تبلیغات
***طب سنتی یعنی احیای سلامت*** - نارگیل(Coconut)
***طب سنتی یعنی احیای سلامت***
♥♥♥♥سلامتی را با ما تجربه کنین.♥♥♥♥
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


♥♥♥♥این جانب موسی ظروفی با داشتن مدرک رسمی طب سنتی از انجمن طب کل نگر ایران و موسسه حجامت ایران مفتخرم که یه هم نوعان خودم کمک و با راهنمایی خود به آنها سلامتی ببخشم و هدف من از این وبلاگ آشنایی هر چه بیشتر مردم با انواع طب ها و کاربرد های آن،مزاج شناسی،نسخه پیچی و درمان بسیاری از بیماری های ناعلاج خود با طب سنتی می باشد. ♥♥♥♥

مدیر وبلاگ :موسی ظروفی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
بیشتر کدام یک از موارد زیر می تواند در درمان بیماری شما موثر باشد؟











كلیات گیاه شناسی

نارگیل در حدود سه هزار سال پیش در جنوب آُسیا كشت می شده است . در حال حاضر درخت نارگیل در تمام مناطق استوائی وجود دارد .

مردم اقیانس آرام نارگیل را بعنوان یك غذای اصلی مصرف می كنند و از تمام قسمت های این درخت استفاده می برند . ضرب المثلی در این مناطق وجود دارد كه می گوید هر كس كه درخت نارگیل می كارد برای خودش و برای بچه هایش ،‌لباس ،‌ظرف ،‌نوشابه ،‌غذا و خانه درست می كند .

نارگیل معمولا از هندوراس ، پاناما و جمهوری دومینیكین به كانادا وارد می شود .مقدر بسیار كمی نارگیل در فلوریدا تولید می شود كه به مصرف داخلی می رسد

نارگیل درختی است كه بطور قائم بالا می رود . ارتفاع آن به 30 متر و قطر تنه آن تا یك متر می رسد

برگهای آن دراز و بطول 4 تا 5 متر و مركب از چند برگچه باریك و دراز است . طول برگچه ها حدود یك متر می باشد . رنگ ها سبز روشن است

میوه نارگیل مانند خوشه ، شامل چندین نارگیل با اندازه های مختلف است .

میوه نارگیل كروی شكل است كه قسمت خارجی آن ضخیم و سفت و متشكل  از الیاف نباتی و داخل آن نیز صاف و سخت می باشد . در قاعده نارگیل سه سوراخ دیده می شود كه چشم های نارگیل نامیده می شود . برای استفاده از مایع داخل نارگیل كه شیر نارگیل نامیده می شود این سوراخها را باید با جسم نوك تیزی باز كرد و مایع دارون آنرا بیرون آورد . سپس با چكش آنرا بشكنید و ا گوشت داخل آن استفاده كنید . البته می توانید بعد از بیرون كشیدن شیر ، نارگیل را در داخل فر در درجه حرارت 350 درجه فارنهایت بمدت نیمساعت قرار دهید تا نارگیل خود را بشكند .

درخت نارگیل در هر سال حدود پنجاه عد  نارگیل می دهد . نارگیل هنگامیكه نارس است مقدر یبشتری شیر دردولی بتدریج میوه می رسد مقدرشیر آن كمتر می شود .

برای خرید نارگیل همیشه میوه ای را انتخاب كنید كه سنگین باشد ضمنا آنرا تكان دهید كه صدای شیر داخل آنرا بشنوئید زیرا نارگیل اگر بدون شیر باشد حتما كهنه است و یا اینكه شیرش بیرون آمده و هوا كشیده و خراب شده است .

تركیبات شیمیایی:

گوشت نارگیل دارای آنزیم های مختلف مانند انورتین ، اكسیداز و كاتالاز  می باشد .

در شیر نارگیل اسید های آمینه  مختلفی مانند هیستدین ، آرژینین ،‌لیزین ف تایروزین ،‌تریپتوفان ، پرولین ،‌لوسین و آلانین موجود است .

در صد گرم گوشت تازه نارگیل مواد زیر موجود است

انرژی                              350 كالری 

آب                                 50 كالری

پروتئین                          3/5 گرم

چربی                          35 گرم

مواد نشاسته ای          9 گرم

كلسیم                      12 میلی گرم

پتاسیم                     250 میلی گرم

سدیم                      25 میلی گرم

فسفر                       95 میلی گرم

آهن                        1/8 میلی گرم

ویتامین ب 1           0/05 میلی گرم

ویتامین ب 2        0/02 میلی گرم

ویتامین ب 3        0/5 میلی گرم

ویتامین ث          3/2 میلی گرم

همانطور كه گفته شد به مایعی كه در داخل نارگیل وجود دارد شیر نارگیل گفته می شود . ولی باید اضافه كرد كه با له كردن و چرخ كردن گوشت سفید نارگیل نیز شیری بدست می آید كه بان شیر نارگیل گفته می شود . و در اكثر مورد منظور از شیر نترگیل شیر است كه از گوش نارگیل گرفته می شود .

شیر نارگیل یك غذای كامل است كه می توان آن را با شیر مدر مقایسه كرد

آب                                 65  گرم

پروتئین                          3/2 گرم

چربی                            25  گرم

مواد نشاسته ای              5 گرم

كلسیم                       16 میلی گرم

فسفر                       100 میلی گرم

آهن                         1/5 میلی گرم

ویتامین ب 1             0/03 میلی گرم

ویتامین ب 2            0/01 میلی گرم

ویتامین ب 3           0/8 میلی گرم

ویتامین ث             2 میلی گرم

خواص داروئی:

گوشت سفید نارگیل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است و شیر نارگیل كمی گرم و مرطوب است

1)نارگیل بدلیل داشتن چربی زیاد و مواد مغذی چاق كننده است

2)حرارت داخلی بدن را افزایش می دهد

3)برای خوشبو كردن دهان مفید است

4)ضعف كبد را درمان می كند

5)برای برطرف كردن بواسیر مفید است

6)ادرار را زیاد می كند

7)درد مثانه را رفع می كند

8)زخم های بدن را مدا.ا می كند

9)كرم معده و روده ، مخصوصا ركم كدو را از بین می برد

10)برای تقویت دستگاه هاضمه مفید است

11)ریشه درخت نارگیل ضد تب و ادرار آور است

12)ریشه درخت نارگیل برای ناراحتی های كبدی مانند یرقان مفید است

13)دم كرده ریشه درخت نارگیل برای معالجه اسهال خونی مفید است

14)برای دفع سنگ كلیه شیر نارگیل را با برگ سنا مخلوط كرده و بنوشید

خواص شیر نارگیل

1-شیر نارگیل هم ملین و هم ضد اسهال است

2-برای رفع اسهال خونی مفید است

3-برای برطرف كردن آب آوردگی بدن از شیر نارگیل استفاده كنید

4-شیر نارگیل ضد سم است

5-برای پائین آرودن تب مفید است

6-برای معالجه بیماریهای پوستی مفید است

خواص روغن گوشت نارگیل

روغن نارگیل از تقطیر گوشت سفید نارگیل بدست می آید

1-برای معالجه بیماریهای پوستی بكار می رود

2-حافظه و هو ش را تقویت می كند

3-درد مثانه را رفع می كند

4-كرم كدو و ركمهای دیگر روده را دفع می كند

5-در درمان كمر درد موثر است

6-معالج بواسیر است

7-محرك نیروی جنسی است

مضرات :

نارگیل دیر هضم است و در بدن خلط تولید می كند بنابراین بهتر است با شكر خورده شود

چون نارگیل گرم است ممكن است در گرم مزاجان اشكالاتی تولید كند از این نظر اینگونه افراد باید آنرا با میوه های ترش ، لیمو و یا هندوانه بخورند . خوردن آن برای سردمزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشكالی تولید نمی كند  .





نوع مطلب : خواص میوه ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 7 تیر 1389
شنبه 9 تیر 1397 08:04 ق.ظ
Reaⅼly wһen someone dօesn't be aware ᧐f afterward іts uр to
ⲟther uѕers tһat tһey ill assist, ѕo hede itt occurs.
دوشنبه 28 خرداد 1397 08:25 ب.ظ
I am sure this post has touched all thе internet usеrs, its realⅼy really nice article on building ᥙp
new website.
چهارشنبه 23 خرداد 1397 11:58 ب.ظ
Fabulous, wһat a blog іt is! Ƭhiѕ blog proѵides
valuable data tоο us, keep it uρ.
یکشنبه 23 اردیبهشت 1397 12:08 ب.ظ
excellent points altogether, you just gained a logo new reader.
What could you suggest in regards too your publish that you made some days ago?
Any positive?
دوشنبه 3 اردیبهشت 1397 07:14 ب.ظ
Awesome issues here. I'm very glad tto look your post.

Thankss sso much and I amm haing a look forward tto ckntact you.
Willl you pleasze drlp me a mail?
جمعه 31 فروردین 1397 07:50 ب.ظ
We sstumbled over hesre copming frdom a diffrent weeb pagee andd thoughht I
mmay aas wekl check thins out. I like wwhat I ssee sso noow i
amm following you. Lookk forward too looking nto you webb pave yyet again.
جمعه 24 فروردین 1397 03:01 ق.ظ
Whаt's սр eѵeryone,іt's my fіrst visit at tһis web site, and article
is truly fruitful for me, kеep սρ posting sucһ contеnt.
پنجشنبه 23 فروردین 1397 12:24 ب.ظ
Eᴠerything is veгү open with a realⅼy clear description of the challenges.

Іt was trսly informative. Yօur site іs veгy սseful. Thɑnk you for sharing!
شنبه 11 فروردین 1397 07:06 ق.ظ
Ηello, I log օn to your new stuff regularly. Your writing style іs witty,
keep doing what you'ге doing!
سه شنبه 7 فروردین 1397 09:59 ق.ظ
І gߋt thіs site frߋm my buddy who toⅼⅾ me concerning
this site and at the moment this tiime I am
visiting tһis wweb site аnd reading vеry informative articles аt this time.
سه شنبه 11 مهر 1396 03:52 ب.ظ
My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP.
I have always disliked the idea because of the costs.
But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on various websites for about a year
and am nervous about switching to another platform.
I have heard very good things about blogengine.net.
Is there a way I can import all my wordpress posts into it?
Any kind of help would be really appreciated!
شنبه 1 مهر 1396 05:13 ب.ظ
Magnificent web site. Plenty of helpful information here. I'm sending it
to several pals ans additionally sharing in delicious. And obviously,
thank you for your effort!
دوشنبه 27 شهریور 1396 08:58 ب.ظ
Nice post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis.
It will always be useful to read content from other authors and use something from their websites.
یکشنبه 15 مرداد 1396 07:08 ب.ظ
Pretty! This was a really wonderful post. Many thanks for
supplying these details.
شنبه 14 مرداد 1396 10:04 ق.ظ
WOW just what I was searching for. Came here by searching for What is
the tendon at the back of your ankle?
شنبه 7 مرداد 1396 10:43 ق.ظ
excellent put up, very informative. I ponder why the
opposite experts of this sector don't notice this. You must proceed your writing.
I am sure, you have a huge readers' base already!
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 09:19 ب.ظ
wonderful publish, very informative. I ponder why the other experts of this
sector don't notice this. You should proceed your writing.
I am confident, you have a great readers' base already!
یکشنبه 20 فروردین 1396 05:23 ب.ظ
Awesome things here. I am very happy to see your post. Thanks a
lot and I am having a look ahead to touch you. Will you please drop me a mail?
جمعه 18 فروردین 1396 09:19 ب.ظ
This design is steller! You definitely know how to keep a reader entertained.

Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!) Wonderful job.

I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.
Too cool!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





پیوند روزانه
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی



.

Online User


p30web
کد HTML:
کد HTML: