تبلیغات
***طب سنتی یعنی احیای سلامت*** - جو(Barley)
***طب سنتی یعنی احیای سلامت***
♥♥♥♥سلامتی را با ما تجربه کنین.♥♥♥♥
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


♥♥♥♥این جانب موسی ظروفی با داشتن مدرک رسمی طب سنتی از انجمن طب کل نگر ایران و موسسه حجامت ایران مفتخرم که یه هم نوعان خودم کمک و با راهنمایی خود به آنها سلامتی ببخشم و هدف من از این وبلاگ آشنایی هر چه بیشتر مردم با انواع طب ها و کاربرد های آن،مزاج شناسی،نسخه پیچی و درمان بسیاری از بیماری های ناعلاج خود با طب سنتی می باشد. ♥♥♥♥

مدیر وبلاگ :موسی ظروفی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
بیشتر کدام یک از موارد زیر می تواند در درمان بیماری شما موثر باشد؟











 

كلیات گیاه شناسی

جو گیاهی است علفی و یكساله كه ارتفاع آن بسته بانواع مختلف آن تا یك متر می رسد . برگهای آن متناوب و باریك و دراز و به رنگسبز تیره می باشد .

جو از نظر كاشت به دو دسته تقسیم می شود : جو بهاره و جو پائیزه .

جو بهاره در بهار كشت می شود و احتیاج به سرمای زمستان ندارد و قبل از زمستان دانه می دهد در حالیكه جو پائیزه در پائیز كشت می شود و محتاج سرمای زمستان است .

تركیبات شیمیایی:

در صد گرم جو مواد زیر موجود است :

آب                         11 گرم

پروتئین                    8گرم

مواد نشاسته ای      78 گرم

كلسیم                   16 میلی گرم

فسفر                    189 میلی گرم

آهن                      2 میلی گرم

سدیم                   3 میلی گرم

پتاسیم                 160 میلی گرم

ویتامین ب 1          0/12 میلی گرم

ویتامین ب 2          0/05 میلی گرم

ویتامین ب 3          3  میلی گرم

ضمنا جو دارای مقدر بسیار كمی آرسنیك می باشد .

خواص داروئی:

جو معمولا به سه صورت در بازار عرضه می شود

1) جو پوست نكنده كه هنوز سبوس آن جدا نشده

2)جو پوست كنده كه پوست آن گرفته شده است

)3جو سفید كه پوست وس بوس آن رگفته شده است و بنام جو مرواریدی معروف است .

جو از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است

مواد مقوی آن كمتر از گندم بوده ولی قابض و شخك كننده است .

1)غذایی بسیار مقوی برای افراد ضعیف است .

2)خاصیت نرم كننده درد .

3)در قدیم از جو برای سقط جنین استفاده می كردند .

4)برای نقرس مفید است .

5)جوشانده جو داروی خوبی برای مبتلایان به تب و كم خونی و سوء هاضمه است .

6)ماء الشعیر برای درمان سل ،‌زخم های ریوی و سردرد گرم مفید است .

7)ماء الشعیر خون ساز است و زود هضم می شود.

8)ماء الشعیر را با خشخاش كوبیده برای سردرد مفید است .

9)برای درمان نقرس پماد در جو را با آب بر روی قسمت های دردناك بگذارید .

10)در جو را با شكر مخلوط كرده غذای خوبی برای اطفال است .

11)بیسكوبیت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شكم درد را از بین می برد.

12)سرد مزاجان باید جو را با شكر بخورند.

13)كشك الشعیر برای مزاج های گرم و اسهال های صفراوی مفید است .

14)برای  برطرف كردن گلو درد و ورم گلو كشك الشعیر را قرقره كنید .

15)برای پائین آرودن كلسترول از جو استفاده كنید .

16)جو چون  دارای پروتئاز می باشد بنابراین از سرطان جلوگیری می كند .

طرز استفاده:

سمنو یا مالت جو : جو را می توان مانند دیگر غلات خیس كرده و در حرارات معتدل نگاهدری كنید تا جوانه بزند  و هنگامیكه جوانه به حد معینی رسید از آن مالت نگهدری كنید . مالت جو دارای ویتامین های Cاست .

ماء الشعیر : جو پوست كنده و جو پوست نكنده را خوب می شویند سپس آن را در آب جوش ریخته و چند دقیقه می جوشانند و آنقدر آنرا می پزند تا دانه های جو كاملا باز شود و بعد آنرا با پارچه بدون اینكه له شود صاف می كنند و می گذارند تا سرد شود و از آن استفاده می كنند .

كشك الشعیر : جو پوست كنده را با آب مخلوط كرده و آنرا آنقدر می جوشانند تا كاملا باز شود سپس آنرا له می كنند و صاف می كنند  كه خود جو نیز داخل آب شود كشك الشعیر شبیه آَش جو می باشد .

عصاره مالت جو : از جوشاندن مالت جو  در آب و غلیظ كردن مایع حاصل در خلاء عصاره مالت جو بدست می آید كه دارای مقدر 60 درصد مالتوز ، 10 درصد ساكاروز ، 20 درصد دكسترین و مقدری مواد معدنی و ویتامین های B1 و B2 است

مضرات :

مضرات خاصی گفته نشده است .





نوع مطلب : گیاهان دارویی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 7 تیر 1389
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 09:28 ق.ظ
楽天スーパーコピーブランドは正直商売で世界数々超一流のブランドバッグコピー、ブランドコピー財布
چهارشنبه 28 فروردین 1398 08:18 ق.ظ
弊社は日本最大級のブランドコピー 代引き、スーパーコピー 代引きの激安通販店です。LV、エルメス、ブルガリ
جمعه 13 مرداد 1396 12:01 ب.ظ
I was very happy to find this site. I need to to thank
you for your time for this fantastic read!! I definitely liked
every bit of it and i also have you book marked to check out new stuff in your website.
جمعه 6 مرداد 1396 09:14 ب.ظ
Great site you've got here.. It's hard to find good quality writing like yours these
days. I seriously appreciate individuals like you! Take
care!!
شنبه 2 اردیبهشت 1396 06:18 ب.ظ
Please let me know if you're looking for a article writer for your blog.
You have some really good posts and I think I would be
a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love
to write some content for your blog in exchange for a link back to mine.

Please blast me an e-mail if interested. Many thanks!
جمعه 18 فروردین 1396 09:26 ب.ظ
Howdy, i read your blog occasionally and i own a
similar one and i was just curious if you get a lot of spam feedback?
If so how do you stop it, any plugin or anything you can suggest?

I get so much lately it's driving me mad so
any assistance is very much appreciated.
چهارشنبه 16 فروردین 1396 12:23 ب.ظ
Hi! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my old
room mate! He always kept chatting about this.

I will forward this post to him. Fairly certain he will have
a good read. Thanks for sharing!
دوشنبه 14 فروردین 1396 09:02 ق.ظ
Spot on with this write-up, I seriously believe that this site needs far more attention. I'll probably be back again to see
more, thanks for the info!
پنجشنبه 10 فروردین 1396 04:35 ب.ظ
Spot on with this write-up, I seriously believe that this website
needs a great deal more attention. I'll probably be returning to see more, thanks for the information!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





پیوند روزانه
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی



.

Online User


p30web
کد HTML:
کد HTML: