاهی دکتر میر حیدر (جلد 2 )

کتاب گیاهان دارویی دکتر زرگری (جلد 4 )

کتاب اسماء الادویه تألیف حکیم محمد اعظم خان

کتاب تحفه حکیم مؤمن

اختیارات بدیعی

پیشگیری و درمان بیماریها با گیاهان و میوه ها و مواد غذایی مناسب ( جابر رضوانی )





نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 30 دی 1390
دوشنبه 24 مهر 1396 10:39 ق.ظ
Good response in return of this matter with real arguments
and describing the whole thing about that.
پنجشنبه 20 مهر 1396 10:45 ق.ظ
I visited various sites but the audio quality for audio songs current at this website is genuinely wonderful.
چهارشنبه 19 مهر 1396 08:42 ق.ظ
Having read this I thought it was very informative. I appreciate you
taking the time and effort to put this information together.
I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and commenting.
But so what, it was still worth it!
یکشنبه 16 مهر 1396 02:50 ق.ظ
Wonderful article! We are linking to this great post on our website.
Keep up the good writing.
پنجشنبه 13 مهر 1396 07:46 ق.ظ
Its like you learn my thoughts! You appear to understand a lot about this, such as you wrote
the e-book in it or something. I feel that you simply could do with
some percent to power the message home a bit, however other
than that, that is excellent blog. An excellent read.
I will certainly be back.
سه شنبه 11 مهر 1396 12:38 ب.ظ
I do trust all the ideas you've presented in your post.
They are really convincing and can definitely work.
Still, the posts are too quick for newbies. May just you
please prolong them a little from next time?
Thank you for the post.
سه شنبه 14 شهریور 1396 12:08 ب.ظ
I wanted to thank you for this excellent read!! I absolutely enjoyed every little
bit of it. I've got you bookmarked to look at new things you post…
شنبه 2 اردیبهشت 1396 05:38 ب.ظ
I blog frequently and I truly appreciate your information. The article has truly peaked my interest.
I will take a note of your website and keep checking for new
details about once per week. I subscribed to your Feed as
well.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





پیوند روزانه
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی



.

Online User


p30web
کد HTML:
کد HTML: